Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cumartesi 3-4 gibi şile yolu üzeri hakmar onunde buluşup gece kamp pazar offroad olacak şekilde gezi yapıyoruz parkur şile kılıçlı parkuru zor bir parkur donanımsız araçlar geçemez vinç lastik şart bu şekilde bize katılmak isteyen arkadasları bekleriz irtibat UĞUR MANDACI:0533 517 38 50
arkadaşlar merhaba cumartesi 14.00 gibi hareket gece kalınacak kamp olarak keşif ve doğa gezisi diyebilirz 3-4 arazi aracı olarak çıkıyoruz biz gelmek isteyen olursa bekleriz buluşma noktamız kurtköy viaport
arkadaşlar Hudoff grubu olarak beykoz çavuşbaşı çekmeköy civarı gezi yapacağız gezimiz rotası fazla zorlu değil ama tabi ekipman gerekli en az at lastık halat vs... gelmek isteyen herkesı beklerız buluşma noktamız beykoz acrloft alışveriş merkezi pazar saat:09-30
Arkadaşlar herkese merhaba sekiz şubatta kemerburgaz lopez parkuruna girecegiz Hudoff grubu olarak gelmek ve katılmak isteyen arkadaslar gelebilir mt lastik ve halat sart çizme vs olması lazim parkur biraz sert bilmeyenler için belirttim biz suanlik 6 araciz
hudoff ekibinden 3 araç cumartesi saat 16:00 da tekrar sazlıbosa barajına girdik aşırı kaygan ve derin kanallar yuzünden baya zorlu olan parkurumuzu gece 12: 00 da bitirebildik
Arkadaşlar merhaba patrolcu arkadaşların yardımına ihtıyacım var uzun bir araç araştırımı sonucunda hılux (1991 2.2 benzinli )ve 1984 patrol ( tek kapı 4.2 benzinli ) araç arasına kaldım ikisininde fiyatı 20 bin civarı hafif yapılı lastık yukseltme gibi ama bu nıssan 4.2 benzınlı motor için ve...
arkadaşlar pazar günü kılıçlı gezisi yapacagız parkur bıraz sert yani standart araç giremez en az mt lastik şart ona göre gelen gelmek isteyen herkes gelebilir pazar sabahı saat 09:00 da acr loft alışveriş merkezinde buluşacagız
arkadaşlar bir geziyi daha bitirdik sofulara girdik ama çıkamadık ne yazıkkı bize en az üç boy büyük geldi orası sağolsun extremci arkadaşlar girmiş vinçleye vinçleye çıkmışlar 45 lastık lazım o parkura ;D ;D ;D
evet arkadaşlar gezi rotamaız için tavsiyeleri alalım ;D
başkanda aracı aldı cay semaver işide tamam ekibi bu hafta bi toplayalım bakalım özellikle Atılkurt
arkadaşlar samurai ve teiostan sonra 94 model tek kapı vitara aldım aracı tanıyan vardır aranızda get ile yükseltilmiş 30.9,5 15 federal lastik var altında yakıt lpg de 45-50 krş fazlqa gibi geldi bana çok zıplama yapıyor araç çeki çok düşük 1 aydır kullanıyorum şu anlık böyle resimleri atayım...
Evet arkadaşlar yata kalka, bata çıka bir geziyi daha bitirdik bu hafta biraz zahmetli geçti Lopez yağmurdan sonra felaket olmuş hedefimiz başka parkurdu ama sabahtan akşama kadar lopezi zor bitirdik ;D ;D ;D