Arama sonuçlarınız

1. Beruch

Camper Truck Yapıyorum

MERHABA 1987 model bir Nissan D21 king cab pickup aldım. Benzinli. Türkiye ye gümrük girişli. 1.5 kabin olması beni cezbetti. Arka kasasını atarak Camper Truck yapacağım. Tekirdağ dayım bu işleri hobby olarak yapan Burak Demirbaş'ı (İRONHEAD) garaj ikna ettim. İnşallah güzel bi şey yapacağız...

2. Beruch

1994 Defender Pick Up King Cab Yapımı

Merhaba arkadaşlar . Defender pick up ımızı 1.5 kabine (King cab) çevirmek için çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Evvela monoblok gövde bir defender ın kasasını satın aldık . Orijinal kasamızı söktük. bilahare ondan da römork yapmayı planlıyoruz.
  3. Beruch

Defender Için Ofsetli Jant Yapma

Askeriyeden yeni aldığımız, Defender pick up aracımız için, yeni bir jant almadan orjinal jantlarını Ofsetli hale getirelim dedik. Yurtdışında bir çok yerde gördüğümüz şekliyle jantlarımızı kesip arasına aynı kalınlık ta saç ekleyerek yapacağız. Önemli olan sacın düzgün kesilmesiyle beraber...

4. Beruch

Defender Satılık Jant+lastik 5 Adet 500 Tl.

Kumlanmış durumda, aktif kullanılmış, sıkıntısız, boyaya hazır Bedii Rüçhan Dönmez 0532 696 72 38
  5. Beruch

Satılık Caretta

Arkadaşlar küflenecek tek bir civata dahi kullanılmadan yapılmış Caretta çekme caravan satılıktır... Üzerinde ki ekipman 10.000 tl den yapıldığı sene bile daha fazla tutmuştur. Güneş paneli İnvertör 12-220 Ocak Buzdolabı Hidrofor Bolca göz ve çekmeceler Led aydınlatmalar Detaylı bilgi ve...

6. Beruch

Offroad Caravan Saşe Ve Süspansiyon Imalatı

Arkadaşlar merhaba ; Enduro ve motocross ile uğraşan biri olarak gittiğimiz bazı yerlerde normal römorkumuzun sık sık sürtmesi ve çamur alanlardan neredeyse sürüyerek geçirmemiz den sonra yüksek, off-road yürüyenli bir römork yapmaya başladım. Çünkü bazen motor öyle bi yerde kalıyor ki römork...

7. Beruch

Yeni Aracım

ARKADAŞLAR BEN DE BİR HEVES BİR HJ 47 ALDIM.VE İLK DENEMELERİMİ YAPTIM...... İNŞALLAH YAVAŞ YAVAŞ TOPLAYACAĞIM. MOTOR DURUMU ŞU ANLIK İYİ GÖZÜKÜYOR.. HARARET YA DA YAĞ, SU EKSİLTME GİBİ SORUNLARI YOK... 40 SERİES DEN ANLAYAN ARKADAŞLARDAN YARDIMLARINI BEKLİYORUM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri