Arama sonuçlarınız

1. Z

Hub mi aks mi ?

Merhaba arkadaşlar aracı 4 çekere alıyorum on tekerler tutarsız dönüyor arada tir tir tir ses geliyor ve dönmeyi kesiyor sebebi nedir ki uzun zamandır kullanmıyordum 4 çeker olarak ne olmuş olabilir durduk yerde anlamadım. Birde bu hub veya aks değişimi hakkında güncel fiyat bilgisi olan var mi ?

2. Z

Midland Model 1001z Telsiz Arkasındaki Çıkışlar ?

Merhaba; yeni edindiğim midland nın ne işe yaradığını biliyorum1001z marka ve model telsizin arkasında PA ve EXT çıkışları var PA çıkışı hakkında bilgim var. dış anons hoparlörü bağlanıyor fakat EXT nedir hiç bir yerde bulamadım bir bilen varsa bilgilendirmesini rica ederim... ???
  3. Z

Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi

Merhaba, benim vitara tüpte çalışırken bi sıkıntısı yok fakat benzinde araç tıkanıyo gaza basınca hareketleniyor fakat aniden gaz kesiyor bundan dolayı ben enjektör tıkanıklığından şüphe ediyorum. şimdi asl sorum şu olacak bu piyasadaki enjektör temizleyici katkılar n kadar faydalıdır yoksa hiç...

4. Z

Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

Arkadaşlar ne soru ne bi laf hiç bi konuda yorum yok burda birileri varmı yoksa vitaracılar emeklimi oldu :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Z

Trafikte yolda bırakan debriyaj

Bugün manyak bir trafiğin içinde dur kalk yaparken saçma sapan bi yerde yolda kaldık normal olan denriyaj bir anda boşa çıktı resmen çektirdik arabayı bakalım ne çıkacak :/ Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Z

Bahçeşehir ???

Merhaba ; yokmu yakınlarda kimse ?

7. Z

İlk Bakım İlk Resimler

Merhaba Arkadaşlar; aracı alalı 1 ayı geçti fakat anca fırsat bulup bakıma girdik yapılan işlemler: yağ değişimi filtreler değişti klima bakımı yapıldı arka cam rezistansı kablo kopukluğundan çalışmıyordu giderildi direksiyon boşluğu sorunu giderildi gezinti sorunumuz vardı 4 burç değişti...
  8. Z

Beyin Var Mı? Varsa Bilgisayar Bağlantı Ucu Nerededir?

??? merhaba arkadaşlar bugün bir bedevi misali olay yaşadım. arkadaşa verdiğim aracımın benzini bitmiş sıralı sistem olan araçta benzini fark etmeyen arkadaş marşa basmışta basmış çalışmadığını görünce benzin almış doldurmuş ve bi miktar daha zorlayınca aracı çalıştırmış. fakat şuanda araç...
  9. Z

Vitara Radyatör Su Eksiltme Ve Anlam Veremediğim Su Haznesi ?

Merhaba arkadaşlar; belki insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorum olacak. malum 94 5K jlx sahibiyim ve daha çok yeniyim bu araçta radyatör suyu sürekli eksiliyor bir gün kontrol etmeyi unutup motoru yakmaktan korkuyorum malum açık sistem olduğu için ben ısınan suyun buharlaşmasına...

10. Z

1994 5k Hakkında Yardım İstiyorum

Merhaba; yaklaşık 1-2 senedir vitaralar hakkında neredeyse bütün başlıkları okumuş bulunmaktayım fakat herkesin araç yakıt oranı 9-10 litre civarında ben aracı Kastamonu'dan alıp İstanbul'a getirdim Düzce'den itibaren bir ölçüm yaptım saatte 110-120 km hızla 100 kilometrede 8 litre yakıt...

11. Z

1994 5k İle Aranızdayım

Merhaba; Yıllardır çeşitli aksiliklerden dolayı eşiğinden döndüğüm vitarama dün itibari ile kavuşmuş bulunmaktayım ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri