Arama sonuçlarınız

1. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu ben öğrenciyim bana nasıl araba alacaksızınz:D kendimi sonra uzun uzun tanıtacağım şuan kafamda cümleleri toparlayamıyorum:D gülücük yapmakta özgürüm değilmi dimi de yazmıyorum bakın:D bide öncünün o kırmızı değilde digeri de acaip bişey ya toyotanın orada biyerde...

2. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu kendimi nasl tantym işte yaş 19 okuorm bide defendrm yok sizin gbi bide bni buraya getren aracnz yani off road acık konşym onu bile bilmiorm nasl olur napılır bilmiorm
  3. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu verebilirm dediniz ya sınavlarm gecsin bigün verinde arkdaslarla piknige gidelim fazla uzaklaşmm paşa fabrikası yani bi havamı atarrm:D

4. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu bnm zmanm yok şu aralar bide öyle büyük biri deilim yani bn 19yaşndaym cokda küçük deilimde:D ama öyle arabları cok severm heralde ilerde o araba bnm olur:Dama bn onun normaldede kullanrm nolurki yani illa araziye ckncamı kullanlck:D siz öylemi yapıosnz bide bn hep...
  5. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu bakarmısn hiç cvp yok merak ettm arabayı sahibindende hç cvp yok ???zatn arabnn üstünde gördm gezenbilir i öyle girdim bu siteye o araba getrdi bni buralara

6. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu soyaadı köklü biride tenezzül edip bana cvp vermz arabasndan belli havalı

7. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu o araba ne kadar ki paramı biriktrr alrmda siz satmazsnz bide normal araba gibi kullanrm bnm olsa siz nie kullanmıosnz hep durdgu yerde duruo cok orijinal bşy ama ya
  8. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu m.kemal imzası falan üstndeki yazılar üstndeki ışıklar rengi fln ne güzel ya
  9. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu süper valla o araba

10. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu o kök tekniğin önündeki araba kimin

11. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu arabaya bak ya kök tekniğin önündeki araba kimnki süper cok artist bi araba:d bayanlar katlabliomu yptgnz etknlklere o araba ne kadar acaba ama görrsnz o bnm olacak o jeepmi oluo ne diosnz defender mıydı neydi o
  12. F

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu o araba benim olacak benim olmasada ona bşy olur yakında gelip giderken sürekli bakıorm gözüm deger görrsnz o bnm...

13. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben geldim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz