Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

Hatay Riga (letonya-latvia) Arabayla Dört Başına

minsk ve minskten sonrası

2. yasarergun

sovyet dönemi sergisi, merkezdeki büyük park
  3. yasarergun

minsk sanat müzesi

4. yasarergun

tam 1.5 sene geçtikten sonra yazının devamını tamamlayayım bari :smiley: Kısaca kaldığım yerden devam edeyim. Yolda bir benzin istasyonunda internetten booking.com üzerinden bir ev kiraladık ve iletilen iletişim adresine sms attım. bu konuda google translate yeterince yardımcı oluyor. Daha...
  5. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

şimdilik kafamda kazakistan yok ama soydaş cumhuriyetlerden en gidilir olanı da o. aslında çok yorgun olmasam ve oradan orenburg üzerinden.kazakistan uralsk'a kadar gidip gelsem şu an kazakistan hakkında daha emin konuşuyor olabilecektim. ikinci bir alternatif de rusyada en kolay ulaşılan...

6. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

ulan-ude ve baykal gölünden ulaan bataar a ulaşmak daha mantiklı ama benim en deli rotam novosibirskten iyi bir uaz patriot kiralayıp tuva cumhuriyetindeki turan ve kızildan geçip ulaan baatara giden yol. dönüşte de baykal gölü, irkutsk ve sakha cumhuriyetinde teker dönecek yollarda ilerlemek...

7. yasarergun

selamlar, bence maceraya gerek yok. gönül isterdi ki irandan başlayan ve türk cumhuriyetlerini içeren bir rota oluşturalım ama, gardas cumhuriyetlerin polislerinin hörmet talepleri muhtemelen gezi bütçesini aşacaktır. rusya rotasinda kurallara uyup öne, arkaya ve sol ön koltuğu ve kapı camını...
  8. yasarergun

ben hem eski suzukimle hem de yeni ssanyong kyron aracımı 100 000 kmden fazla kullandıktan sonra yola çıktim. arıza durumunda sorun yaşamazsınız çünkü hem sigortaniz hem de kaskonuz var. çek.e hizmeti hepsinde bedava. ben belarusta servise gittim, 1 ay önce iletişime geçtiğim servisteki...
  9. yasarergun

rusya ile vize sorununu kalkmasını hâla ümit ediyorum. eğer kalkarsa bu yaz ailecek gürcistan, rusya, finlandiya ya da kısaca hatay-helsinki yapacağiz. dediğiniz gibi rusya hariç asyayı güvenli bulmuyorum ama baykal gölüne gitmişken moğistan olmazsa olmaz bir rota. Sent from my MI 6 using...

10. yasarergun

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

sizinkinden çalışır bir tane samsun havzada vardı, sanirim 4 ya da 5 sene önce görmüştüm. rusyada çok gördüm hatta belarusta ve ukraynada da bolca var. gürcistandan iyi bir irtibat.noktası bulunursa kesinlikle uyguna parça bulunabilir. ama bilen birisi temasa geçmeli. Sent from my MI 6 using...

11. yasarergun

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

bu kadar takip ettikten sonra (hatay da antep de maraş'a iki adımlık yer) bu araç bitince gelip o direksiyona oturmayı talep edeceğim :)
  12. yasarergun

Araba Ile Rusya (moskova)

seneye umutluyum. Sent from my MI 6 using Tapatalk

13. yasarergun

gideceğiniz yol mükemmel bir güzergah, unutmadan rusyada şehir içi 60, şehirlerarası 110 km hız sınırı. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  14. yasarergun

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu tüm detaylar burada var. gidişte yol muhtemelen 4 gün sürecek. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  15. yasarergun

rostov na donu'ya kadar olan yolu biliyorum, sonrası zaten 900 km kalıyor. gün içinde detay yazarım. günde 1000 km gereksiz hızlı ve bazı yerler için çok zor. şimdiden hayırlı yolculuklar. Sent from my MI 6 using Tapatalk

16. yasarergun

Elin Japon U Uğraşıyorum Dediğimize Toplu Seferber Oluyor , Bizimkilerden Tık Yök

o cepsel âleti şehirde iken kapatıp, whatsapp profiline 3 gün sonra şu saatte online olicek yazıp, facebook profiline de ağalar 3 gün yokum yazmazsaniz kamp zaten kamp olmaz :) Sent from my MI 6 using Tapatalk
  17. yasarergun

Tanışma Köşesi (Off-Road)

sorunsuz ve iyi bir "ilk arazi aracınız" olursa ömür boyu arazide olursunuz. iyi okuyun, bin kişiye sorun, bin araca bakın 1 tanesini alın. milyonlarını ve senelerini harcamış forum sakinlerinin gönüllü ve bedava yardımlarından mümkün olduğunca fazla faydalanın. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  18. yasarergun

Istanbul Dan

emli her kampçının tatması gereken mükemmel bir mekandır. Sent from my MI 6 using Tapatalk

19. yasarergun

Istanbul Dan

Selamlar, Aramıza hoşgeldiniz. Survivor kampçılik, dağcılık vs eğitimlerinizi aldıktan sonra denemeniz gereken bir durum. Epeyi bir sene de lisans dersi olarak verdim ama kesinlikle doğada yaşamın ilk basamağı değil. Lütfen google dedeye "doğada yaşamın temel kuralları" yazıp çıkan kısa yazıyı...
  20. yasarergun

İğneada Da Yanıma Tüfek Almam Problem Olur Mu ?

Kampçılıkta ilk ve en önemli kural kamp kurarken çevrenizde gerçek, çevreye duyarlı, kamp alanını bulduğu gibi temiz ya da bulduğundan daha temiz bırakan, sessizce işini yapıp çevreyi rahatsız etmeyen kamçılarla, geneli hafta sonu gelen ve ortalığı b.k eden, çevreye ateş eden, alkol alıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri