Arama sonuçlarınız

1. jetkan

Toyota fj80 yapımına başlama

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Recep Bey gittiginiz servisi soylerseniz cok iyi olur. Burda ne kadar sase numarasindan islem yapsalarda yinede asina olunan bir yerden halledersek bizim icin iyi olur. Bide biz araca hidrolik direksiyon taktirmak istiyoruz. Arabayi aldigimiz eski arkadas bize...

2. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Bizde parcaları almadan once orjınal olmasına dıkkat ettık. Toyota servısıne parcalar ıcın gıttıgımızde hava fılıtresı dahıl hıc bır parcanın turkıye stoklarında olmadıgını yurt dısından getıreceklerını soyledıler bıze. En gec 3 ay ıcınde ellerınde olacagını...
  3. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Teşekkürler Sedat Bey; Bizde araca kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz :) Bayramdan sonra Ahmet Abi ye gönderecez inşallah

4. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Öncelikle hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Bir kaç gün işlerimden dolayı yazamadım. Boyacıda Toyota renk kataloğu vardı. Bizim aklımızdaki renk çok canlı bir turuncuydu. Katalogdaki turuncu rengini biraz daha canlandıracaz. Tamponlar ve camlar siyah...
  5. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Ankara atamandan aracın parçaları bugün geldi. Benzin otomatiğini göndermediler 10 gün içinde gelirmiş. Şimdilik hava filitresi, yağ filitresi ve debriyaz seti geldi

6. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Tamponun diğer resimleri ve bagaj içi webasto, webasto deposu ve tüp. Webasto deposu çok büyük bunu küçük bir depoyla değiştirmeyi düşünüyorum. Usta arka yan kaplamaları söküp tamamen yanaştıralım sonrasındada üstlerini mdf ile kaplarız dedi. Bununla ilgili...

7. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Çamurlukla ilgili resim.Ayrıca usta arka tamponun direk şase olduğunu ve çok sağlam olduğunu köşelerdeki plastik kaplamaları kaldırırsak direk çelik olarak kalacağını söyledi. Ben ahmet usta ya arka tamponuda değiştirmek istediğimi söylemiştim. Şimdi iki tampon...
  8. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Araç boyacıda sökülmeye başlandı. Otomatik kilitler ve anahtarlar da söküm aşamasında değişecek. Ardından içinin naylonu tekrardan yapılacak yırtılan döşemelerde yenilenecek.Öndeki far çerçeveleri ve toyota yazısının olduğu yer mat siyah, arabadaki diğer krom...
  9. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Arabanın ufak tefek işlemlerini bitirdik. Bayram sonrası Ahmet Ustaya göndermeden önce arabayı boyaya soktum. Artık bu işlemden sonra bol resimler gelir.

10. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama insallah cihan bey. Ahmet usta bayramdan sonra bekliyor araci bende o sirada boya islemlerini halledip ahmet ustanin maharetli ellerine teslime decegim

11. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Tamam recep bey. Forumda yeni oldugum icin bu noktalara bundan sonra dikkat ederim. Direk nick kismina baktigim icin o sekilde oluyor. Kolay gelsin size tekrardan
  12. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Sayin fissek ahmet ustayla telefonda bugun konustum benim ahmet07 demekteki kastim ahmet usta dersem belki bilmezler ama burda ahmet07 marka olmus o yuzden nickini yazarsam daha rahat anlatmis olurum diye dusundum. Cunku bende ahmet abiyi forumda ahmet07 olarak...

13. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama İyi akşamlar. Büyük ölçüde ahmet07 ile arabanın yapımı konusunda anlaştık. Sormak istediğim bir kaç soru var. Araca t-max 12000 vinç takmayı düşünüyoruz artıları eksileri nelerdir? bu vince göre en az kaçlık akü almamız lazım aracı tamamen offroad da...
  14. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Teşekkür ederim Ömer Abi :) Zaten Toyota almamızdaki en büyük etken forumu araştırdığımda Toyotanın sağlamlığı ve burdaki arkadaşların araçlarına daha çok vakıf olmasıydı. Ne mutlukide tahminlerimde yanılmadıım. Araç benzinli fakat benzin otomatiği bozulmuş ben...
  15. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Ömer Abi teşekkür ederim. Zaten bu listeyi hazırlamamızda en büyük katkı senindi. Resim konusunda yardımcı olan ve takip eden arkadaşlara da teşekkür ederrim

16. jetkan

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama resim işini hallettim
  17. jetkan

Arkadaşlar hepinize iyi günler. Adım Can.Geçen hafta arkadaşımla tedaş çıkması 1991 model mavi Land cruiser fj80 araç aldık.Aracımız 150,000 de ve tamamen off road şartlarında kullnacağız. Daha önce yapmak istediklerimi ahmet07 isimli arkadaşın sayfasına yazdım fakat konuyu burada açarsam daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,998
Kaydolan Son Üyemiz
onuryildiz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR