Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Karavanda Kullandığınız Tv Sistemleri?

uydu anteni işi sıkıntılı hocam.. ben en fazla 2 3 gün kalabilirim gittiğim yerde.. depo sistemlerim ona müsait. Ama Mİ box ı inceleyeceğim sağolun.. 🙏🤗

2. ccingiler

Çok teşekkürler. 40 cm tırcı antenine bakacağım. Mi box şu mu? https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-tv-stick-1080p-android-tv-media-player-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000VGTNC?magaza=G%C3%9CZEY
  3. ccingiler

bende vodafone tv alacağım da.. tv ye aktarmayı çözmem lazım.. çözünce yazarım üstad.

4. ccingiler

Yok orada da uydu sistemleri anlatmışlar. Her yere yeni konu açmayı sevmem forumlarda.. mevcut konu üzerinden sorarım. Naçizane bir karavan KAMER yaptım..Ama uydu anteni koyacak yerim yok. Cep telefonuma vodafone tv aboneliği alsam.. Ve gittiğim yerde vodafonun çektiğini varsaysak.. cepteki...
  5. ccingiler

Konuyu okudum.. 1 konu daha buldum onu da okuyup geleceğim.

6. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

KAMER kız reis.. Karavan Mercedes ten esinlendim. :wink: Eylül 10 a kadar ne yapabilirsek artık.. Eylül 10 da Lüfer iner bizim kapının önüne, Kapanca'ya. 3 ay denizden çıkmam ben.. Arada havalar patlak yani fırtınalı giderse 5 6 gün.. Basar giderim sıcak memleketlere yani güneye. Yaradan...

7. ccingiler

Sen bizim buralardayken biz erdek tarafındaydık üstad.. Trilye ye kadar geldin.. Tanışmak kısmet olmadı. Yakın zamanda inşallah.
  8. ccingiler

Hobaa bizim fragmanı silmiş face yöneticisi.. canı sağolsun. KAMER 27 Temmuz 2021 itibarı ile tamamlandı. Ruhsat karavana döndü .. MTV , Trafik sigortası , kaskosu yapıldı.. İkişer günlük 2 ayrı test sürüşü yapıldı. Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/514536449779330/ İlk test...
  9. ccingiler

Valla temiz gri ve siyah tanklar da test amaçlı sular vardı kantara girerken.. 60 kilo rahat vardır.. Tüm mobilya aksamı 18 mm mdf.. Banyoyu mdf yapmadığıma köpek gibi pişmanım.. Ama 2 saatte karar verip yapınca kavak kontra kaldı garibim.. En kötü bir daha yaparızzz.. Alıştık öğrendik artık..

10. ccingiler

Bir fragman attık..Esas film Cumaya inşallah :p Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/232589365213695/

11. ccingiler

valla 27 günde karavan bitirmek zor.. Ne foto ne video ne forum uğraşamadım. Hakkınızı helal edin.Az önce @janberkaydemir hocam yazınca kendi konusuna aklıma geldi forum.. atayım bişiler kenarda köşede ne bulursam wassap a attıklarımdan.. Olmadı son durumu faceye atayım ..Oradan buraya link...
  12. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

Kolay gelsin reis.. Ben % 98 bitirdim 3 haftada.. Bodoslama olunca öyle oldu.. Seni tebrik ediyorum.. Takibe davam..

13. ccingiler

Bu gün 8. gün bitti.. bende bittim .. Ne para dayanıyor ne derman arkadaş.. Fayyy karavanının ben dedirtti bu akşam .. Ama pes etmek yok.. bitecek abiii...........
  14. ccingiler

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

3 MAyıs 2019 da son mesajı yazmış @wankel sonra yok mesajı vs.. İlginç..
  15. ccingiler

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Hey maşallah beee.. Bakalım neler olmuş..

16. ccingiler

Mppt den cikistaki sigortalar Dc sigortadir herhalde..
  17. ccingiler

Hocam face desin.. ..Ama neyin ne olduğunu bilmeyen bi elektrikçi sanki bu bekir arkadaş? VAlla bana öyle geldi ne biliim.. 🙈
  18. ccingiler

Kendini bilenler, bilmeyenin kusuruna bakmaz! Gelmesin benim karavanıma gaspa , hırsızlığa vs.

19. ccingiler

Şerefsizlerrr... Boş gezmeyin beylerr... Ben hayatımda bir kere karavan denedim Çift makina çıktım yola.. Allah sıkmayı nasip etmesin , Ama sıkarım abii..
  20. ccingiler

Hidroforun Kesik Kesik Çalışması

Allah kolaylık versin.. tüm konuyu okudum.. fayy akideş ne hidroformuş be... bakalım biz ne yapacağız.? Takip..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,993
Kaydolan Son Üyemiz
adnanmertkucuk

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR