Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Şimdi oturdum kendime bir nescafe yaptım onu içiyorum arkiler...

2. yugun

Bugün temizliğe erken başladım. Hemen kahvaltıdan sonra. Atılması gerekenler yine çöpe gitti. Her yer ferahladı. Bazı fazla çamaşırları da dolabıma aldım. Önümüzdeki günlerde güve kovucular gelince dolap ve çekmeceleri bunlarla korumaya alacağım. Bu şekilde sorunun çözüleceğini umuyorum.
  3. yugun

Yeni bir bahara erdik. Bu haftasonu kampçıdostum Ahmet EFE, Ulaşan'da kampta idi. Beni de çağırmıştı. Gitmedim. Evde güvelerle ve eski kıyafetlerle uğraşıyorum arkiler.

4. yugun

Biz kampçıdost Yücel Hoca'yız... Kampçı dostlarımızın dostuyuz. Biz böyle yaşamayı uygun görüyoruz. Kimseye de nasıl yaşayacağımızı, nasıl olacağımızı falan sormuyoruz arkiler...
  5. yugun

Arkiler, Bunu yazmaktan vazgeçtim. Herkesin özeli kendini ilgilendirir.

6. yugun

Ben özgür bir kampçı gezginim. Dilediğim gibi olur yaşarım. Kimsenin de buna bir itirazı olamaz.

7. yugun

Kendi gerçeğime göre onurlu ve şerefli bir hayat yaşıyorum yine de... Çalmadım çırpmadım. Kimsenin namusuna göz dikmedim. Basitçe gidip dostlarımla kamp yaptım. Çok da iyi yaptım arkiler...
  8. yugun

Evimde güzel kitaplar okurum. Arada çıkar çevrede gezerim. Bazen karavanıma giderim. Belirli bir miktar gelirle geçiniyorum. Her yıl ALplere tatile gidemem. Bunlar benim gerçeğim değil. Ben Fakirim.
  9. yugun

Merhaba arkiler, Günaydın. Ben hiç mükemmel birisi değilim arkiler. Herkes gibi birisiyim. Alelade bir kampçı gezginim ben.

10. yugun

Arkiler, İyi geceler...

11. yugun

Arkiler... Bu Yaz tatilimi daha önce tatil yaptığım AKÇAKOCA OTELİ'nde geçirmeye karar verdim. Bu oteli sevmiştim.
  12. yugun

Sadece seks yapmayı sevmiyorum. Benim özel cinsel durumum bu kadar. Ben bir Aseksüel Bay'ım. Ama sonuçta bir Bay'ım arkiler... Ama siz ne olduğumu iddia ediyorsanız onunla da bana bir halt yapamazsınız.

13. yugun

Ben eşcinsel değilim. Nokta. Böyle bir şey olmadım. Kimseciklerle böyle bir şey konuşmadım bile.
  14. yugun

Hangi dünyanın değerleriyle konuşuyoruz? Bugünün laik güçlü ülkesi miyiz? Yoksa ortaçağ karanlığında sıkışmış bir ülke miyiz? Bizim değerlerimiz her insanın cinsel tercihi konusunda özgür olmasını getiriyor mu? Yoksa taşlamak için eşcinsel avına mı çıkacağız? Siz hangi ülkeyi destekliyorsunuz?
  15. yugun

Kafeinsiz kahvemi yudumlamaca...

16. yugun

Ama dedikodu meselesi aslında basit bir mesele. Aslı var mı? YOK. O zaman bu bir yalan. Bu kadar basit.
  17. yugun

Ve bir zengin piçi kazanmak için her pisliği yapabilir.
  18. yugun

İftiracı zengin piçiyle uğraştığım için şizofren oldum arkiler. Çünkü iftiracı zengin piçinin ne mantığı var, Ne izanı var. Ne merhameti var. O herkes için her şeyi söyler.

19. yugun

Arkiler dedikodu ne olursa olsun dedikodudur. Yalan ne olursa olsun yalandır. Ortada bir şey olduğu yokken Yücel Hoca'ya sen şöylesin böylesin dediler. Külliyen yalandır arkadaşlar. Bu sadece dedikoducular dünyasına bir malzemedir başka da bir şey değildir. Kimse kimseye gerçek bir suçu yokken...
  20. yugun

Arkiler, Yücel HOCA bir şizofren hastası. Takıntısı iftiracılar dedikoducular meselesi. Bu meseleyi en çirkin bir şekilde işleyen adamlarla da Yücel HOCA'ya kimse bir şey yapamadı. Yücel HOCA kendini biliyor. Delikanlı bir insan olduğunu Yücel HOCA çok iyi biliyor. Dedikodu ile Yücel HOCA'ya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.