Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Subaru Forester almayı düşünüyorum, kabaca bütçem 30.000 TL,
Araç ile ilgili bilgilerimin tamamı yüzeysel,dolayısı ile daha iyi bilen sizlere danışmak istiyorum, Forumdaki konuları da oldukça okudum, fakat yinede bir takım sorularımı tekrar sormak istedim, zamanını ayırıp...
Arkadaşlar
Bir Land Rover Kamplı marka buluşmasını Bolu Ketenler yaylasında tekrarladık. Yıllardır Gezenbilir tarafından sürdürülen bu kamplı buluşmanın en güzel kamplarından biri daha oldu.
Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014'ün bu kadar renkli geçmesini sağlayan ve bu güzel kamp ortamını...
2014 yılı Land Rover Buluşması Kamplı Olarak Bolu Ketenler Yaylasında 22-23 Kasım'da
Genel Bilgiler:
Buluşmaya tüm Land Rover marka araçlar davetlidir. Katılacak arkadaşlarımızın uygun kamp malzemelerine sahip olmaları gerekmektedir. Bolu merkezde Ekmek vs alışverişi için 15 dakikalık bir...
Gezenbilir Land Rover Buluşması
Bu sene İzmit Menekşe Yaylasında 7-8 Aralık tarihinde buluşuyoruz,
Tüm Land Rover Sahipleri, ve Land rover hayranlarını, fanatiklerini, sevenlerini bekliyoruz.
Land Rover'a gönül vermiş tüm katılımcılar için,
Kampımız: 7-8 Aralık 2013
Etkinliğimiz ...
Arkadaşlar Kasım Ayının 2. yarısında Kamplı LR buluşması düzenlemeyi planlıyoruz.
Bildiğiniz açık hava mangal partisi tadında ateş etrafında makara kakara,
hemde LR'ciler olarak safları sıklaştıralım,
ne dersiniz, herkes görüş belirtir ise süper olur
Şimdiden keyifli bir etkinlik...
Arkadaşlar,
Bu baharı ve yazı bisiklet idmanları yaparak geçirmek istiyorum, çünkü sporu günlük hayatımın bir kısmına adapte edemezsem yapamıyorum istediğim kadar, bir çok günlük işimi bisiklet ile halletmeyi düşünüyorum, bunun yanı sıra kısa bisiklet gezileri de yapmak istiyorum. iş nasıl bir...
Sevgili arkadaşlar,
Skyart'ın Gezenbilir üyelerine 40 %'a varan indirim kampanyası başlatması vesilesi ile SkyArt'ta hem birbirimizi görebilmek, hem SkyArt ürünlerini görüp incelemek üzere bir İstanbul içi etkinlik planladık.
Uçak parçalarından mobilya üreten SkyArt atölyesinde 1 Aralık...
Arkadaşlar Land Rover Marka araçlarımıza yapmış olduğumuz en güzel modifiyeleri bu sayfa altında paylaşalım, bakalım ortaya ne ilgin fikirlerden yola çıkmış fikirler çıkacak?
çıkan sonuçlara göre en güzel modifiye'yi, en faydalı olmazsa olmaz diyeceğimiz ilaveleri veya aksesuarları bir anket...
Arkadaşlar Selam
Gezenbilir Ercova Kampı 3-4 Kasım 2012
Bir Sonbahar Kampı düzenliyoruz.
Kampımız çadır kampıdır.
Tam kamp yeri ve ulaşım ile ilgili bilgiler 31 Ekim 2012 günü bu başlık altında paylaşılacaktır.
Katılmak isteyen arkadaşlarımızın mevsimin şartlarına göre hazırlık...
Land Rover Series III
Belki de kullanmış olduğum araçlardan bende en çok iz bırakanlardan biri idi Land Rover Series III 88”. Benim gözümde resmen bir canlı gibiydi, bir gün bir iki cümle laf edeceğine çok inandığım bir araç. O kadar çok yaşamayı seven, bir o kadar ruhu olan, beraber gezdiğiniz...
The North Face Sırt çantalarından iki kardeşten bahsetmek istiyorum sizlere... Yıllardır Best seller olan Big Shot ve kardeşi Hot shot. Her iki çantada günlük şehir içi kullanımı ve günlük trekking aktiviteleri için tasarlanmış müthiş iyi çantalar.
Gerek malzeme kalitesi olsun gerek sırt...
The North Face Sport Hiker Bel Çantası
2 aydır kullandığım The North Face Sport Hiker Bel Çantası için çok verimli bir Bel çantası diyebilirim.
Dağ Bisikletçileri, Günübirlik Trekking yapanlar, Turistik gezi yapanları hedef alınarak üretilmiş bu çanta; Amerika’da çok kısa zamanda...
The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı
The North Face’in çok tutulan, çok beğenilen tam anlamı ile hafif bir arazi canavarı olan ayakkabısı Men’s Ultra 105 GTX XCR çok ciddi bir performans sergiliyor.
Ayakkabının kaymaz tabanı sayesinde hemen hemen her...
Arkadaşlar
Bildiğinizi üzere Disco 1 V8 aracımı Kürşad ( Tempus ) Arkadaşıma Sattım.
Şimdi Discovery II TD5 aramaktayım, önümüzdeki zaman diliminde daha fazla uzun yol ve kamplı geziler gözüküyor, tercihimi dizel otomatik bir araçtan yana kullanmayı düşünüyorum.
Discovery II TD5 ile ilgili...
Arkadaşlar,
Tüm Land Rover Kullanıcılılarını Bu sene 3. sünü düzenleyeceğimiz 3.Gezenbilir Land Rover Buluşmasına Bekliyoruz.
25-26 Aralık tarihlerinde Bolu Sarı Alan Yaylasında Buluşuyoruz.
Etkinliğimiz Kamplı bir etkinlik olup 25 Aralık 2010 Cumartesi 26 Aralık 2010 Pazar günleridir...
Tüm Gezenbilir Üyelerine
The Shambala 4. yaş gününü Gezenbilir üyeleri ile birlikte kutluyor.
Alternatif tatil ve dinlenme, doğa yürüyüşleri, deniz, yoga ve her türlü doğa ile iç içe olan aktiviteleri seven Gezenbilir üyelerine 1 Kasım - 1 Mayıs arası tarihleri arasında 30 % indirim...
1995 model discovery v8 ies otomatik aracımı başka bir arazi aracı projemiz için satmayı düşünüyorum
Aracım 178.000 km de bakımları zamanında yapılmıştır. Her özeliği faal olarak çalışmaktadır.
5 adet yeni lastik General Grabber AT 2 10000 km kullanılmıştır.
ses sistemi: Pioner cd Çalar DEH...
Merhaba Tüm Arkadaşlara
Sizlerden Gelen talep üzerine Land Rover başlığı altın da Series ler için bir alt başlık açılmıştır. İlgilenen arkaşadaşarımıza duyurulur.
Keyifli paylaşımlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=491.0
Arkadaşlar
Dünyanın en büyük ve en ünlü doğa sporları malzemeleri üreticilerinden The North Face
İstanbul'da sadece The North Face ürünlerinden oluşan bir mağaza açtı; Mağazayı bizzat gezdim artık Amerika ve avrupadaki bir çok ürünü İstanbul'daki bu mağazada bulabilmek de mümkün.
The North...