Arama sonuçlarınız

1. yasarergun

İki Motosiklet Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan Gezisi (rehber)

forumda sizin yazınızı şimdiye kadar görüp okumadığım için kendime kızdım. elinize ve klavyenize sağlık. 14 000 küsur km yolu 25 günde hem de o kadar berbat yollarda yapmak gerçekten tam anlamıyla kanın damarlarda çok hızlı akmasını gerektiriyor herhalde. ben haziranda 32 günde 14 000 km yolu...

2. yasarergun

Garmin Ile Iz Kaydı Nasıl Yapılır?

ben ilk kez bir magellan gps edinip (sanırım 2002 idi) haritasız sadece gps ile 3-4 günlük keşiflere çıktığımda (ilk keşifte sedat açıl bilem vardı) mecburen kendim öğrenmiştim, türkçe menü zaten hayaldi. her iki markada da bir kaç dakikada dedikleriniz bulunuyor ama yazmak.aklıma gelmemişti...
  3. yasarergun

Araç Uygunluğu Ve Tavsiye

buraya bir çentik atayım Sent from my MI 6 using Tapatalk

4. yasarergun

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

cemal bey selamlar, size özelden numaramı gönderdim, telefonla konuşalım, önceliklerinizi belirlersek rota en kolay şey. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  5. yasarergun

muhtemelen, ben magellan kullanıyorum, gps ofiste test etme şansım yok. siz garminle.nasil kaydedildiğini bulduysanız yazin ki daha sonra arayanın işine yarasin. Sent from my MI 6 using Tapatalk

6. yasarergun

kaydet dersen noktayı kaydeder. nokta simgesi olarak çeşme simgesi seçin. Sent from my MI 6 using Tapatalk

7. yasarergun

çeşmenin başında iken menüde nokta kaydına girip kaydedin ve kaydederken de nokta simgesi olarak çeşme simgesini seçin. o rotada yürürken çeşme simgesi rotada görünür. ya da belli bölgede birden fazla çeşme kaydedip en yakın çeşmeye git dediğinizde de sizi en yakın çeşmeye götürür. Sent from...
  8. yasarergun

yürüyüşe başladığınız yerde geçmişteki iz kayıtlarını silin, yürüyüş esnasında gps açık olduğu sürece izinizi kaydeder. gittiğiniz son noktadan sonra izi ters çevir dediğinizde sizi adım adım geri başlangıca götürür. isterseniz bu iz kaydının tamamını ya da rota şeklinde (daha az...
  9. yasarergun

Arabayla Tunceli'den Eysk /krasnodar /rusya'ya

hocam süpersiniz. muhatap var mı var, probleme çözum ürettiler mi evet. bence konu kapanmıştır. Sent from my MI 6 using Tapatalk

10. yasarergun

selamlar, ben rusya'da olmaktan mutlu oluyorum. beyaz rusya dahil -ki kuralı çiğnemeniz ile ceza yemeniz arası 10 dakika, tahsilat 15 dakikadır- doğası süper, beklentim rusya'da asla yemek değil (mesela yunanistanda sadece yemek) çok sıkışırsam mc donaldsa gidiyorum, canım bizden bir şeyler...

11. yasarergun

Solo Kamp Mersin

bıçak ve alet koleksiyonunuza bayıldım. belli ki deneyimlisiniz. belki de sizde vardır ama bence en hafifinden bir çadır konforunuza katkı yapardı, bir de uydu takip ve imdat isteme cihazı kanımca solo kamplarda yanınızda mutlaka olmalı. delorme (garmin) inreach ya da spot cihazlarından birisi...
  12. yasarergun

Çadır Polü Tamiri

yakında bir tornacı varsa halleder Sent from my MI 6 using Tapatalk

13. yasarergun

tüm memurlar izindeyken dahi gitseler yurtdışına çıkış için izin almak zorundalar. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  14. yasarergun

Gezenbilir "doğaya Saygılı Off-road" Manifestosu

Selamlar Nedim Bey, Off-Road sürüşünde derenin akışı boyunca ya da tersine yani uzunlamasına takip edilmesi mutad bir davranış şekli değildir, su geçişleri ya da dere geçişleri yolu en kısa tutacak şekilde, mümkünse daha önce araçlar tarafından kullanılmış bir güzergâhtan dere akışına dik bir...
  15. yasarergun

elim rahatlasın detaylı rapor yazacağım, bu sefer ukraynadan macaristana geçtim, çok istememe rağmen romanyaya giremedim ama sırbistana iki kez girdim ve belgradda bir gece kaldım. hiç sorun yaşamadım. sorunu bir ab ülkesi olmasına rağmen araba ruhsatına 1 saat elindeki normal feneri tutup sahte...

16. yasarergun

herşey hayalini kurmakla başladı bende. bugünden geci yok, açın yandex haritaları, çok bacaklı hayali rotalar oluşturun. tarih belirleyin, booking.com dan otel ya da daire bakın, yakıt fiyatı bakın. sonra bir bakmışsınız yollardasınız… hayal etmeyen yaşayamaz Sent from my MI 6 using Tapatalk
  17. yasarergun

karlovy vary'ye ilk gidişimiz değildi, bu kez gitmedik. ne yazık ki fotoğraf da yok. ama bir dahaki sefere kesinlikle çekip paylaşırım. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  18. yasarergun

resimleri ekleyeyim yazılar gelince Sent from my MI 6 using Tapatalk

19. yasarergun

ben hiç bir ülkenin koyduğu kuralı çiğnemem. kural sorgulamam. sadece uyarım. ama bulgarlar beni bile çileden çıkarttılar. nerede türk plakalı araba görseler durdurup rahatsız ediyorlar. ben 1000 km fazladan yol teperim ama o köpeklerle de muhatap olmam. o kadar diyeyim. yani işin özü çalı...
  20. yasarergun

oy oy oy. putin'i seviyoruz değil mi :) Sent from my MI 6 using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep