Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin katılabildiği özgür kamplar düzenlemek benim düşümdü. Ben içimdeki bu düşü gerçekleştirdim. Bunu yaparken en ufak bir yanlışım ve bir namus problemim olmadı. Ben özgür yaşayan bir insanım böyle şeyleri kafama takamam.
Her türlü iftiracı şerefsize rağmen çıkıp özgür hayatımı özgürce yaşadım. Bu kocaman bir duruştur hayat karşısında. Son derece yiğit, delikanlı bir insanım.
Biraz R Saks okudum bu akşam da... Hayatını ve şizofrenisini çok güzel anlatmış okuduğum yer kadarıyla... Başarılı bir kadın. Şizofreni zor bir hastalık ama bu hastalıkla başa çıkma konusunda ben de çok başarılı bir hastayım. Akademik bir başarım pek olmasa da...
Ayrıca ailemin desteğini de her ihtiyaç duyduğumda alabildim. Eğer ablam destek olmasaydı şizofren hastalığı beni yer bitirirdi. Ama ablam ve yeğenlerim sayesinda bu hastalığı geçici olarak etkisini azaltmayı başarabiliyorum.
Kısacası,
Yücel Hoca yalnızlığıyla mutlu olan bir insan haline geldi. Bunu hayat zorladı ama belki de yalnızlık içimde de vardı. Ben bir aseksüelim ve seks yapmaktan pek hoşlanmam. Yalnızlık bana sunduğu bütün olanaklarla benim için iyi bir seçenek bana göre...
Yine de ben bir kampçı gezginim...
Benim dilediğim hayat yalnız yaşanacak bir hayat olarak karşıma çıktı. Ben de bu hayatı böyle daha güzel yaşamanın kitap okumak gibi birçok hobiye olanak sağlayabileceğini ve aslında yalnızlığın da kendince çok güzel olduğunu düşünüyorum arkiler...
Arkiler,
Evlenirken çok mutluydum ama boşanınca ikinci kez bir mutlu oldum. Bu benim hayatımda böyle gerçekleşti. Tek maaşımla büyük şehirde yaşamanın ve evli olarak bunu yapmanın zorluğunu ilk elden yaşamış görmüş ve bir daha da evliliğe tövbe etmiş birisiyim ben.
Şimdi tek yaşadığım hayatımda...
Bugünki yürüyüşümü de yaptım geldim. Hava birazcık esiyor. Ama yine de çok soğuk değil. Öğretmen arkadaşlar yarın soğuk olacak diyorlardı okulda. Bakalım söyledikleri gibi çok soğuk mu olacak yarın?