Arama sonuçlarınız

1. okbu

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Coşkun bey hayırlı olsun çok güzel olmuş kazasız belasız güle güle kullanın. Yaylaları seviyorsanız 4x4 iyi bir tercih olmuş rahatlıkla dolaşabilirsiniz. Bende iki üç yıla bir PSA düşünüyorum ama yaylalarda büyümüş biri olduğum için...

2. okbu

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Hayallerinizin peşini bırakmayın kesinlikle. Araştırmaya devam edin. takip ettiğim kadarıyla gezenbilir de çok tecrübeli insanlar var size yardımcı olurlar. Savaşların bitmesi dileğiyle...
  3. okbu

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Sn. kraina sizin için motokaravan uygun gibi görünüyor. Siz panelvanı alıp burda yaptırmayı düşünüyorsunuz neden karavanı bulunduğunuz ülkede yaptırmıyorsunuz. daha uygun bir fiyat olacağını düşünüyorum...

4. okbu

Aydın -söke Karavan Park Alanı

Ynt: Aydın -söke Karavan Park Alanı Karavan hayali olan biryim o avm ye sıkça giderim kamp yerini duyunca güzel bir hizmet diye sevinmiştim. görevliye kamp yeri neresi diye sorduğumda park yerlerinden duvar kenarı olan yeri gösterdi. gölge olduğu için güzel düşünülmüş fakat bu gölge yer avm...
  5. okbu

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Yazılarını okuyunca yarattığı rüzgara kapılanlardan biriydim. Çok üzüldüm. Ailesinin ve karavan camiasının başı sağ olsun.

6. okbu

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk" Asıl ben teşekkür ederim ferhat bey ilk sizin bu gezi yazınızı okumuş ve karavan hayallerini kurmuştum. Tahmini 4 yıl sonra bir karavan planım var. olursa sizin bu yazınız bana çok büyük bir rehber olacak şu an bilgisayarımda kayıtlı...

7. okbu

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk" Ferhat bey istediğiniz hdr programını mail yoluyla gönderdim. bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  8. okbu

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Ferhat bey o kadar yol gittikten sonra uykunuz gelmesi normal ben olsam bunu bile bekleyemezdim. Ücretsiz bir yazılım var mı ? bilmiyorum. Ama ben bu programları ücretsiz ediniyorum. photomatix 22mb boyutunda mail yoluyla giderse gönderebilirim.
  9. okbu

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Ferhat bey sizin fotoğraflarınız aynı yerden çekilmiş ama güneş farklı yerlerde üç fotoğrafıda kısa sürede hemen çekmiş olmanız ve makinayı hiç kıpırdatmamanız gerekir ki iyi sonuç elde edebilesiniz .

10. okbu

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz hdr photomatix diye arayıp indirebilirsiniz veya photoshop programında dosya menüsü altında otomatikleştir hdr ile birleştir seçeneğinden de yapabilirsiniz.

11. okbu

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Güneşe karşı nasıl fotoğraf çekilir diye öğrenmişsiniz ama yinede ben birkaç bilgi aktarayım. Fotoğraf makinaları ışık ölçümlerini kendileri yaparlar güneşten gelen ışığın ve karanlık yüzeylerin tamamından gelen ışık ölçümünü yapıp ortalama bir ölçüm yaparlar ve...
  12. okbu

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Galiba bu virüs gitmeyenlere de bulaşıyor, Özellikle siz ve ferhat beyin yazı dizisinden sonra o bölgeleri görmek için sabırsızlanıyorum. Bir yönüyle bizim karadeniz yaylalarının deniz olan hali gibi geldi bana.

13. okbu

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Hüseyin bey, gezi anılarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. çok güzel ve bilgilendirici bir gezi olmuş büyük bir zevkle okudum. Henüz bir karavanım yok ama yakın bir zamanda edinmek istiyorum edindiğim zaman bu anlatımlarınız bize rehber olacak şimdiden...
  14. okbu

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Gezi yazınız çok güzel ilerliyor. teşekkürler Size işlerinizde kolay gelsin diyorum, sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
  15. okbu

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Benden de 5 yıldız. Notlarımı alıyorum bir gün lazım olacak ve o gün mutlaka size minnettar olacağım.

16. okbu

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Adnan bey, öncelikle moral desteğiniz için teşekkürler. Sabırla takip edeceğim ama öyle güzel fotoğraflar yayınlıyorsunuz ki bir an önce karavanım olsa da gitsem diye sabırsızlanıyorum. Birde fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok güzel...
  17. okbu

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Adnan bey, gezi yazınızı ilgiyle takip ediyorum anlatımınız ve açıklamalarınız çok güzel. Küheylan kutup çemberinde yazı dizisini okumuştum çok beğenmiştim aynı beğeniyle sizin yazınızı takip edeceğim. teşekkürler. Merak ettim sizin...
  18. okbu

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Öncelikle gezi notlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu bölümün yeni müptelası oldum bir iki haftadır bir çok kişinin gezi notlarını okudum ve benimde zaten var olan karavan hayalimi iyice artırmış oldu. Öncelikle sabit...

19. okbu

Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu?

Ynt: Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu? Belki ilgimi çeker ama önce ingilizce öğrenmem lazım yada sen kısaca türkçesini yazsan benim için daha faydalı olur. :))
  20. okbu

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili bu bölgeye yakın milas yolundan sapılarak kapıkırı heraklia güzel bir kamp yeridir. birçok karavancı kamp yapıyo şimdiden iyi eğlenceler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri