Arama sonuçlarınız

1. abdulkadircal

15 inç jantım için göbek kapagı arıyorum !

15 inç jantlarım için 2 adet jant kapağına ıhtıyacım var yardımcı olabilecek arkadaslardan cvp beklıyorum aynı zamanda 2 adet cj5 on far cercevesi cıkma olabılır.

2. abdulkadircal

Cj5 için jant göbeği !!

1977 model cj5 im için 2 adet çıkma yada yenı uygun fiyata jant göbeği arıyorum ,Jantım 15 inç,5 bijondur !
  3. abdulkadircal

Cj5 için jant göbeği !!

1977 model cj5 im için 2 adet çıkma yada yenı uygun fiyata jant göbeği arıyorum ,Jantım 15 inç,5 bijondur !

4. abdulkadircal

Acil sati lik cj5

Aracim satiliktir ilgilenen arkadaslara duyurulur ,aracla ilgilenen arkadaslar asagidaki link ten araca bakabilirler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tertemiz-sahibinden-cj5-82955344/detay
  5. abdulkadircal

Aracımı yükseltmek istiyorum !!

Aracımı yükseltmek istiyorum daha havalı bir görünümü olsun istiyorum ne nasıl yaptıracgım ve ne kadar maaliyetli olur yardımcı olursanız sevınırım !!

6. abdulkadircal

ACİL SATILIK CJ5

YENİ ALMIŞ OLDUGUM ARACIMI 3 HAFTA İÇİNDE YURTDISINA YERLESECEK OLMAM SEBEBIYLE SATIYORUM İLGİLENEN ARKADASLARA DUYURULUR ,AŞAĞIDAKİ LİNKTE AYRINTILAR MEVCUTTUR. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-anlatilmaz-yasanir-81199443/detay/

7. abdulkadircal

Satılık CJ5

sEVGİLİ ÜSTADLAR YENİ ALMIŞ OLDUGUM CJ5 İMİ SATIYORUM SEBEBİ İSE GELECEK AY İÇİNDE YURTDISINA YERLEŞECEGİM İÇİN MECBUR SATIYORUM İLGİLENENLER ASAGIDAKİ LINKTEN DETAYLARI GOREBİLİRLER !! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-anlatilmaz-yasanir-81199443/detay/
  8. abdulkadircal

Lütfen Yardım

Aracımla hız yaptıgım zaman 2.3 viteste tın tın tın diye ses geliyor,ne kadar hızlı gidersem sesde o kadar yüksek geliyor ustaya götürdüm takma kafana o kadar onemlı bırsey değil şanzumandan geliyor diyor ama içim rahat değil fikirlerinizi ve önerilerini almak istiyorum.Aracım 1977-CJ5
  9. abdulkadircal

CJ5'im Hakkında Düşünceleriniz ve Fikirleriniz :) !!

Merhaba tüm gezenbilir ailesine saygılar ,Bolu Off-Road kulübünden almiş olduğum yeni aracım hakkında düşüncelerinizi ve fikirlerini almak istiyorum ,çoğunuz bu aracı eminim tanıyordur İrfan Başkanın arabası (Dağların Fatihi,Şehirlerin Efendisi) :) Aranıza yeni katılan biri olarak siz...

10. abdulkadircal

Yeni Alıcısını bekliyor . . .

1967 model willys tüm bakımları yapıldu 24 saat bile olmadı bakımdan cıkalı yurtdısına gidecek olmamdan dolayı satmak zorunda kaldım arka koltuk ve dallas tipi kapıları mevcuttur.yeni alıcısına hayırlı olsun !!

11. abdulkadircal

Yeni Alıcısını bekliyor . . .

Tüm bakımları yeni yapıldı dün bakımdan çıktı 1967 model arka koltugu ve dallas tipi kapıları mebcuttur.yurtdısın gideceğim için satıyorum .ilgilenen arkadaslar nu numaradan irtibata gecebilirler. 05345445180
  12. abdulkadircal

ön siper ve camı 1967 için

üstadlar siteye yenı üye oldum bir kaç gün önce yenı 67 cj 5 aldım on siper çerçevesi ihtiyacım var yenıleri çok pahalı eğer 2.el az kullanılmıs fazla yıpranmamıs olanlar varsa yardımlarınızı beklıyorum !

13. abdulkadircal

1967 Cj5

Sevgili üstadlar bende bir kaç gün once bir 1967 cj 5 (willys) aldım ve ön çerçevesi çok kötü durumda yenıleri çok pahalı yardımcı olabılecek elınde 2. el cıkma fazla yıpranmamıs olanlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum !

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri