Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Defender 110 "willow Green"

İlk Defender’imi 2009’da aldım. 1993 model Telekom’dan çıkmış, sonradan 200Tdi motor atılmış beyaz bir 110’du. Çok keyif alarak kullandım. Bir kaç heyecanlı anlarımız da oldu :smiley:

2. nkurtkaya

Defender 110 35x10.5x16 Lastik

Bu konuyu Eylül 2012'de açtığımı hatırlıyordum ama bulamadım, eğer mükerrer olduysa moderatörler düzeltsin lütfen.
  3. nkurtkaya

Soğucak Yaylası Yolu

Bugünlerde Soğucak yaylasına çıkan var mı? Yol ne durumda acaba?

4. nkurtkaya

Fedıma Sirocco 35/10.5 R 16

35/10.5 R 16 ebadında FEDIMA marka Sirocco model 1 (bir) adet lastik arıyorum. Sıfır veya kullanılmış olabilir. Elinde olan satmak isteyen, bildiğiniz satan varsa paylaşırsanız sevinirim. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=1546
  5. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Tanzanya (Şubat 2014) Tanzanya tatilimizi önce Zanzibar’da deniz, kum ve güneş ardından Safari olarak planladık. İstanbul’dan THY ile Dar Es Salam’a oradan da Precision Air ile Zanzibar’a uçtuk. İstanbul Dar Es Salaam uçuşu yaklaşık 7,5 saat sürüyor. Birkaç saat bekledikten sonra 25 dakikalık...

6. nkurtkaya

Dürüst Satıcı

Sorulan sorulara dürüstçe cevap veren satıcıları takdir ediyorum.

7. nkurtkaya

Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

1998 model 300Tdi Defender için Detroit Locker’ı (%100 kilit) tercih ettim. Önceki Defender’ımda da aynı modeli kullanmıştım. Sadece off-road amaçlı kullandığım bu araç için havalı kilide göre daha ekonomik bir tercih ve sürekli hazır ve çalışıyor olması da avantaj.
  8. nkurtkaya

Defender 110 Yükseltme

2” Yükseltme kombinasyonum. Yükseltme kitinden farklı olarak önde Disco +2" HD yaylar kullanıldı. Amortisörler de Disco için olanlar. Fren hortumları da amortisör ve yayların artan seyir mesafesine göre uzatılmış fren hortumları ile değiştirildi.
  9. nkurtkaya

Columbia Mobex Sprint Sırt Çantası

Günlük yürüyüş ve koşular için ideal. Hafif ve pratik Titanyum - Yenilikçi Performans; Titanyum koleksiyonu yoğun bir faaliyet için yenilikçi tasarımı, kumaş ve teknolojileri aktif bir uyum ile bir araya getirmektedir. Omni-Shield ® nem ve lekelere karşı koruma için gelişmiş iticilik...

10. nkurtkaya

Insignia Parrot MKi9200 montajı

Detaylı bir ön araştırma sonrası (http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1303027#post1303027) Insignia aracıma Parrot MKi9200 montajı için Olcayto Servis (Atatürk Oto Sanayi sitesi, 2. Kısım, 11. Sk., No:373, Maslak, İstanbul 212-276 5550, 0532-700 0976 Ersay) ile anlaştım. 2 saat süren...

11. nkurtkaya

Satılık 2006 model SUZUKI GRAND VITARA

37.000 TL 2006 model (Yeni kasa), JLX-AL modeli (En üst donanım), Otomatik vites, 2.0lt benzinli 140 HP motor. LPG hiç takılmadı. Camlarda açık ton film var. Parrot marka CK3100 model Bluetooth araç kiti 113.000 km’de. (105.000 km bakımı 2 ay önce yapıldı, trigger zinciri değişti) Deri...
  12. nkurtkaya

Okyanus değil havuz!

Guinnes rekorlarında kaydedilmis dünyanın en büyük havuzu, Şili'nin Algarrabo kentindeki San Alfonso Del Mar tatil köyünde bulunuyor. Bu havuzun büyüklüğü 8 hektar, derinliği ise 35 metre...

13. nkurtkaya

Wisepilot ve Blackberry

Blackberry Storm'da (9500) Wisepilot navigasyon yazılımının deneme sürümünü kullanıyorum birkaç gündür. Temel fonksiyonları başarılı. Adres girme ve arama sorunsuz çalışıyor, yakınımdaki yerler de işlevsel. çalışması için internet erişimi olması bazen dezavantaj oluyor. Eğer GSM kapsama alanında...
  14. nkurtkaya

Camel Trophy Videoları

İlk Camel Trophy 1980 yılında Brazilya’da Amazon ormanlarında gerçekleşti. 3 Alman ekip mücadele etti ve kullanılan araçlar CJ idi. http://www.youtube.com/watch?v=7xgAoRgay04&NR=1
  15. nkurtkaya

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Hayal edin ki Defender'da kullanılan bu motorların hepsi sıfır olarak üretiliyor ve bütçeniz hayalinizdeki Defender'ı almaya yeterli. Yeni Defender'ınızı hangi motor ile alırdınız?

16. nkurtkaya

Telekom'dan Satılık Araçlar

Telekom "Türkiye çapında kullanılmakta olan araçların satış İhalesi"ni ilana çıktı. http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turkiye-capinda-kullanilmakta-olan-araclarin-satis-ihalesi
  17. nkurtkaya

Yeni Kasa Grand Vitara Arazi Vitesi

2006 ve sonrası yeni kasa Grand Vitara için arazi vitesi kullanımının kısaca özeti.
  18. nkurtkaya

Toyota, dünya çapında, Lexus GX 460 satışlarını durdurdu

BBC NEWS Toyota halts Lexus sales globally Toyota has suspended sales of its 2010 Lexus GX 460 worldwide after a US consumer magazine warning and said it would test all of its other SUV models. The move came a day after it halted Lexus deliveries to the US and Canada in response to concerns by...

19. nkurtkaya

Yeni Kasa Grand Vitara 90.000 Km Bakımı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51130.0 Sorunun cevabı:
  20. nkurtkaya

Yeni Kasa Grand Vitara 90.000 Km Bakımı Ne Kadar Tutar?

Bugün araç 90 bin bakımından çıktı. Şimdi 2 günlük bir anket açıyorum, sizce araç servisten kaç TL fatura ile çıktı? Cuma akşamı yeni bir konuda (linki buraya yazacağım) fatura dökümünü parça parça ve fiyatlı olarak vereceğim. Bakalım tahmin edilen ile gerçek ne derece uyacak?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR