Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkes böyle bir araç arıyor bulan yok :smiley:
Şahsi fikrim daha az bütçeye Nissan terrano heleki 3.0 motor olursa tadindan yenmez
Bütçeyi bir tık daha arttırarak 60 65 gibi pajero 3.2 yada nissan 2 .5 patfinder tüm ihtiyaçlarınızı karşılar
Diğer seçenekler Türkiye sartlari için...
Araciniz hayirli olsn.Ben parca icin snayide japon parca satan yerleribtker teker dolasak fiyat almistim.
Bu gun bende ceki demiri icin fiyat aldim .terrano icin ceki demiri montaj ve proje cizimi icin bin tl fiat aldim.
Deninde el frenin teli koptu sonra yakit sizdirmya basladi nazar...
bu gun bakım yapıldı yag yag fitresi ve hava fitresi degişti.lifte ladırılp kontrol edildi arka fren hidrolik borusu degişti on sol kork degişti viraj denge cubugunun sağ bası yokmus o takıldı. 100 tl işcilik tututu koruk baya bi ugrastırdı .yagşar ve fitreler 170tl tutu.
arkaka fren hidrolik...
3 gundur kullaniyorum ilk arabam uno du una dansonra tabi kamyon gibi oldu park etmek sikinti su anda:) unoyu 30 tl lik gaz aliyordum fullniyordu:) buna 50 tl lik aldim ibre cok hafif oynadi:))depo bostu su anda 97 km oldu kirmiziya yaklsti 98 .odel manuel.
Terrano ile ilgili en aktik en dolu...
98 model terraro alarak bnde aranıza katıldım ilk arazi arabam ,bir iki eksik var aabamda parcalarnı nerden temin ediyorsunuz ben sanyide biraz bakımdım bulmadım.meslea arka sinyak kırıak ver arka fren hidrolik borusu lazım .