Arama sonuçlarınız

1. birkan_00

2010 L200 Warrior 178hp Lastik Yardim

Arkadaslar merhaba. 2010 model 178hp L200 Warriorum icin lastik jant degisimi yapacam fakat orjinal suspansiyonla surtme yapmayacak olculer secmem lazm. Istediklerim M\T veya A/T LASTIKLI 10 OFFSETLI JANTLAR. DENEYIMI OLANLAR BANA YARDIMCI OLABILIRMI? 31 10.5 15 Mt veya At lastik jant surtme...

2. birkan_00

2010 L 200 Lastik Ebatı Yardim

Arkadaslar merhaba. 2010 model 176hp L200 Warriorum icin lastik jant degisimi yapacam fakat orjinal suspansiyonla surtme yapmayacak olculer secmem lazm. Istediklerim M\T veya A/T LASTIKLI 10 OFFSETLI JANTLAR. DENEYIMI OLANLAR BANA YARDIMCI OLABILIRMI? 31 10.5 15 Mt veya At lastik jant surtme...
  3. birkan_00

Otomatik Vites Vitara Hakkında

Arkadaslar merhaba. bende 92 model suzuki escudo(vitara) 4 kapı otomatik vites bir arac var.. 1.Merak ettiğim konu şu: araç sogukken, yani sıcaklık ibresi en alttayken sürdüğümde araba overdrive butonu basılıymıs gibi 3. vitesten başka vites atmıyor. Fakat sıcaklık ibresi cok az yükselince 4...

4. birkan_00

Arazi Vitesi 4h Durumunda Giderken Gelen Ses

Arkadaslar merhaba.. arabam 1992 model otomatik vites 1.6 16v injection 4kapılı vitara.. genel olarak araımda bir sorun yok. sadece 4h arazine vitesine koyup arazide giderken bir vinilti sesi geliyor. inceden inliyor sanki. Nerden olabilir fikri olan varmı??
  5. birkan_00

Xenon Yardım

Arkadaslar merhaba. forumlarda arattırdım ama bulamadım. Bende 92 model suzuki escudo nomade(vitara) 4 kapılı bir arac var. farlarını xenon takmak istiyorum. Ampül tipi hakkında bilgisi olan varmı?? uzun kısa tek farmı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri