Arama sonuçlarınız

1. tyfnokur

İnternational Harvester 1210 Double Cab Light Truck

1970 model....Benden 1 yaş büyük :).......................

2. tyfnokur

İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem

Ekli broşürleri buldum.Ama aracı henüz yakından görmedim,test etmedim.Ama özellikleri çok iyi gözüküyor....Ağır offroad ve camp için düşünüyorum...Ayrıca arada iş içinde kasa+personel bir arada taşıyacak bir araçta avantajlı oluyor....Olumlu olumsuz markayı ve modeli tanıyan arkadaşlar...
  3. tyfnokur

kolay gelsin;Yalova-Çınarcık civarında yarın gezi var mı?

Yarın Orhangazi yolu üzerinde ;Paşaköy Safran Elmalı ve Kirazlı civarında olacağım ;ilgilenen Yalova lı arkadaşlar ile tanışmak ve görüşmek isterim arazide.Kolay gelsin tekrar.......05366240144

4. tyfnokur

Bu sefer Soğucaktan girdik-Orhangazi den çıktık :)

soğucak-paşaköy-güneyköy-hamzalı-orhangazi rotası ile karda eğlenceli gezimizin photoları.... ;)
  5. tyfnokur

Yalova - Orhangazi arası

Yalova - Orhangazi arası;Paşaköy;Soğucak;Safran köyleri ve civarı gezisi..

6. tyfnokur

Yarın sabahtan;alemdağ;yada kömürlükten başlayacak gezimiz....

Yarın sabahtan ;Alemdağ ;yada Kömürlükten girip ;içinde biraz eğlence, biraz gezi;biraz mangal ve birazda çay durumları olan soft bir gezi yapacağız;eşimle birlikte...... Tek araç olacağımdan fazla kasmayı düşünmüyorum;aracımda 9000 lik vinç;hi-jack ve strap var;ama yine de kahramanlığa gerek...

7. tyfnokur

Tüm arkadaşlara iyi günler

Başıma iş mi aldım;yoksa hayatıma anlam mı kattım bilmiyorum :);ama 2 adet 86 Nissan Pickup ım oldu;yavaş yavaş orası burası şeklinde debeleniyorum;biri tek kabin ;diğeri çift kabin;pazar günü fırsat bulursam Sarıyer e de gelmeye çalışacağım;herkese iyi günler :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri