Arama sonuçlarınız

1. bakas

Nihayet Xj Aldım,

Ynt: Nihayet Xj Aldım, Hayırlı olsun aracınız :). Dediğiniz rakamlar yükseltilmiş ve otomatik bir araç içim gayet güzel, ben stok manuel ile şehirlerarası 24-25 kuruş yakıyorum. Ayrıca benim aracım da 4000 motor olmasına rağmen benim de ruhsatımda 2500 cc olarak geçiyor. Limited kısmına...

2. bakas

Kare Kasa İçin Get Arıyorum

Ynt: Kare Kasa İçin Get Arıyorum Evet önlerde Grand Cherokee getleri kullanılıyor, kendimden biliyorum tecrübe ile sabit :). Arkalar için de iyi bir mekanikçi ustaya gösterin, takozu kendisi 1-2 saatte kalıbını çıkarıp yapar. 200-250 lira gibi bir masrafı var.
  3. bakas

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Kaporta işini anlıyorum ancak bir boyanın bu kadar uzun sürmesi olacak iş değil gerçekten. Çalınan elektrik aksamlar için usta umarım "git sen al" yaklaşımında bulunmaz. Renk olarak mükemmel bir seçim olmuş bu arada, bu kadar işten sonra beyaza...

4. bakas

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? 4.0'ın muhteşem bir motor olduğuna katılıyorum, 1.5 yıldan fazla süredir 4.0 XJ sürmekteyim. 340.000 km'de anahtar değmemiş haliyle hala sessiz sakin, hep ilk marşta ve ilk dönüşte çalışan, tüm devirlerde hala ful çekiş sağlayıp 0-100 süresini LPG'de bile nerdeyse fabrika...
  5. bakas

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? Ben hala ZJ alınırken 4.0 alınmamasını öneririm. Kötü bir motor olduğundan değil, ama v8'lere göre yakıtta veya vergide hakettiği kadar bir tasarruf sağlatmıyor. XJ 4.0 olsa sağlatacaktır belki ama ZJ için bence v8den vazgeçmeye gerek yok.

6. bakas

Bu Aracı Tanıyan,bilen,gören,duyan Ya Da Tavsiye Edecek Olan Var Mı ?

Ynt: Bu Aracı Tanıyan,bilen,gören,duyan Ya Da Tavsiye Edecek Olan Var Mı ? Evet stok haliyle biraz vagona benziyor daha çok. Ancak 2-2.5" kadar yükseltmeyle çehresi epey değişiyor. Sürüşü de stok halinden farksız oluyor. O ilandaki araçta da 4" GET yerine kit olsaydı o zaman konfor vs diğer...

7. bakas

Bu Aracı Tanıyan,bilen,gören,duyan Ya Da Tavsiye Edecek Olan Var Mı ?

Ynt: Bu Aracı Tanıyan,bilen,gören,duyan Ya Da Tavsiye Edecek Olan Var Mı ? Bence olayın en mantıklı açıklaması bu aracı alan kişi görünüşe aşık olup alıp, sonra virajda 30'un üstüne çıkamayıp, frenleyince eski binek aracı gibi duramayıp, yakıtının 20 litre civarı olduğunu görüp artık satmaya...
  8. bakas

Hangi Cherokee ?

Ynt: Hangi Cherokee ? Örneğin tek yerine çift oksijen sensörü, daha gelişmiş ama pahalı bir beyin, şaft başları bildiğim kadarı ile bilyalı mafsal eskilerdeki U-Joint mafsallar yerine (Yükseltme sonrası araçta titreşim, sürüş bozukluğu riski 97 sonralarında daha yüksek) vb.. Ama elbette artı...
  9. bakas

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Eğer arazi amaçlı değil de genel sürüş için alıyorsanız bu kadar modifiyeli bir araç almak istemezsiniz. Daha sert süspansiyonlu, daha fazla yakan, arazi lastiklerinin yüzünden yüksek hızlarda uğultulu, frenleme mesafesi daha yüksek, viraj alma kabiliyeti daha düşük ve...

10. bakas

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Vallahi bana sorarsanız bu ikisi arasından bordo her türlü kazanır. Hem göze daha güzel geliyor rengiyle vs, hem kilometresi düşük, hem iç döşemeler vs en favori renklerden krem rengi, kilometre deseniz düşük. Önde çelik tamponu var, beyazın ise stok tampona monte...

11. bakas

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat 98 model olanın fiyatı normal, zaten diğer 98'lerin fiyatı da bu civarlarda dönüyor. 92 olan keyif arabası olmuş, off-road aracı değil. Eminim o lastikler için ayna mahruti değiştirmeleri, arka difransiyelin dana 44'le ya da ford'unkilerle değiştirilmesi, daha güçlü...
  12. bakas

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Bu bence her arazi aracı alan kişinin göze alması gereken bir kayıp. O parayı araca değer katan modifikasyon değil de, kişinin hobisi için harcadığı para olarak görmek gerek. Aracı yaptırıp 2 yıl öyle keyfini çıkarıp sonra modifikasyonların karşılığını almaya çalışmak...

13. bakas

Satılık Cherokee Xj Moonvisor

Arkadaşlar biliyorum pek yeri değil ama forumun bu iş için ayrılmış kısımları epey inaktif, elden ne gelir :). Hiç kullanılmamış, ışıksız, çatlağı vs bulunmayan her model XJ kasaya uygun moonvisor var elimde. İlgilenen olursa fotoğrafını da çekerim. Fiyat olarak 175 lira düşünmekteyim. 0530 943...
  14. bakas

Xj Jeep Lerde Fiyat

Ynt: Xj Jeep Lerde Fiyat Ali bey ben neredeyse 2 yıllık XJ kullanıcısıyım :). Ama dediğinizde haklısınız çoğu kişi heybetine düşüp alıyor ve bakamayınca satmak durumunda kalıyor 6 ayda. 3 yıl önce ZJ ile benim de başıma gelmişti, 6 ay sonra satmak durumunda kalmıştım. Bu aynı zamanda başlığa...
  15. bakas

Ön Aksamdaki Titreme Ve Uğultu (grand Cherokee Zj - 93)

Ynt: Ön Aksamdaki Titreme Ve Uğultu (grand Cherokee Zj - 93) Parçanın ömrü 200-250.000 km civarıdır, belki kullanıma göre daha uzun veya kısa gidebilir ama kesinlikle 1 yıllık bir parça değil :) Olay şu ki, viscous coupling denen parça şanzumanın hemen yanında bulunmakta ve içinde özel bir...

16. bakas

Ön Aksamdaki Titreme Ve Uğultu (grand Cherokee Zj - 93)

Ynt: Ön Aksamdaki Titreme Ve Uğultu (grand Cherokee Zj - 93) Viscous Coupling denen parçadan kaynaklı. Sanayide arazi kaplini diye geçebiliyor. Sürekli 4 çeker sistemlerde karşılaşılan bir şey bu ZJ'lerde. Soğukken coupler düzgün çalışıyor ama ısındıkça kilitleniyor, o yüzden düz yolda giderken...
  17. bakas

tavsiye 3.7 renegade-4.0 kare kasa?

Ynt: Tavsiye 3.7 Renegade-4.0 Kare Kasa? Ben de alana kadar XJ fiyatlarının ederinden yüksek olduğunu düşünüyordum dürüst olmak gerekirse. Ama 1 yıldan kısa sürede ekonomik açıdan kendini her araca karşı amorti edeceğini biliyorum artık. Belki 5.9'lar dışında diyebilirim, ama o da tamamen...
  18. bakas

Kısmetse Xj'ci Olacam

Ynt: Kısmetse Xj'ci Olacam Fotolarda gayet güzel duruyor ama görüntüyü sağlamakla bitmiyor elbette iş siz de biliyorsunuzdur. Arayıp sormak lazım mahruti oranları değiştirilmiş mi, lastiklere göre dişliler değiştirilip hız göstergesi düzeltilmiş mi vs.. O lastiklerle 4.11 ya da hatta 4.55 ayna...

19. bakas

Wj Mi ? Wk Mı ?

Ynt: Wj Mi ? Wk Mı ? Motor gücünün 2.5 motor almazsanız XJ'de az kalmayacağını, hatta arazide WJ'den ve ZJ'den hafifliğinden ve küçüklüğünden ötürü daha atik olacağının teminatını veririm. Aerodinamik yapısı ve eski usül mühendislikle üretilmiş olmasından dolayı 80-90 üstü gibi hızlarda elbette...
  20. bakas

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

Ynt: Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık Şuanda manuel bir XJ, eskiden de otomatik bir ZJ kullanıcısı olarak, ben de otomatiğine o kadar kötü gözle bakmamanızı öneririm. Özellikle XJ'nin 4.0'larda bulunan AW4 otomatik şanzumanı gerçekten sağlam ve başarılı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR