Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Herkesin katılabildiği özgür kamplar düzenlemek benim düşümdü. Ben içimdeki bu düşü gerçekleştirdim. Bunu yaparken en ufak bir yanlışım ve bir namus problemim olmadı. Ben özgür yaşayan bir insanım böyle şeyleri kafama takamam.

2. yugun

Ben kaliteli bir insanım. Kaliteli insanlara has zevklerim vardır...
  3. yugun

İşte bunları seviyorum.

4. yugun

Kitaplarım, kaliteli müziğim ve kahvem...
  5. yugun

Olsun be, Yaşamak güzel.

6. yugun

Şimdi yalnızım ama kitaplarım var bana yoldaşlık eden...

7. yugun

Bütün bunlar bir suç değil arkilerim...
  8. yugun

Dilediğim gibi olup istediğim gibi yaşadım.
  9. yugun

Ancak çok karakterli, kişilikli insanlar kendilerini özgürce yaşayacak cesarete sahip olabilirler. İşte ben böyle bir insanım...

10. yugun

Ama şimdi daha iyiyim...

11. yugun

Özellikle şizofrenime karşı çok mücadele verdim.
  12. yugun

Yücel Hoca, Okulunda. Nöbetçi.

13. yugun

Her türlü iftiracı şerefsize rağmen çıkıp özgür hayatımı özgürce yaşadım. Bu kocaman bir duruştur hayat karşısında. Son derece yiğit, delikanlı bir insanım.
  14. yugun

Biraz R Saks okudum bu akşam da... Hayatını ve şizofrenisini çok güzel anlatmış okuduğum yer kadarıyla... Başarılı bir kadın. Şizofreni zor bir hastalık ama bu hastalıkla başa çıkma konusunda ben de çok başarılı bir hastayım. Akademik bir başarım pek olmasa da...
  15. yugun

İşte böyle, Yalnızlığın benim için daha uygun olduğunu keşfedebilmek için yıllarca evli kalmam gerekti. Ama sonuçta bu gerçeğin farkına vardım.

16. yugun

Ayrıca ailemin desteğini de her ihtiyaç duyduğumda alabildim. Eğer ablam destek olmasaydı şizofren hastalığı beni yer bitirirdi. Ama ablam ve yeğenlerim sayesinda bu hastalığı geçici olarak etkisini azaltmayı başarabiliyorum.
  17. yugun

Kısacası, Yücel Hoca yalnızlığıyla mutlu olan bir insan haline geldi. Bunu hayat zorladı ama belki de yalnızlık içimde de vardı. Ben bir aseksüelim ve seks yapmaktan pek hoşlanmam. Yalnızlık bana sunduğu bütün olanaklarla benim için iyi bir seçenek bana göre... Yine de ben bir kampçı gezginim...
  18. yugun

Benim dilediğim hayat yalnız yaşanacak bir hayat olarak karşıma çıktı. Ben de bu hayatı böyle daha güzel yaşamanın kitap okumak gibi birçok hobiye olanak sağlayabileceğini ve aslında yalnızlığın da kendince çok güzel olduğunu düşünüyorum arkiler...

19. yugun

Arkiler, Evlenirken çok mutluydum ama boşanınca ikinci kez bir mutlu oldum. Bu benim hayatımda böyle gerçekleşti. Tek maaşımla büyük şehirde yaşamanın ve evli olarak bunu yapmanın zorluğunu ilk elden yaşamış görmüş ve bir daha da evliliğe tövbe etmiş birisiyim ben. Şimdi tek yaşadığım hayatımda...
  20. yugun

Bugünki yürüyüşümü de yaptım geldim. Hava birazcık esiyor. Ama yine de çok soğuk değil. Öğretmen arkadaşlar yarın soğuk olacak diyorlardı okulda. Bakalım söyledikleri gibi çok soğuk mu olacak yarın?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.