Arama sonuçlarınız

1. P

Krank Zinciri Gergi Paleti

Merhaba, Aracımın conta sorunu halletmek için üst kapak söküldü herşey bitmek üzere fakat krank zinciri gergi paleti kırılmış ve çok acil bulmam gerekiyor. Takım olarak satılıyor ve fiyatı 1000 TL civarı. sadece bu paleti nerden bulabilirim ?

2. P

4.7 Ön Lastik Açıklıkları

Merhaba, Uzun zamandır bunu yazmak istiyordum çok kafama takıldı. Kullandığım wj nin önden bakıldığında ön lastiklerin üst tarafları 1 veya 2 cm içeri doğru eğik bunun nedeni nedir yada orjinalden böylemidir bu araçlar ?
  3. P

Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu

Merhaba, Yaklaşık 1 Ay önce sahip oldugum aracımdan küçük bir sıkıntım var 2-3 haftada bir radyatör hava yapıyor ve suyu çevirmiyor içinde kaloriferi sıcak yaptığımda bile sıcak vermiyor bir anda hararet 110 oluyor . Böyle durumda radyatör kapağını açıyorum havasını alıyorum herşey normale...

4. P

Güzel Bir Wj Sahibi Oldum

Merhaba, Forumda daha önce pathfinderlar hakkında sorunlarımı bilgilerimi paylaştıktan sonra aracımı satarak güzel bir wj sahibi olmak için kolları sıvadım ve gerçekten düzgün bir wj bulana kadar çok uğraştım. Nihayetinde 2 gün önce 2000 model 4.7 wj sahibi oldum :) .. Hem mutlu oldum hem...
  5. P

Pathfinder Denge Kolu Yardım

Merhaba, Uzun zamandır aracımın arkasında vuruntu ve savrulma var aracım 1998 pathfinder 3.3 bu orun iyice canımı sıkmaya başladı kupa yerinde cıkacak gibi bir vuruntu var yay ve amortisörler değişti geriye sadece 5 adet denge kolu kaldı baktığımıda bu denge kollarının burçları haşat olmuş gibi...

6. P

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Merhaba, Uzun zamandır nissan patfinder 3,3 v6 kullanıcısıyım aracım güzel sorunsuz fakat parça konusunda sıkıntı yaşadığım ve farklı bir araç kullanmak istediğimden dolayı 99 wj alıp aranıza katılmak istiyorum bu konuda mantıklımı davranıyorum bilmiyorum iki araç arasındaki artılar eksiler...

7. P

Yeni vergi sistemi

Merhaba, Bir kaç gündür internette gazete sayfalarında okuduğum yazılar nedeniyle hayalini kurduğum ince eleyim sık dokuduğum 98 pathfinderımı alamayacağım gibi görünüyor. Nedenide hükümetin eski model yüksek hacimli motorlara 2014 şubatında gelecek olan aşırı vergi paraları. Yani şu an...
  8. P

1998 Pathfinder Alıyorum

Herkse merhaba, Bugüne kadar offroad la alakam olmadı fakat son zamanlarda bir ilgi duymaya başladım ve 1998 model otomatik vites pathfinder almaya karar verdim ben bu arabayı alma nedenim sadece offroad değil uzun mesafelerde ava giderkende kullanıcam avda arazide kullanıcam araç kazasız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri