Arama sonuçlarınız

1. mecelik

Ford Transit Açık Kasa Kamyonet Üzerine Demonte Yaşam Kabini ???

Arkadaşlar öncelikle kocaman bir merhaba 2012 yılında üye olup çok yoğun olarak kullandığım gezenbilir sitesine uzuuuun bir aradan sonra tekrar yeni konu açıyorum :) Bu bahane ile 10.yılımız kutlu olsun :) Çokça zamandır karavancılık,çekme karavan motokaravan konusunda yoğun araştırmalar...

2. mecelik

Tokat-niksar Çamiçi Yaylası Kamp-karavan Rallisine Hazırlanıyor

Tokat-Niksar ilçesinde çam ormanlarıyla kaplı Çamiçi Yaylası, 1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi'ne hazırlanıyor. Oryantiring ve yamaç paraşütü gibi doğa sporlarının yapıldığı Çamiçi Yaylası'nda, Niksar Belediyesi ile Türkiye Kamp ve Karavan Derneği iş birliğinde "Niksar Kamping" adıyla...
  3. mecelik

Malzeme İncelemelerim

Arkadaşlar tekrar merhaba :) yaklaşık 2 haftadır her akşam aralıksız araştırmalarım sonucu artık bugün siparişlerimi verdim. Gezenbilir formunda açtığım ve yazdığım sayısız mesajlara hiç cevap gelmesede kendi araştırmalarım sonucu listemdeki ürünlere karar kıldım ve sipariş verdim ama benim...

4. mecelik

İlk ekipmanlarım hakkındaki düşünceleriniz ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yaptığım araştırmalarım sonucu bi liste çıkardım kendime ve almayı düşündüğüm,tereddütte kaldığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum ve yorumlarınız tavsiyeleriniz benim için çok önemli :) İlk olarak en çok kararsız kaldığım sırt çantamdan başlamak...
  5. mecelik

Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ?

Merhaba arkadaşlar forumda ve genel internetten araştırdığım bilgiler ışığında küçük listemi çıkardım ve almaya karar verdiğim ürünler : Çadır olarak : http://www.atlaskamp.com/karrimor-venture-2-dome-cadir-kr2223/ karrimor venture 2 dome yi seçiyorum indirim fırsatınıda kaçırmak istemiyorum...

6. mecelik

FORCLAZ 60 ÇANTA ???

Merhaba arkadaşlar :) bende profesyonel anlamda yani sizler gibi işi bilerek yapma anlamında yeni başladım camping e :) forumdaki incelemelerim sonucu ilk olarak çanta çadır mat ve uyku tulumu almaya kadar verdim :) çanta olarak : http://www.decathlon.com.tr/TR/forclaz-60-179590179/#...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri