Arama sonuçlarınız

1. abostan

Geleneksel 10. Gezenbilir Kış Kampı Tarihi ?

Sayın Gezenbilir yöneticileri, Her kampın muhteşem olduğu Gezenbilir kış kamplarını dört gözle bekliyoruz. Bu sene kamp tarihi ve yeri konusunda bir gelişme var mı? eminim herkes sizin vereceğiniz bilgileri merak ediyor. Bu senede karlar kalkmadan yakın bir tarihte kampı yaparız diye...

2. abostan

Bayramda Sülüklü Göl Kamp

Merhaba Arkadaşlar, Ramazan bayramında Sülüklü gölde kamp yapmak istiyoruz. Aynı yerde kamp yapmayı düşünenler var mı? Birde daha önce gidip tavsiyesi olanlar var mı?
  3. abostan

2013 Rexton W Yolda Giderken Çukurlarda Çok Sallıyor Çözümü Varmı?

Merhaba arkadaşlar, 2013 Rexton W 2.0 ikinci el aldığım arabadan çok memnunum ama araç çukur yada kasislerde çok sallıyor ve sanki kasılıyor direksiyon hakimiyeti olmasa sanki yön değiştirecek gibi oluyor. Bu normal mi? yada çözüm önerisi olan var mı? Aracı alırken amortisörler %75 civarı...

4. abostan

Dijital Telsiz

Arkadaşlar, 1 Ekimdeki sınava girecem ve telsiz araştırıyorum. Dijital/analog telsiz almak istiyorum ama siz ustalara sormak istedim. Bana hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Fiyat limitim 3000TL
  5. abostan

Karadeniz Trabzon Maçkada Çadır Yeri Tavsiyesi

Arkadaşlar, 2015 temmuz ayında maçkada Pala Dayının yerinde (verizona) çadır kurduk ve çok memnun kaldık. Alan çim ve düz. İşletme sahibi Pala Dayı çok şeker birisi, bize çok yardımcı oldu. Fiyatlar uygun. Duş ve tuvalet mevcut. Trabzon bölgesinde çadır kurup çevreyi gezmek isterseniz bence...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri