Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu
ben öğrenciyim bana nasıl araba alacaksızınz:D kendimi sonra uzun uzun tanıtacağım şuan kafamda cümleleri toparlayamıyorum:D gülücük yapmakta özgürüm değilmi dimi de yazmıyorum bakın:D bide öncünün o kırmızı değilde digeri de acaip bişey ya toyotanın orada biyerde...
kendimi nasl tantym işte yaş 19 okuorm bide defendrm yok sizin gbi bide bni buraya getren aracnz yani off road acık konşym onu bile bilmiorm nasl olur napılır bilmiorm
verebilirm dediniz ya sınavlarm gecsin bigün verinde arkdaslarla piknige gidelim fazla uzaklaşmm paşa fabrikası yani bi havamı atarrm:D
bnm zmanm yok şu aralar bide öyle büyük biri deilim yani bn 19yaşndaym cokda küçük deilimde:D ama öyle arabları cok severm heralde ilerde o araba bnm olur:Dama bn onun normaldede kullanrm nolurki yani illa araziye ckncamı kullanlck:D siz öylemi yapıosnz bide bn hep...
bakarmısn hiç cvp yok merak ettm arabayı sahibindende hç cvp yok ???zatn arabnn üstünde gördm gezenbilir i öyle girdim bu siteye o araba getrdi bni buralara
o araba ne kadar ki paramı biriktrr alrmda siz satmazsnz bide normal araba gibi kullanrm bnm olsa siz nie kullanmıosnz hep durdgu yerde duruo cok orijinal bşy ama ya
arabaya bak ya kök tekniğin önündeki araba kimnki süper cok artist bi araba:d bayanlar katlabliomu yptgnz etknlklere o araba ne kadar acaba ama görrsnz o bnm olacak o jeepmi oluo ne diosnz defender mıydı neydi o