Arama sonuçlarınız

1. dammak

2011 Model 25.000 km 4X4 L200 Bu Fiyata Alınır mı?

Arkadaşlar bir yerde 2011 model 2. el 4X4 Mitsubishi L200 Instyle otomatik şanzımanlı 25.000 km de bir pick-up buldum... Araca 64.000 TL istiyorlar... Bunun 2012 model sıfır olanı ise 77.000 TL Yani arada 13.000 TL fark var... Sizce bu araca bu para verilip alınır mı?

2. dammak

L200 Intense ve Instyle arasındaki teknolojik farklılıklar nelerdir?

L 200 konusu pek aktif değil ama belki bir okuyan bulunur diye L200 hakkında cevap aradığım bir kaç sorum olacak... 1. Mitsubishi'nin sitesinde halen 2011 araçların fiyat listesi var Örnek: L200 4X4 Çift Kabin Intense AT 67.575 TL Instyle AT 74.995 TL Sizce bu doğru mudur? Yani halen...
  3. dammak

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Otomatik vitese özel ehliyet geliyor. Yasa teklifini AK Parti hazırlayıp, Meclis Başkanlığı'na sundu. Teklif, Trafik Kanunu'nda değişiklik içeriyor. Teklife göre, Trafik Kanunu'nun 38'inci maddesinde değişiklik yapılacak. B sınıfı yanında artık bir de B1 sınıfı sürücü belgesi olacak. DÜZ...

4. dammak

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

2012 yılı sonuna kadar uygun fiyatlı 4X4 dizel otomatik bir pick-up veya SUV almayı planlıyorum… Otomatik şanzımanı olmadığı için Duster listemde yoktu… Ancak bir ara yılsonuna doğru gelecek olan 2013 modellerde Duster’ın baştan aşağı yenileneceğini ve otomatik şanzıman seçeneği ile...
  5. dammak

En Alınası (Fiyat – Performans) 4x4 A/T Pick-Up Hangisidir?

Fiyat – Performans değerleri dikkate alınarak gözü kapalı satın alınabilecek; - 4X4 - Dizel - Otomatik - Çift Kabinli Özelliklere sahip pick-up hangisidir? Neden? NOT: Lütfen soru; "en iyi / en kaliteli pick-up hangisidir" şeklinde algılanmasın...

6. dammak

mekanik arka diferansiyel kilidi nedir?

Arazi araçlarıyla ilgilenmeye başladıktan sonra her gün yeni bir şey duyuyorum… Şimdide bunu yani “mekanik arka diferansiyel kilidini” duydum… Bu nedir, ne işe yarar, hangi araçlarda kullanılır (4X4, 4X2) ? Faydası var mıdır? Opsiyonel ise alınmalı mıdır? Mekaniği olduğuna göre otomatiği de...

7. dammak

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Arkadaşlar bu yıl içerisinde 4X4 bir pick-up almaya karar verdim… Bu nedenle de çok sıkı bir araştırmaya girip neredeyse bütün markaların 4X4 pick-up’ları üzerinde karşılaştırmalı çalışma yaptım… Sonuç olarak gidip bu araçları birde yerinde göreyim dedim… Ama oda ne? Benim gezdiğim...
  8. dammak

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Geçtiğimiz yıl 2011 Mart ayında Cenevre Fuarında tanıtılan yeni nesil 2012 Actyon Sports (SUT1) şu ana kadar ne Avrupa nede dev ABD pazarında satışa sunulmadı. Bu nedenle araç hakkında pek fazla bilgiye sahip değiliz. Bildiğim kadarıyla sadece Kore’de o da Korando Sports adıyla çıktı. Aslında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri