Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Jimny Diferansiyel Kilidi

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi Güncel araçlar aynı sistem üzerinde çalışıyor.Daha eskilerle ilgili çok bilgi sahibi değilim.

2. fbmy

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi Ortadaki parçanın adı arazi şanzımanıdır. Hazirandan sonra kısmet olurda öne %100 kilit alırsanız kullanım kitapçığında dediklerimi okuyacaksınız. Tecrübelerinizi merakla bekliyoruz.
  3. fbmy

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi Suzukilerde orta kilit var fakat orta differansiyel yoktur. Bunun için kuru asfaltta dönüşlerde kasma yapar. Pikaplar içinde de sadece L200 de orta diff. vardır ki o da pajero alt yapısı kullanır. Suzukiler 4x4'e takıldığında merkezden ön ve arkaya her şartta %50...

4. fbmy

Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. Doktorun söyleyeceklerini kısa ve öz söylemişsiniz. Son teklifinizde takdire şayan.
  5. fbmy

Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12

Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar Ve Yedigöller) 29/01/12 Touareg'te BF -AT, Grand Cherokee'de Cooper Mt vardı ! Her iki lastikte karda çok iyiydi sıkıntı yaşamadık!

6. fbmy

Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

Ynt: Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112) Yedigöller için fikir verebilir 2012 kışında gitmiştik. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83698.0

7. fbmy

Nexen Win Guard 205-70-r15 Suv Kış Lastiği (jimny)

Ynt: Nexen Win Guard 205-70-r15 Suv Kış Lastiği (jimny) Teşekkürler
  8. fbmy

İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ?

Ynt: İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ? Bende memnun oldum... :)
  9. fbmy

Ynt: İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ? Bilgi için teşekkürler. Ev Bostancı, iş yeri Dudullu-Modoko civarı...

10. fbmy

Ynt: İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ? Nevzat Demirin girişi nerede acaba tarif edebilirmisiniz?

11. fbmy

Nexen Win Guard 205-70-r15 Suv Kış Lastiği (jimny)

Aracı offroad modifiye (Suzuki Jimny) ettiğim için çıkardım. 8-9 Ay kadar kullanıldı balon,darbe vs. yok. Lastikler İstanbul Ümraniye'de iş yerimde durmakta görmek isteyen burada görebilir. Nexen Win Guard 205-70-R15 Suv 4 Ad. fiyatı 250,00 TL Alacak üyemize hayırlı olsun ... İletişim ...
  12. fbmy

2009 Jimny Helezon Yay

Ynt: 2009 Jimny Helezon Yay Bende 2004 Jimny'den çıkma (kendi aracım) 1 Takım (4 ad.) helezon mevcut ilgilenenler pm atabilir.Takım halinde vermeyi tercih ederim.

13. fbmy

Kışlık Lastik Takmayana Ceza

Ynt: Kışlık Lastik Takmayana Ceza Lastiğinizde M+S ibaresi varsa kullanabilirsiniz!
  14. fbmy

Cam Filmi Konusu Hortladı.

Ynt: Cam Filmi Konusu Hortladı. Fabrikalar araçlara filmli cam takmıyorlar, renkli cam takıyorlar!
  15. fbmy

7. Beykoz Off Road Oyunları (2 - 3 Kasım 2013)

Ynt: 7. Beykoz Off Road Oyunları (2 - 3 Kasım 2013) Takip...

16. fbmy

Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? Bizler de iyiyiz sağ olun Ömer Bey... Turbo arkadaş siz de daha iyisinizdir umarım .
  17. fbmy

Motokaravan Dönüşüm Mevzuatında Son Durum

Ynt: Motokaravan Dönüşüm Mevzuatında Son Durum http://www.bimobil.com/website/expedition_ex480/start_d.php
  18. fbmy

Motokaravan Dönüşüm Mevzuatında Son Durum

Ynt: Motokaravan Dönüşüm Mevzuatında Son Durum Hazır yapılmışı var! Hemde yerli 4x4 ;) http://turkar4x4.com.tr/tr/modeller/otak/14/

19. fbmy

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. Tekrar hayırlı olsun. Arka çeki demiri fotoğrafını koyabilir misiniz? Ayrıca jimny için müsaade edilen çekme kapasitesi nedir bilginiz var mı ?
  20. fbmy

Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? Turbo arkadaş , bunca olaya rağmen 5 teşekkür almışsınız bardağın dolu tarafını görün biraz .... ;) Ömer Bey (dopamin) görüşemedik uzun zamandır nasılsınız? Konu vesile oldu hayırda şer, şer de hayır vardır demiş büyüklerimiz! :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.