Arama sonuçlarınız

1. tyfnokur

İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem

eveeeeetttt 1 kasım 2012 den bu yana;çok şey atlattık;para vardı yoktu;para var parça yok;parça bulduk para gitti bu sefer....Ama 2 yıl sonunda ;karşımıza (henüz bitmese de) Hanımın deyimiyle "Oğlumuz bayağı bir yola girdi" :) :)... Bu emek-zaman-eziyet dolu yolculukta;benden maddi manevi...

2. tyfnokur

İnternational Harvester 1210 Double Cab Light Truck

Ynt: İnternational Harvester 1210 Double Cab Light Truck Teşekkürler.....8 bijon 16" saç jant ihtiyacı var(Tubeless;)Tüm konuyu okuyanların bilgisine....
  3. tyfnokur

Ynt: İnternational Harvester 1210 Double Cab Light Truck Maalesef birazdan ağır;yakıtı lpg ye çevirmekten başka çare kalmadı 1,3 tl /km ciddi tüketim.... :)

4. tyfnokur

1970 model....Benden 1 yaş büyük :).......................
  5. tyfnokur

TURKAR FİYATLARI

Ynt: TURKAR FİYATLARI alırlar;alırlar....Belediyeler;kamu sağolusun.....Unimoglar 2 katı;3 katı ama;100 er 100er alıyorlar....Üstelik aynı özellikllerde yerli ürün varsa;onu alma mecburiyetide var.O yüzden hiç piyasada bieysel satışı çok umursadıklarını sanmıyorum...2013 satışları için ;bence...

6. tyfnokur

AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi Aracın satılma durumu askıya alındı..... :([/td][/tr][/table]

7. tyfnokur

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi E sizde haklısınız;biz alışmamışız eziyetsiz geziye;alışmamış kamyonette;hi-jack durmaz hesabı;bizimki her daim yağlanmış ve çalışır :)
  8. tyfnokur

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi Vinç işine hiç ;girmiyorum bile :)
  9. tyfnokur

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi Bir hi-jack;2 araç ;2 strap ;2 mapa ;aynı anda;dünyayı yerinden oynatırdınız;bırak L200 ü :)

10. tyfnokur

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi Arkadaşlar;kimsede hi-jack;strap;mapa yok muydu :);traktörlük oldunuz :);Yahu yapmayın böyle :)....

11. tyfnokur

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları StandART ampül ile çalışanı piyasada yok mu?Onları yukarda anlatılan çift devreli ve çift renkli yapmak kolay....
  12. tyfnokur

NİSSAN

Ynt: NİSSAN 86-720 çift kabin için; ön sağ-sol çamurlu;kaput ihtiyacı

13. tyfnokur

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları elinizde ;eski tip stoplar var ise;led(Power;mushroom;modül) hale getirme işini çok rahat yapabilirim.Bilginize.....
  14. tyfnokur

LASTİK BİLGİSİ

Ynt: LASTİK BİLGİSİ bence de yükte sorun olmaz;ama hız için sorun olabilir.....Römorg için ;askeri araçlarda bildiğim en yüksek hız.Onlarda da 80km olmalı.Kesin bir şey varki;255 tl verdikten sonra ;100 tl daha verip lastik başına ;düzgün arazi lastiği alınabilir;hem asfalt hemde ;toprak...
  15. tyfnokur

ssang off road performansı

Ynt: ssang off road performansı Kolay gelsin Sabri;kaşıntı başladı yine yağmurla galiba.......:) :) :)

16. tyfnokur

Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem http://www.youtube.com/watch?v=IHTBodYbE8Q&feature=related
  17. tyfnokur

Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri

Ynt: Araçlar İçin Pilot Emniyet Kemerleri takip
  18. tyfnokur

Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem özelden mesaj attım size.....

19. tyfnokur

Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem Parça durumunda kararsız kaldım;almak bir şey değil...86 nissanlarla;gırtlağıma kadar parça derdine göülürken...1970 inter ;gözümü korkutmuyor da;biliyor sunuz yürürken iyide;kırılınca :)
  20. tyfnokur

Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem Bu yapının üstüne ;portal aks ve 35" lastiklerle nasıl sonuç alınır sizce arazi de?Bugün araca bakmaya gittim....Şu kadarını söyleyeyim...Araziye petlas kamyonet lastikleri ile çıktık....Hatta yeni sürülmüş;kabartılmış bir araziyede girdim....Gaza...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.