Arama sonuçlarınız

1. P

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Kilit kilitliyo aciliyo arada 4 ceker oluyo arada birakiyo cok canimi sikti.

2. P

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Sabit akis kilidinden bahsediyorum evet sabit takarsak bi zarari olur mu? Yakit tuketiminden baska? Porya kilitleri surekli problem cikariyor can sikiyo.
  3. P

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey On akis kilidi icin sabit kilit taksak bi zarari olur mu kullanan var mi?

4. P

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Hararet probleminin kesin cozumu nedir? Radyatoru buyutmenin yeterli olmadigi soyleniyor.
  5. P

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Melrock erol usta ilgilenmistir muhtemelen erol ustada iyidir. aracinizi gule gule kullanin.

6. P

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba arkadaşlar resimdeki de benim Terranom aracımı alalı 4 5 ay oldu. İstanbul'da gezi vs. organizasyonları oluyor mu?İstanbul için araçtan anlayan güvenerek gidilebilecek gerçekten iyi bir usta var mı? birde aracım 2001 2.7 TDI motor aksamı için ortak...

7. P

Terrano 4 Çeker Hk.

Bugün yaşadığım ve anlam veremediğim ilginç bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. aracımla 4L konumunda ıslak zeminden geçer iken arka tekerler çamura battı. ikisi de boşta diyebiliriz. ön tekerler kuru zeminde kalacak şekilde araç kaldı. 4 çekerde olmasına rağmen arka tekerler boşa dönerken ön...
  8. P

2001 Terrano Hk. Sorularım

Merhaba arkadaşlar ikinci el bir nissan terrano 2.7 td a/t araç aldım. aracımla ilgili bir kaç sorum olacak. aracın ön konsolunda sol kapı tarafında ayna ayarının yanındaki düğme ne işe yarıyor acaba? ikinci sorum ise aracımın km göstergesi takılıyor. araç durunca sıfırlanıyor tekrar yükseliyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri