Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, aşağı yukarı üç aydır aralık ayının son günlerinde aldığımız 2014 model ford transit aracımızı karavana çevrimi ile uğraiıyorum. iş yoğunluğu ve araçla uğraşmaktan buraya yazım işine zaman ayıramadım ama ara ara telefonumdan güncel mesajları takip edip yeni şeyler öğrenmeye devam ettim...
Çocuklu Motokaravan sahipleri ve yolcu sayısı sorunu
Çocuklu aileler kamp karavan buluşmalarına resmi evrakta 3 kişilik karavan ile nasıl gidiyor çocuklar ayrı karavan ayrı mı yoksa hep beraber karavandamı yolculuk yapılıyor bizler emekli olmadan çocuklarmız büyümeden karavan ile...
Merhaba nihayet zaman geldi ve hafta sonu yola çıkmayı planlıyoruz inşallah bir aksilik olmaz ise.
yeni yaptırdığımız çekme karavanımızla 3 , 5 ve 12 yaşlarında üç kızımızıda alıp bu hafta sonu yola çıkacağız, buraya konuyu açma sebebim tecrübeli üyelerin tavsiyelerini alabilmek çünkü hem ilk...
merhaba ankaralı kamp severler biraz karıştırdım ama kızılcahamam aluçdağında bulunan macera parkta kimsenin kamp yapmadığını yada paylaşmadığını farkettim deneyimleyen varsa yorumunu esirgemesin diye konu açmak istedim aslında biz ağustos ayında 5 kişilik bir aile olarak çekme karavan ile 10...
yıl boyunca çekme karavanı bırakabileceğimiz bir yer varmı arkadaşlar güney karavan parkı harici bir yer bilen varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim