Arama sonuçlarınız

1. Tito Santana

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Başlıkta bahsedilen ülkelerden maalesef Azerbaycan ön plana çıkar. Gerek havayolu ve özellikle karayolu ile gidişlerde problem yaratırlar rüşvet almak için gümrüklerde. Maalesef: İki yolla...

2. Tito Santana

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Sevgili ince999 lütfen yanlış anlamayınız, amacım sizin tecrübelerinizi çürütmek değil daha sonraki tarihlerde benim de şahit olduğum tecrübeleri aktarmak. Mesela: - Rusya-Gürcistan...
  3. Tito Santana

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Heyelan Haziran başında değil, Mayıs ortasında oldu. Gürcistan'a girip oradan 20 Temmuz 2014 günü Rusya'ya geçip Ağustos sonunda aynı kapıdan geri çıktım, sorun yoktu. Ayrıca, Batum ve...

4. Tito Santana

Motorla Rusya / Sankt Peterburg

Ynt: Motorla Rusya / Sankt Peterburg @cahidim : "Baba sen bi cilginsin. Sendeki cesaret ben olsa keske" "Cesaret" derken, korkmamak anlamında söylüyorsanız gittiğim rota ana yol, Rusya'nın en işlek hatlarından birisi. Aslında beni tek korkutan unsurun insanlardan ziyade "Köpekler" olduğunu...
  5. Tito Santana

Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

Ynt: Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı? Şöyle anlayabiliriz mi beyanınızdan: Siz daha önce İran'a gittiniz ve daha sonra hiç problem yaşamadan ABD'ye de gitttiniz, çünkü sabıka kaydınız yoktu. Bunu yaşayıp da yazdınız?

6. Tito Santana

Ynt: Motorla Rusya / Sankt Peterburg @oguzhan3434: Belarus'a gerek yok, S.Peter'de kadınlar teklif ediyor. Ciddiyim :) @Shadowjed:. Teşekkür ederim. Dönüş yolunda Kafkasya'nın Kuzey Osetya özerk Cumhuriyetinin Vladikafkaz şehrinde rotamı ve tek başıma bu yolu yaptığımı öğrenen bir çeçen...

7. Tito Santana

Motosikletle Rusya/Sankt Petersburg rotasının özeti: 16 Temmuz Adana hareket, 26 Temmuz Petersburg'a varış, yaklaşık 4.500 km. Bir bu kadar da dönüşü olacak tabi. Yol: Türkiye: Adana - Giresun - Hopa/Sarp sınır kapısı. Gürcistan: Batum - Kazbek dağları Verchni Lars sınır kapısı...
  8. Tito Santana

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.. S.Petersburg'a motorla dün akşam ulaştığımda arkadaş haber verdi, Türkiye'de böyle bir olay oldu sen de kendine dikkat diye.. İnanılmaz hunharca bir olay. Dilerim yakalanırlar ve esaslı bir hakimin elinde bir...
  9. Tito Santana

Everest'e Dokunmak

Ynt: Everest'e Dokunmak Sayın arkadaşlar, seyahatiniz mükemmel, fotolar da bir o kadar. Ancak, yönlendirdiğiniz blogda , mesela hangi ulaşım aracıyla gittiniz, nerede ne harcama yaptınız? 2.inci versiyonda kaldığınız otelleri yazmışsınız ama hangisi kaçtan gidiyo? :) Niye, yazdığınız...

10. Tito Santana

Azerbaycan Gezi Notları

Ynt: Azerbaycan Gezi Notları Kabahatin bende olduğunu dün anladım: Wordpress bloguma eski bir moto seyahatimi yazarken her dakika "Taslağa kaydedildi" notuna güvenerek yazmaya devam ederken ve tam sona gelmiş iken o esnada elimin "Escape tuşuna değmesi sonucu" nerdeyse başa döndü yazdıklarım...

11. Tito Santana

Azerbaycan Gezi Notları

Ynt: Azerbaycan Gezi Notları Biraz önce yedek almadan Azb. konusunda tecrübelerimi, bir yandan Dünya kupası maçlarını seyrederken aktarmaya çalışıp, tam bağlamak üzere iken tüm yazdıklarım uçtu: Sitenizde cevap verme süresi var mıdır, varsa ne kadardır? "- Lütfen mesaj yazmadan önce Forum...
  12. Tito Santana

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? CBF 500 var bende de. Her yaz avatarımdaki kedimi emanet edecek bir yer bulduğum zaman uzun yol yapıyorum.

13. Tito Santana

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Merhaba İbrahim bey, Uzun yol gitmiyor iseniz YBR 125 gayet yeterli ve yakışıklı bir motor. Hatta ve hatta bu motorla Dünya turu yapanlar da oldu: Elke ve Gustavo: http://www.re-moto.com/the_motorcycles.php?lang=tr Ancak ve lakin, yaşınızı...
  14. Tito Santana

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Merhabalar, almaya yakın olduğunuzu söylediğiniz motor ile bir sene sonra geçmeyi düşündüğünüz motorlar arasında, diğer yönleri gözardı edersek önemli bir tarz farkı var: Almayı düşündüğünüz motor'un genel oturma pozisyonu: Bir sene sonra geçmeyi...
  15. Tito Santana

Nahçıvan Gezisi

Ynt: Nahçıvan Gezisi Ben de Vata arkadaşa paylaşımı için teşekkür eder, fotoların da çok güzel olduğunu belirtirim, elinize sağlık.

16. Tito Santana

Motosikletimle Kuzeye Doğru Yola Çıktım!

Ynt: Motosikletimle Kuzeye Doğru Yola Çıktım! İyi yolculuklar motordaş, tekerin her daim düz bassın. Face'de "Hedef Gürcistan, sonra bakarız" demişsin, gerisini merakla bekleyeceğim. :)
  17. Tito Santana

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Ben de teşekkür ederim.
  18. Tito Santana

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Bana sormasanız da cevap hayır.

19. Tito Santana

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Evet, 2011 yılında ilan edilen kayıt süresi 3 değil 7 gün idi ancak 2013 yılından itibaren iki ülkenin yönetimleri arasında oluşan gerilimin farkında olan kimi "kötü" polislerin bu konuyu fırsata çevirmek istediklerini...
  20. Tito Santana

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Hayırlı yolculuklar diliyorum, dönüşte paylaşımlarını bekliyoruz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.