Arama sonuçlarınız

1. jabir

2011 Model L200 288 Bin Km'de Alınır Mı ? Yardım Lütfen

Merhaba arkadaşlar , kamp ve doğa gezileri için L200 alma isteğim var. şuan 2011 model 4*4 288 bin km'de bir araba buldum yetkili servis bakımlı ve en son makasları , trigeri, tüm sıvıları , balataları değiştirmiş. Fiyattan bağımsız olarak sizce 11 yaşında 300 bin km'ye yakın L200 almak...

2. jabir

Tarp Tavsiyesi ?

Merhaba , aliexpress'te satılan tarplardan kullanan var mı ? kaltiesi kullanımı nasıldır ? US $24.66 26% OFF|Spor ve Eğlence'ten Güneş Koruması'de Tente Turist Açık Güneş Gölge Su Geçirmez plaj çadırı Piknik Kamp Gölgelik Yürüyüş Tarp Pcinic Güneş Barınak Tarp AliExpress'da - 11.11Bekarlar...
  3. jabir

Bursa Gölyazı Da Kamp Yeri Tavsiyesi ?

Gölyazı ya bisikletle gitmeyi düşünüyoruz . Konaklama için gölyazıda otel pansiyon seçeneğimiz yok kamp yeri için tesis vs var mıdır ? yoksa gölyazıda güvenle kamp yapılacak müsait araziler var mıdır ?

4. jabir

Ballıkayalar da kamp yeri ??

5-6 arkadaş ballıkayalara kamp yapmaya gideceğiz yalnız bisikletler ile. Kanyonda bisikletle ilerlemek zor olur biliyorum ama İnsanlardan uzak , sakin bisikletle ulaşabileceğimiz bi bölgesi var mı ? kanyonun ne tarafına gidelim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.