Arama sonuçlarınız

1. konderk

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Geç olmakla birlikte başkalarının faydalanabileceğini düşünüyorum.. Tavsiyem yapıştırma konusunda AKFIX -HIGH TACK GENEL AMAÇLI MONTAJ YAPIŞTIRICI Akfix High Tack, tek komponentli, yüksek yapışma ve ilk tutunma gücüne sahip, AST Polimer esaslı bir yapıştırıcıdır. Ağır yapı malzemelerinin...

2. konderk

Merhabalar , Kazım bey iyisinizdir umarım Sisteminiz okey akü kalitenizi veya panel kalitenizi bilmiyorum ancak iyi olduklarını varsayarak size şu tavsiyede bulunabilirim ; Yazdıklarınızdan gördüğüm kadarı ile akıllı invertör tabir ettiğimiz benim ucube olarak nitelendirdiğim cihazlardan...
  3. konderk

Karavanda Mppt Solar Regülatörü Üzerine

Merhabalar çok vaktim olamıyor ama hızlıca cevaplayayım sorularınızı, yıldırım zaman zaman düştü bu durum iki yada 3 kez başımıza geldi ilginçtir birinde paneller yandı diğerinde şarj regülatörü yandı bir diğerinde de ınvertor yanmıştı yani etkileri nereye düştüğü direk yıldırım mi yoksa...

4. konderk

M Yok abi estağfurullah ben de yanlış anlıyorum farkındayım benim yazmam kimseye ders vermek birşeyler öğretmek falan olamaz haddimize değil yardımlarınızı da kinayeli olarak kesinlikle algılamam yanlış anlamışımdır falan derim burada amaç kendini ispat değil insanlaı düşünmeye zerketmek bazı...
  5. konderk

Biz gelişine yaşayan bir toplumuz da ondan nasıl olsa birşey olmaz deyip geçiliyor ama oluyor siz duymuyor olabilirsiniz binlerce karavan var aküleri şişenler karavanı yananlar aküleri olması gerekenden çok daha önce bozulanlar v.s. v.s. amannn işte o kullanıyor ben de kullanırım mantığı ...

6. konderk

Kesinlikle katılıyorum ve bu sınır projede devlet hiçbir ürüne güvenmedi ve çok iyi markaların bile hepsinde testler yapıldı ve doğru ürünler seçilerek bir bakıma kandırılmamız önlendi. Çok iyi markaların bile bazı sıkıntıları var ve bunlar tespit edildi. Artık ne Japonlara ne almanlara ne de...

7. konderk

yalnız gözden kaçırılan bir konu var ki ondan bir beyefendi aslında bahsetmiş, pwm sıradan şarj regülatörleri akülerinizi bodozlama şarj eder ve çoğu zaman zarar verirler. Yalandan sıcaklık kompanzasyonu ile bu iş olmaz. Ortam sıcaklığının doğru ölçülmesi ve akünün buna göre şarj voltajının...
  8. konderk

Bu arada ilginize teşekkür ederim. Değerki yorumlara herzaman açığım biz de herşeyi çok iyi bilemeyiz. Herkesin herzaman öğrenecek çok şeyi vardır.
  9. konderk

Bu değerler tecrübelerimiz ile ve Victron Mppt şarj cihazları ile elde edilmiş yaklaşık değerlerdir. Bu konuda bir sunulan sertifika yoktur yada benim bilgiğim yoktur fakat Victron ve Steca en güvenilir markalardır bu konuda ki biz bu değerlere Voltronics (Taiwan) üretimi mppt ler ile ulaştık...

10. konderk

Selamlar, Mppt olmalı mı olmamalı mı ? PWM ile mppt arasında fark yok mu acaba kandırılıyor muyuz ? Çok panel sadece 1 akü ile 220 Volt buzdolabı çalışır mı ? Yine kandırılıyor muyuz ? Aman yarabbim baya bir süredir yazmıyorum ortalık birbirine girmiş ? Yine bilgi kirliliği son safhada...

11. konderk

Selamlar, Mppt olmalı mı olmamalı mı ? PWM ile mppt arasında fark yok mu acaba kandırılıyor muyuz ? Çok panel sadece 1 akü ile 220 Volt buzdolabı çalışır mı ? Yine kandırılıyor muyuz ? Aman yarabbim baya bir süredir yazmıyorum ortalık birbirine girmiş ? Yine bilgi kirliliği son safhada...
  12. konderk

Merhabalar, sizi arayacağım. En doğru sistemi ekonomik olarak oluşturalım.

13. konderk

Ilhan hocam kusura bakmayınız yoğunluktan ancak dönebildim bana telinizi atarsanız sizi ararım yarın
  14. konderk

Karavanda Enerji Tüketimi Için Acil Yardım..!

Merhabalar, Ben Önder Köse Ankara B-HET Mühendislik Firması - Tel: 0 5305130819 telefon numaram. Kullanmak istediğiniz paneller 250 watt tabir edilen santral panelidir, ve bunların voltajları düşüktür 24 volt zannederek satan firmalar vardır fakat gerçek 24 volt panel değildirler. 6 volt olması...
  15. konderk

Merhabalar genellikle standart karavan güneş paneli sistemi olarak mini buzdolabi notebook tv be aydinlatma yükleri için 2 adet 150 watt güneş paneli ve 2 adet 90 ah yaşam aküsü öneriyoruz sarj regülatörü bütçenize göre PWM veya MPPT teknolojili seçilebilir. İnvertör cihazı ise eğer 12 volt...

16. konderk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Merhabalar genellikle standart karavan güneş paneli sistemi olarak bu bahsettiğiniz yükler için 2 adet 150 watt güneş paneli ve 2 adet 90 ah yaşam aküsü öneriyoruz sarj regülatörü bütçenize göre PWM veya MPPT teknolojili seçilebilir. İnvertör cihazı ise eğer 12 volt buzdolabı kullanıyor iseniz...
  17. konderk

Merhabalar nasılsınız sevgili karavancılar Bir süredir ayrı kaldık ama ben aslında hep buradayım ve birçoğunuza yardımcı olmaya devam ettim. Gezenbilir üyelerine her zaman özel iskontolu satışlarımız devam edecektir. Güneşsiz kalmayın bol güneşli günler dilerim ☉☉☉ Sevgiler
  18. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar P Kampan İyi geceler Kadir bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni karavanınız. tabiki yardımcı olurum. Telefonunuzu verirseniz sizi yarın sabahtan müsait olursanız arayayım ihtiyaçlarınızı tespit edelim ve yeni ürünlerimizden size nelerin...

19. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar Panel Sistem+akü Kampanyası Hocam anlık yüksek güç çekildiğinde hesapladığınız gibi akü oldukça verimsiz çalışır ama tabiki bu kadar yüksek güce dayanabilmesi yada sunabilmesi ayrı bir maharettir. :)
  20. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar Panel Sistem+akü Kampanyası ;D ;D Bekir hocam yaptığınız hesap doğru fakat, bu şu anlama geliyor. Bir üretici aküye 100 ah veya 150 ah birimini nasıl koyar. Aküsünden akü kapasitesinin yani akünün öngörülen Ah değerinin onda birini çeker ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR