Arama sonuçlarınız

1. futureng

Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi?

Ynt: Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi? Teşekkürler..

2. futureng

Ynt: Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi? Evet Kron fd-500 20" katlanır bisiklet (11kg) + Husky Marka 2 kişilik bir çadır(2,9kg) ım var. Eğer başarabilirsem, çok kafa dinlendirici bir tatil olur. Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim..
  3. futureng

Ynt: Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi? Bu kıymetli tecrübe tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Seyahatim esnasında katlanır bir bisikletim var onu da kullanmayı planlıyorum. Yani otobüs + Katlanır Bisiklet şeklinde. Ayrıca kalem adası ile birlikte orada 2 adet...

4. futureng

Merhaba, kalem adası gerek konum gerekse denizi olarak çok güzel bir yer olarak gözüküyor. Bu civarlarda kamp kurmuş arkadaşlar varsa tavsiyelerini rica ederim..
  5. futureng

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Katlanır 20" yol bisikleti kullanıyorum. Ankete katlanır bisiklette eklenebilir. Şehir ve apartman ortamında saklaması ve kullanması çok pratik. Spor yapmak için iyi bir bahanem oluyor. Bisikletim ayrıntılarına...

6. futureng

Solar paneller, Güneş enerji panelleri - çeşitli

Kendi devre tasarımlarınız ile elektriğe her yerde hükmedin.. Güneş enerji panel çeşitleri. Buradaki dükkandan bütün panel çeşitlerini inceleyebilirsiniz. http://www.sanalpazar.com/shop.php?user_id=175704

7. futureng

Seyahat edenlerin enerjisi için.

Hareket halinde olan kişilerin en büyük ihtiyacı enerji.. Belki bu işe yarayabilir. http://urun.gittigidiyor.com/solar-gunes-enerji-paneli-4-5V-100mA_W0QQidZZ12141654
  8. futureng

Çekilen Fotoğrafları Düzenleme Grafik Tasarımı Üzerine Eğitim Sitesi

Merhaba. Doğa meraklısı olan ben için gayet hoş bir site olmuş. (Kurduğum sitenin linkler kısmına da burayı dahil ettim.) Çektiğiniz fotoğrafları düzenlemek ve üzerinde değişklik yapmak için lisans ücreti ödemeden sahip olacağınız GIMP programı üzerine eğitim sitesi kurdum. Bu site, Linux...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri