Arama sonuçlarınız

1. E

Zj Egzoz Seçimi

5.2 zj sahibiyim ama arabımın biraz daha güzel ses çıkarmasını istiyorum egzozdan nihayetinde v8 motoru dinlemek istiyorum ama magnaflow mu flowmaster mı arasında kaldım kullananlar dan bu egzozlar hakkında bilgi almak istiyorum

2. E

Üstadların Bilgisine Ihtiyacım Var

94 model zj sahibiyim aracımı 2 inch yükseltmek istiyorum rough country nin kitini almamı tavsiye eder misiniz? ve yükseltmeyi yaptıktan sonra 30 9.50 15 lastik taksam sürtme veya tamponu tıraşlamak gerekir mi ? Orjinal janta taksam olurmu lastiği yoksa offset jant mı almalıyım şimdiden teşekkür...
  3. E

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

Merhaba sayın gezenbilir üyeler 94 model 5.2 gc sahibiyim problemim şu:dün sabah aracımı çalıştırdım ve 2km mesafe gittikten sonra aracı stop ettim 10 dkka sonra aracı çalıştırdım problemsiz marş süresi gayet kısa girdiğim yerden çıkmak için r ye aldım gittim geri geri frene bastım durdum daha...

4. E

Grand Cherokee 5.2 Almak Istiyorum

Merhaba uzun zamandır takip ettiğim bu arabanın nimetlerinden faydalanmak için 5.2 xj almayı düşünüyorum.Ama tabiki bir sürü konu var içinde şanzıman,motor,yakıt,vergi,yedek parça konuları hakkında tereddüt de kalıyorum daha önceden peugeut 206 otomatik arabam vardı sürekli bir problem en son...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri