Arama sonuçlarınız

1. bakas

Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi

Ynt: Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi Egzantrik ya da Camshaft Position sensörü değişti mi acaba? Bu sorun distribütörden de olabilir.

2. bakas

XJ Hararet Sorunu?

Ynt: Xj Hararet Sorunu? 0331 başlıklı olan 2000 ve 2001 model 4.0 cherokee'ler malesef motor blok kapağını çatlatmaya çok meyillidirler, hatta kronik arızadır. Eğer google'dan "0331 head crack cherokee 4.0" yazarsanız milyon adet konu bulabilirsiniz yurt dışı forumlarında. Halledilmeyecek...
  3. bakas

Diferansiyel kilidi hakkında

Ynt: Diferansiyel Kilidi Hakkında Araç liftteyken arka tekerlerden birini elle çevirmeye başlayın, aynı yönde diğer tekerde dönüyorsa kilit var demektir. LSD kilitlerde lastikler bir kaç turdan sonra kilitleyip dönmeye de başlayabilir derler. Lsd'ler %100 kilitler gibi sürekli aktif değillerdir...

4. bakas

Xj Arıyorum Tavsiyeler...

Ynt: Xj Arıyorum Tavsiyeler... HO olanlar aynı yakıt miktarı için 15 beygir fazla veren motorlardır. 91 öncesi HO olmayan motorlara renix motor da denir. Bazı sensör farklılıkları ve ateşleme sistemi farklılıkları vardır. Gönderdiğiniz linkteki araç, fiyatına göre donanımları ile bence HO...
  5. bakas

Zj Cherokee İçin Expertiz Önerisi

Ynt: Zj Cherokee İçin Expertiz Önerisi Akgün&Aydın güzel servistir, eskpertizinizi orada yaptırabilirsiniz. Oraya baktırarak aldığım 2 aracımda da hiç sorun yaşamadan bindim, binmeye de devam ediyorum. Bunlar dışında HMC ve Tuna Garaj'da kaliteli servisler diye duydum, ancak bir tecrübem yok...

6. bakas

91 Cherokee 4.0 Marş Basıyor Ancak Araç Çok Zor Çalışıyor

Bu tarz bir problem çıktı bugün.. Çok zor bir şekilde, belki de onlarca kez marşa basıp anca aldı. 2 gündür kapı önünde yatıyordu. Aküden ya da marş motorundanmış gibi gelmiyor, ilk tahminim CPS, yani krank pozisyon sensörü. Araç çalışınca direk sanayiye gittim ve bir çok kez aracı çalıştır...

7. bakas

Ynt: Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi Elimdekiler 4.0 93-96 arası ZJ'lere uygun malesef :). 5.2'lerin farklı. Fiyat olarak Türkiye fiyatı neyse yarısını söylemeyi düşünüyorum zaten ama burdaki fiyatı da bilmiyorum doğrusu :D
  8. bakas

Ynt: Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi Krank sensöründe bir sıkıntı olursa araç stop ettikten sonra marş almama gibi semptomları olur. Aracınızda vakum kaçağı da olabilir, manifoldu da iyice bir inceletin çatlakları olabilir. Boğaz temizliği ve IAC temizliği...
  9. bakas

1988 Cherokee 2.1

Ynt: 1988 Cherokee 2.1 4.0 araçların vergileri dilekçe ile senelik 727 liraya düşürülüyor, 2.1'lerin ise 370 lira. 350 liralık fark bence değmesine değer, ancak LPG'li araç istemiyorsanız da 2.1 dizel size uygun olacaktır. Ayrıca lpg takmadan kullanabileceğiniz 2.5 benzinli versiyonları da var...

10. bakas

1988 Cherokee 2.1

Ynt: 1988 Cherokee 2.1 Ben size o motorun kullanıldığı tüm araçları şöyle yazayım, parça bulurken rahat edersiniz: Renault 18 Renault 20 Renault 21 Renault 25 Renault 30 Renault Fuego Renault Safrane Renault Espace Renault Trafic Renault Master Winnebago Lesharo (built on Trafic chassis and...

11. bakas

1988 Cherokee 2.1

Ynt: 1988 Cherokee 2.1 2.1 TD motoru 87 beygirlik, 180NM torku olan, bozulursa diğer Jeep'in diğer motorlarına nazaran parçasını daha zor bulabileceğiniz, ortalama 9.8 litre/100km (katalog) yakan bir motordur. Açıkçası bugünkü mazot fiyatlarıyla 40-50 kuruş ediyor. 4.0 bir Cherokee alırsanız...
  12. bakas

CHEROKEE 2.1 TD ARIYORUM

Ynt: Cherokee 2.1 Td Arıyorum Yanlış başlık :) Hortlattım özür dilerim.

13. bakas

Cherokee Hakkında Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: Cherokee Hakkında Bilginize İhtiyacım Var 33 takmak demek, çamurlukların kesilip traş edilmesi, düzgün bir yakıt ve performans için 4.56lık ayna mahrutiye geçilmesi, jantların değiştirilmesi demek. Ancak uygun bir şekilde 31-32lik lastiklere bakarsanız, ne ayna mahrutiyle, ne jantla...
  14. bakas

Ynt: Cherokee Hakkında Bilginize İhtiyacım Var 94-98 arası biraz garip bir tanım. 84-91 arasında farklılıklar var. 4.0 motor 91 öncesinde 177 beygirlik renix motor, 91den sonra High Output versiyonu çıkıyor 4.0 motorun, 192 beygirlik. 91-97 arasında tamamen aynı, 97'den sonra çokça makyajlı...
  15. bakas

Ynt: Cherokee Hakkında Bilginize İhtiyacım Var Bence off road donanımlarıyla günlük hayatta hala sürülebilir kalması açısından Cherokee uygun bir araç. Tuğla kadar sağlam, ama 4 teker üzerinde bir tuğla kadar da aerodinamiği bulunan bir araçtır, o yüzden yüksek hız seviyorsanız(120+) pek de...

16. bakas

Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor.

Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. Şanzımanı 2 kere yapıp ayar tutturamamaları muhtemeldir. Hatta ilkinde doğru yapılamamışsa genelde çok daha sancılı bir hale geliyor şanzıman ve motor onarımları. Kickdown cable ayarını ben de söylemeyi düşünüyordum ancak o...
  17. bakas

Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor.

Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. Tribün sorunu gibi geliyor ancak iyi bir şanzuman ustasına sorsanız tam bilgi verir. ZJ'lerde 1500 lira gibi bir masrafı oluyordu, WJ için bilemiyorum. Kolay gelsin.
  18. bakas

1993-1997 Grand Cherokee

Ynt: 1993-1997 Grand Cherokee Şehir içi dur kalk bol olursa lpgde 25 litre altına inmez :). 20 litre fazla iyimser hani. Dur kalk arttıkça 5.2 huysuzlaşıyor, akşam 6'da çıktığım Eskişehir Yolu'nda bir keresinde 100kmde 40 litre bile yaktığım oldu Hacettepe-Armada arasında. Ateşlemede ya da...

19. bakas

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 Mtv....4.0 L Ve Üzerindeki Araçların Vergileri 2006'dan beri çıkacak o yasa. Açıkçası çok fazla planları o yasa üzerine kurmamak gerekiyor, daha önceden 5-6 kere ertelendi. Yasanın çıkma dedikodusunun amacı insanları eski araçlardan soğutmak ve üst model marketine yöneltmek, ancak bu...
  20. bakas

1993-1997 Grand Cherokee

Ynt: 1993-1997 Grand Cherokee 16.000'e temizi de bulunabilir belki ancak kenarda köşede birikmiş para ya da düzenli bir gelir yoksa zor. 20 yaşında araç alıp da şanzuman, devirdaim, sunroof, motor, yürüyen gibi şeylerde büyük masraf çıkmayacağını beklemek olmaz. Çok sağlam araçlardır, sağı solu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri