Arama sonuçlarınız

1. tekelimustafa

Elektrikli Araç Aldım. (menzili Nasıl Artırabilirim)

Herkese Merhaba, konunun yeri burası değil belki ama burada kendimi evimde hissettiğim için ve buradaki üstadlar oldukça bilgili oldukları için konuyu burada açmak istedim. Moderatörler istedikleri gibi konunun yerini vs değiştirebilirler. Regal Raptor K5 diye bir araç aldım. Ruhsatta motorlu...

2. tekelimustafa

Çekme Karavan - Alternatörden Şarj - Akü Ihtiyacı - Jeneratör

herkese merhaba, yakın zamanda bir çekme karavan aldım. eski karavanımda 3 sistem buzdolabım ve lpg li karavan sobam olduğu için hiç elektrik problemi yaşamıyordum. ama şimdi durumlar değişti. araç alternatöründen şarj bana da uyar mı bunu anlamaya çalışıyorum. ben durumumu anlatayım...
  3. tekelimustafa

Karavanımı Aldım

Herkese Merhaba, Kasım ayı ortasında siparişini verdiğimiz Ortiz 390 karavanımızı hafta sonu teslim aldık. Daha önce 90 model 4 metrelik bir ingiliz karavan kullanmıştım. Eski karavanımızın adını "uyurgezer" vermiştik eşimle. Forumda yurtiçi geziler bölümünde paylaşmıştık gezilerimizi. Kısmet...

4. tekelimustafa

Ortiz 5.25 Classic Bana Uyar Mı?

Merhaba; ben eski olsun avrupa olsun düşüncesinde olan bir çekme karavancıyım. şu an karavanım yok. ama tabi hayallerimde hep yeni bir avrupa çekme karavan var. yalnız bu döviz kuru aldı başını gitti. almayı düşündüğüm karavanların her nedense euro bazında da fiyatları artıyor. birkaç gündür...
  5. tekelimustafa

Grand Voyager In Ön Tarafını Yükseltmek Istiyorum

Merhaba; 1998 model chrysler grand voyager 3.8 le awd aracım var. bir çekme karavanım vardı sattım. yenisini alana kadar aracımın arka koltuklarını sökerek kamp aracı gibi kullanmak istiyorum. eğer mümkünse ve bana pahalıya mal olmayacaksa aracımın ön tarafını birazcık yükselterek gezilerimin...

6. tekelimustafa

Uyurgezer (çekme Karavan) Ile 2016 Yılı Özeti

Herkese Merhaba. Geçen yıl aldığımız çekme karavanımızla (adı uyurgezer) 2016 yılı boyunca yaptığımız gezileri bu başlıkta toplamayı düşündüm. fotoğrafın bol anlatımın az olduğu bir başlık olacak. yine de fotoğraflara dair kısa açıklamalara hafızamın izin verdiği miktarda yer vereceğim...

7. tekelimustafa

Lpg Li Su Isıtıcı (boyler) Çalışmıyor

Merhaba karavan severler, Malum olduğu üzere bir çekme karavan aldım. Adını uyurgezer koyduk. Araçlar bölümünde ayrıntılı konusu var. Karavanım şu an sadece uyuyor gezme işini yapamıyor. Sebebi de tüm sorunların üstesinden gelip boyler meselesini halledememek. Karavan 'ın ve karavancının...
  8. tekelimustafa

Karavanda Uyku Tulumu Mu, Battaniye Yorgan Mı?

daha önce tecrübem olmadığı için ve forumda böyle bir konu bulamadığım için soruyorum: karavan içinde uyurken uyku tulumu mu yoksa battaniye-yorgan mı kullanıyorsunuz? işin bir de hacim kaplama boyutu var çünkü. ailem 2 çocukla birlikte 4 kişi. yatak yorgan işine girersek bazaların içi tamamen...
  9. tekelimustafa

Uyurgezer

Herkese merhaba. Nihayet geçen hafta yıllardır hayalini kurduğum karavanıma kavuştum. Yoğunluktan ancak bu sabah vakit bularak birkaç fotoğraf çektim ve sizinle paylaşmak istedim. Forumda genelde herkes bir isim vermiş kendi karavanına. Eşim de bizimki için UYURGEZER ismini düşünmüş. Umarım...

10. tekelimustafa

19-20 Eylül 2015 Sivrihisar Hava Gösterileri

Merhaba; aslında hava sporları konusunda çok ilgili ve bilgili değilim. ancak organizasyonun burada bulunması gerektiğini düşündüm. Sivrihisar Hava Gösterileri|Sivrihisar Hava Gösterileri | SHG 2015

11. tekelimustafa

Taşınabilir Atölye

Merhaba; umarım konuyu doğru yerde açmışımdır. yanlış yerde açtığım veya mükerrer açtığım düşünülürse silinebilir veya taşınabilir. aşağıda linki bulunan ürün sizce küçük çaplı çalışmalarda işe görür mü? bunun gibi birçok fonksiyonu barındıran ürünler genelde profesyonel olmazlar biliyorum ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri