Arama sonuçlarınız

1. 1tan

Jimny için Off road değil on road için yardım..

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. merhabalar. yaptırdığım yerin internet adresini vermem de bi sakınca yoktur umarım. uyarı gelirse de hemen editleyebilrim mesajı. ama biz off roadçular için zaman içinde vaz geçilmez bi uygulama olacağından da eminim...

2. 1tan

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. işte bende sırf bu nedenlerden dolayı plasti dip kullandım. boya ile aynı özelliklere sahip olmasına karşın bir çok artısı var. mesela kaputtaki derin çiziklerin içini doldurur ve korozyona karşı korur. jantlarda aynı şekilde. janttan demir...
  3. 1tan

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. tampondaki stoplarla stepne kapağıda karardı:)

4. 1tan

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. kara kutu:)
  5. 1tan

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. jantlarimizi plasti-dip le kapladık:)

6. 1tan

Jimny ile Kar ve Buz Maceraları

Ynt: Jimny ile Kar ve Buz Maceraları tuzla deniz kenarı olduğundan kar kalınlığı düşüktü. bizde yüksek tepelere çıktık. ama o kadar yoğun kar yağışı vardı ki resim çekme fırsatımız olmadı. bf a/t lastiklerimle çok dik ve sırf buz yerlere rahatlıkla çıktım. arka iterdeyken fena spinler attım...

7. 1tan

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı öncelikle kazasız belasız kullanmanızı diliyorum. araç tercihiniz,üzerine yaptığınız planlar,uygulama ve işçilik mükemmel gerçekten.arka korumaya bende iyi gözle bakmıyorum. onun yerine biraz daha yukarıya konumlu çelik tampon yaptırabilirsiniz. plasti dip...
  8. 1tan

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir aracımı yeni aldım. k&n açık filtrem,iridium bujilerim,katalızor iptalim var şuanda. el yapımı headers ve 51mm hks hi power egzostum takılı değil henüz. ecu fastte re map yapılıp çıkan değerleri paylaşıcam burada.
  9. 1tan

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir dyno üzerinde de saygı kazanırız onda da sıkıntı yok. 40 hp tabiiki alınabilir. sadece n/a (atmosferik) yükleyerek 25 net hp almak mümkün. düşük basınçlı turbo ve 400 cc enjektörlerle +35hp. suzukinin 1.0 hatta 800 cclik k...

10. 1tan

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir kusura bakmayın ama katılmıyorum bu söylediklerinize. bu tamamen kişisel bişeydir. ve bence göreceli olarak kimisi için vazgeçilmez bi olguyken kimileri içinde gereksiz bir uygulamadır. japon araçlarını farklı kılan...

11. 1tan

Çamur Kardeşliği

Ynt: Çamur Kardeşliği arka rüzgarlığımı bostancı sanayide stage tuning isimli firmadan aldım. sahibinide çok severim süreyya abimizinde benim aracımın birebir aynısı jimnysi var. ondan temin ettim. fiyatı 150 tl. boyası ve montajı onlara ait. ve gerçekten çok yakışıyor kesinlikle tavsiye...
  12. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) heheh teşekkür ederim.. haftasonu çamurlarda tepiştim birazcık.

13. 1tan

Çamur Kardeşliği

Ynt: Çamur Kardeşliği ikizlere bravo gerçekten.. çamuru seviyoruz
  14. 1tan

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir katalizör sökülünce tabiiki çöpe atılmaz. ve katalizörsüz de egzost muayenesinden gecilebilir. (yerine boş tüp taktırılarak) aracı dyno ya çıkardığınızda kranktaki güç değil,tekerdeki güç önemlidir. geri kalanını şanzımanınız...
  15. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) yeni patilerimiz geldi :)

16. 1tan

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir açık hava filtresiyle motorun yanma odasına giren hava artış sağlanır yanma odasında ne kadar çok oksijen girerse de o kadar yanma iyi olur. zengin çalışır. sonuç olarak o da filtre olduğu için öyle pislik toz giremez. ama...
  17. 1tan

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir işinin ehli bi egzostcu bunların çoğunu halleder. eğer istanbuldaysan maslak atatürk sanayide halledebilirsin bütün işlerini. mapping içinde ecufast i öneririm. özgün yardımcı olur sana. ve çok memnun kalırsın.. kolay gelsin...
  18. 1tan

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir açık hava filtresi + 4.2.1 headers + katalizör iptali + 51mm düz boru + kaliteli son susturucu + remapping ile çok iyi sonuçlar alınabilir. çünkü 1.3 dohc motor ;)

19. 1tan

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? cevap için teşekkürler. evet senede tam 20 bin yapar aracım. kardeşim tuzladan kayışdağına okula gidip geliyor hergün. o gitmediğinde de ben kullanıyorum bi şekilde. lpg şart sanırım :(
  20. 1tan

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny evet fuarda dikkat ettim ona bi koltuk kafalıklarıyla koltukların konumu farklıydı iç mekanda. bagajın büyümesini bu şekilde sağlamışlar sanırım. off road yapanlar havalandırmalı ön kaputu tercih etmezler diye düşünüyorum. o yüzden çıkma da bulabilrim belki. ama ön...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR