Arama sonuçlarınız

1. M

Gezenbilir üyelerine indirim

Ynt: Gezenbilir üyelerine indirim Eşiniz için de aynı indirim geçerli tabii ki. 15 Hazirandan sonra Gezenbilir üyeleri için indirim oranımız %10. Aramıızda görmekten mutlu olacağız..

2. M

Ynt: Gezenbilir üyelerine indirim Deneme dalışı yapmayacaksınız anladığım kadarıyla :) Yeni sezonu açalı bir ay olmadı ama en az 10 kez gittik afkuleye. Açık denizolduğu için gidip gidemiyeceğimize ancak dalış sabahı karar verebiliyoruz. Teknemiz 23 metrelik, iki katlı bir tekne. Her türlü...
  3. M

Ynt: Gezenbilir üyelerine indirim Soruların için teşekkürler Deep. Dalış Merkezinin adı Proteus-Fethiye Dalışları Fethiye'deki dalış noktalarında genellikle Dalyan koyu, akvaryum koyu gibi sertifikasızlar için uygun yapıdaki koylarda yaptırıyoruz. Sertifikasız dalıcıların yaptığı dalışlara...

4. M

1- Dalışla tanışmak isteyenler için: Haftasonu deneme dalışları. 2 gün, dört dalış. Otelde bir gece konaklama, iki kahvaltı, teknede iki öğle yemeği. Eğitmen ile birebir yapılan dört dalış. Gezenbilir üyelerine %25 indirimli: 175 TL 2- Sertifikalı Dalıcılar için: İki gün dört ayrı noktada dört...
  5. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Gezenbilir'e bugün katıldım. Fethiye'de yaşıyorum, dalış okulu işletiyorum. Dalış ile ilgili konularda sorularınıza yardımcı olmak isterim. Ayrıca dalış ve eğitim duyurularını kaçırmamanızı tavsiye ederim, Gezenbilir üyelerine indirimli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri