Arama sonuçlarınız

1. jackal90

Ekipman Hakkında

arkadaşlar bu survival kit dedikleri içerisinde ilk yardım malzemeleri falan bulunan bu çantanın iiçinde neler olmalı? yani gereken tüm şeyleri bana sıralayabilir misiniz veya gereken tüm malzemeleri tek seferde satan bir alışveriş sitesi link vs. atabilir misiniz :) neler olması gerekiyor...

2. jackal90

Sakarya / Karasu Veya Yakınları Kamp Alanları

Selam arkadaşlar Sakarya Karasu da veya yakınlarında kamp yapabileceğim insanlardan uzak bir yer var mı ? Böyle kamp alanı tesisleri gibi yerler değil tamamen özgür olabileceğim bir yer arıyorum. Yaklaşık olarak Haziran 2015' de gitmeyi düşünüyorum ve kamp süresi de tam olarak 1-2 sene. 10 bin...
  3. jackal90

Adalarda Kamp Alanları

Arkadaşlar Kınalıada, Heybeliada, Büyükada veya Gökçeada da kamp yerleri var mı? Çevresi nasıldır buraların. tabii ki de adalara daha önceden gittim ama gezmek amaçlı gittim hep kamp alanı olarak bildiğiniz yerler var mıdır ?

4. jackal90

Doğada Yaşamak

Arkadaşlar insanoğlu doğada yaşarken her türlü zorluğa katlanabilir mi günümüz Türkiye şartlarında ? Yani doğa da beslenmek, doğa da barınmak, doğa da yaşlanmak. Bu mümkün mü ? Değilse bile bunu yapacağım. Ancak Ne gibi zorluklar bizi bekler. Mesela biz ( 2 kişiyiz bu arada ) 2019 yılında hiç...
  5. jackal90

Kamp İçin Gereken Her Şey (uzun Süreli)

Arkadaşlar bir konu açtım ve o konu için yardımcı olacak bir konu daha açıyorum. Diğer konu ise şu ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104196.0 şimdi yukarıdaki konudan yol alarak çok uzun süreli bir kamp için, yaşam için ne gibi malzemeler vs. gerekiyor. yaşamımı kolaylaştıracak her...

6. jackal90

Sonsuza Kadar Doğa

Arkadaşlar ben İstabul da yaşayan 18 yaşında bir gencim. benim yapmak istediğim şey şu; bundan sonraki yaşamımda sürekli gezerek kamp yaparak farklı köyleri farklı kasabaları dolaşarak oralarda yaşayarak geçirmek istiyorum. Kısacası ebediyen çalışıp ömrümü çürütmektense gezip tozarak avlanarak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.