Arama sonuçlarınız

1. I

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

Orta aynayı kullanma alıskanlıgımdan vazgecemedıgım ıcın arka kapanınca rahatsız oldum. Bu yuzden arkaya kamera, aynaya 7 inch monitor taktim. Kamerayi geri vitese degil on tarafta bir anahtara bagladım. Boylece yoldada istedigim zaman acabiliyorum. TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk...

2. I

On koltuklar donduruldugunde ancak 4 kisi otırabiliyor TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. I

Ranzanin acilmis hali TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. I

Merhaba Vakit darligindan karavanımın son halını paylasamamıstım Iste bitirebildigim kadarı ile son hali Yatagın ranza hali TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. I

Tesekkurler TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. I

12 V On/off Anahtar Seçimi

Merhaba. Ben aracimdaki tum lambaları uzerinde ac kapa anahtarlı olanlardan sectım. Ayrıca anahtar kullanamaya gerek kalmadı. Dagıtımıda yukarıdakıne benzer sıgortalı bir switch panelden yaptım. Hem sigorta kutum oldu hemde cıkarken herseyı tek noktadan kapatıp cıkabılıyorum TURKCELL T60...

7. I

Karavanınız Ne Kadar Yakıyor?

Benim aracim 2007 11.5m3 ducato. İstanbuldan cikis - donus 3300 km karadeniz turunda ortalama yakıt 8.3 litre TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. I

Trafik Sigortası Önerileriniz?

Acikcasi bende sok oldum fakat 13 sirketten alinmis fiyatlarda en dusuk olan mapfre sigortadan yaptirdim. Gecen sene 800 e yaptirdigim doga sigortanin bu sene verdigi fiyat 2710 tl. En insafsiz teklif Allianz 10.080 tl GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. I

Trafik Sigortası Önerileriniz?

Panelvan yazmasida pek birsey degistirmeyecek. Gecen sene aracimi aldigimda 800 tl ye panelvan olarak yaptirdigim sigortami bu yıl %10 indirimi ile gene panelvan olarak 1700 tl ye yaptirabildim. TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. I

Kayar Kapı Dikkat

Cok gecmis olsun. Ozellikle buyuk panelvanlarin kapilari cok buyuk ve agir. Hem kullanim hemde guvenlik acisindan otomatik kapi mantikli. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. I

Biz iki cocuk iki buyuk olarak kullaniyoruz. Yeterli oluyor. Asagidaki planda ufak degisiklikler oldu. Yatakla mutfak arasindaki dolap mutfak tezgahina katilip buzdolabi yatak tarafina (tezgah altina) alindi. TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. I

Merhaba. Camperim yeni tamamlaniyor. Acikcasi uzun sureli kullanma firsatim henuz olmadi. Fakat kısa surelide olsa birkac yolculugumdan memnun oldugumu soyleyebilirim. 11.5 m3 icin baska bir plan pek mumkun gozukmuyor. Tabiki beklentiler kisiden kisiye degisebilir. Su anda kendim icin cok...

13. I

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Merhaba. Mesajimi yazarken bende mesajin alindi teyidindeki hizi cozumdede umdugumu belirtmistim. Maalesef olumlu bir gelisme yok. Mesajin yonlendirildigi baska bir yerden tekrar arandim. Konunun hazine mustesarligi sigorta sikayet bolumune iletilmesi gerektigini soylediler. Her ne kadar...
  14. I

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Merhaba Dun gece konuyu anlatan bir mesaj yazip burada yazilan bilgilerdende eklemeler yaparak Ulastirma bakanimiz sn. Binali Yildirimin kendi iletisim mail adresine gonderdim. Dun sabah 10:30 da ofisinden telefonla arayarak mesajin alindigi ve degerlendirilmek uzere ilgili danismanina...
  15. I

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Hayırlı olsun. Mutlu gunlerde kullanın. TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. I

Verdiginiz degerli bilgiler icin cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi artik aldigimiza gore kullanip gorecegiz. problem olursa daha sonra bir cozum dusunuruz. Selamlar. Ibrahim GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. I

Oncelikle bilgi için tesekkur ederim. Bunu duyduğuma uzuldum. Acikcasi dolabi hakkında hiçbir firkim olmadan aldim. Almadan forumda sordugumdada hiçbir olumlu yada olumsuz yorum alamamistim. Secme sebebim olculeri idi. Birde ilaninda a++ olduğu yazilmisti. Fakat glen dolapta sadece a+ yazıyor...
  18. I

Tesekkur ederim. TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. I

Merhaba Aracı ben yarıcamli olarak aldım. Camlar ve gri cerceveler uzerindeydi. Iyı aksamlar. TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. I

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Guzel gozukuyor. Elinize saglik GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.