Arama sonuçlarınız

1. C

gezi

gezi

2. C

Bosna Hersek 2015 Ocak Veya Şubat Gezisi

Ynt: Bosna Hersek 2015 Ocak Veya Şubat Gezisi Bahar a yakın olsaydı düşünebilirdim.Hava hem soğuk olur, hem de bir sürü giysi almam gerekir kış dolayısı ile
  3. C

Motosikletle Ankara-bodrum Ve Bütün Akdeniz Kıyısı

Ynt: Motosikletle Ankara-bodrum Ve Bütün Akdeniz Kıyısı Arkadaşım , Bodrum'dan rotayı ,Muğla,Köyceğiz-Fethiye ve oradan Akdeniz e gidersen göremeyeceğin yerler olur.Eğer rotayı ,Bodrum'dan günde 3 defa karşılklı ( 09.30 -14.00-17.30 )Datca ya yönlendirirsen , Bodrum, Datça, Marmaris,Köyceğiz...

4. C

Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan?

Ynt: Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan? İsrail i görmek istemişimdir hep , eğer uygun olursa gelmek isterim.Tek kiş ifarkı olarak her yerde başlıbaşına dert oluyor.oteller ve tur operatörleri % 50-70 arası fazladan para alıyor
  5. C

Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan?

Ynt: Ağustos Yada Sonraki Aylarda Yurtdışına Çıkacak Olan?yol Arkadaşı Arayan? Kesin olarak şu veya bu ülkeye gidecem gibi bir düşüncen var mı arkadaşım. Ben Bosna_Hersek , Hırvatistan gibi ülkeleri düşünüyorum.Veya bir ara İtalya 4 gün 3 geceli Roma - Vezüv yanardağı ile insanların...

6. C

Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum.

Ynt: Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol Arkadaşı Arıyorum. Arkadaşım , bende katılmak isterim.Ekim ayı uygun benim için.Ne kadar yakıt harcanır? Astarı yüzünden pahalıya gelmesin sonra !

7. C

Ukrayna-odessa İçin Yol Arkaş(lar)ı Arıyorum!

Ynt: Ukrayna-odessa İçin Yol Arkaş(lar)ı Arıyorum! Anladım arkadaşım . En güzel gezilecek yerler Lviv , Kiev , Yalta,Odessa ve ve hala Türk soyunun yaşadığı Kırım yarımadası.O yüzden 20 mayıs-15 haziran arası gitmek istiyorum.Bu dönemde havalar soğuk olduğundan , fazla kışlık giyside almak...
  8. C

Ukrayna-odessa İçin Yol Arkaş(lar)ı Arıyorum!

Ynt: Ukrayna-odessa İçin Yol Arkaş(lar)ı Arıyorum! şu an ülke karışık.eğer senin için de uygunsa mayıs veya haziran düşünebilirim
  9. C

23-27 Haziran Sicilya Gezi Arkadaşı Aranıyor

Ynt: 23-27 Haziran Sicilya Gezi Arkadaşı Aranıyor Bende inceledim geziyi, gidiş geliş 99 € , uçak Katania a iniyor.Bu da Sicilya adasında

10. C

Değişik Tarihlerde Roma Turu 3 Gece 4 Gün 499 Tl

Ynt: Değişik Tarihlerde Roma Turu 3 Gece 4 Gün 499 Tl Zülfi Livanelli'nin bir şarkısı var '' Beyin desen mercimek '' 1. Bana oğlum diyemezsin , terbiyesizlik yapma 2. Ben sitede ne için gideceğimi yazdım ( single farkı 150 € vermek istemediğimden ) 3. Yıllardır başka bir siteden bu yolla...

11. C

Ynt: Değişik Tarihlerde Roma Turu 3 Gece 4 Gün 499 Tl adam rahatsız, sanki site benim site
  12. C

23-27 Haziran Sicilya Gezi Arkadaşı Aranıyor

Ynt: 23-27 Haziran Sicilya Gezi Arkadaşı Aranıyor Daha önce Sicilya ve Sardunya adalarına gittim , Etna 'yada çıktım.Planımda Vezüv vardı , Ama yine de gezi arkadaşı arıyorsan gelebilirim

13. C

Ynt: Değişik Tarihlerde Roma Turu 3 Gece 4 Gün 499 Tl Yağ gibi üste çıkmayın birde , ukalalık yapmaya birebirsiniz.Ben ticari reklam yapmıyorum, buradan bulabileceğim 1 arkadaşla , tura gitmek istediğimi açıkça belirttim.Daha önce gezi yorumları sayfası vardı, orası kapandı.o sayfadan 6 kişi...
  14. C

Ynt: Değişik Tarihlerde Roma Turu 3 Gece 4 Gün 499 Tl bülent kocaoğlu , her yazdığıma saçma sapan cümle ve kelimelerle maydanoz oluyorsun. Daha öncede seni uyarmıştım , rahatsızlığın mı var? Yaşından , torunlarından utan .Bu yaşında bunları sana yazmak istemezdim ama hakettin.Bir daha bana...
  15. C

Değişik tarihlerde Roma turuna gitmek için arkadaş arıyorum.Tek kişi farkı , 3 gece için 150 € vermek istemiyorum http://www.yakala.co/4-gunluk-muhtesem-roma-turu?category=1&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=26-02-2014_tatil

16. C

Beyrut'ta 4 Gün

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün Bende yıllardır görmek istediğim 3 ortadoğu ülkesinden biridir LÜBNAN.Diğerleri ise ÜRDÜN ve İSRAİL.Avrupa'nın bir çok ülkesini gezdim.Bu ülkeye de kafadengi birini bulursam gideceğim.Ayrıca yorumun için sağol arkadaşım
  17. C

Sürekli Yurtdışına Gidiyorum Yol Arkadaşlarına İhtiyacım Var.

Ynt: Sürekli Yurtdışına Gidiyorum Yol Arkadaşlarına İhtiyacım Var. http://www.yakala.co/tatil/yurtdisi-turlar/4-gunluk-barcelona-turu--firsati ilginizi çekerse , 21 mart ta tura gitmek istiyorum.150 € fazladan single vermek istemiyorum, ilgilenirseniz mesajınızı bekliyorum
  18. C

27 Mart 2014 Barcelona

21 Mart 2014 te Barcelona'ya gitmek istiyorum. Tek kişi farkı 150 € vermek istemiyorum.Katılmak isteyen arkadaşların mesajını bekliyorum.Link adresini ek'te veriyorum. http://www.yakala.co/4-gunluk-barcelona-turu?category=1&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=17-02-2014_tatil

19. C

Beyrut'ta 4 Gün

Ynt: Beyrut'ta 4 Gün Yazım sanırım farklı gelmiş sana arkadaşım ! Gitmek isteyen arkadaşlar dedim .Sevmeyenlerin ne işi var Beyrut'ta değil mi ?
  20. C

Beyrut'ta 4 Gün

17 Nisan tarihinde 4 gün 3 gecelik Beyrut turuna gitmek istiyorum.Eğer yalnız gidersem 100 € fazladan vermem gerekiyor. Link adresini veriyorum.Gelmek isteyen arkadaşlar mesajlaşalım http://www.yakala.co/tatil/yurtdisi-turlar/vizesiz-4-gun-beyrut--firsati

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.