Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ vs Samurai
ikiside gezilere katılıyor olabilir de hangisi acaba tüm etabı tam anlamıyla bitirebiliyor. Günlük hayatta kullanacaksanız Suzuki almanız sizin avantajınıza olur yok eğer sadece Offroad anlamında kullanacaksanız zaten Jeep CJ ' nin arkasından gelmek için bir çok modifiyeye...
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor...
Selamlar. Daha yeni amerikadan sipariş vermeyi düşünüyorum. Kafamda OX var. Fiyat sordurdum 1300 euro fiyat verdiler daha ucuz bir yol aramaktayım şuan, bulursam size de haber veririm :)
http://www.quadratec.com/products/16100_4003.htm
Ynt: Nükleere Hayır !
Selamlar.Yunus abiye tamamen katılıyorum gelişebilmemiz için bazı şeylerden fedakarlık etmemiz lazım. Zamanında edenler bugün bunun meyvesini yiyor ve ülkeleri de sapasağlam yerinde duruyor. Ayrıca örnek verecek olursak hergün gelen doğal gaz zamları vatandaşı çok...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Selamlar hasan bey,buna şanzumanlı marş diyoruzda başka bir ismi varsa türkçede bilmiyorum. Fotoğraf makinam bozuldu resmini çekemedim direk buraya link veriyorum.Ayrıca bu marşı tüm herkese tavsiye ederim :)...
Yeni aldığım Powermaster XS marşımı taktım.Benzin hortumlarımı değiştirdim, benzin filtremi değiştirdim. Yeni egzozumu aldım onu da yarın taktıracam. (Jeep CJ7)
Ynt: Mersin Tepeköy Göleti Kamplı Motosiklet Gezisi (1 Ağustos 2009)
Yine bir çukurova gezisi ve her zamanki gibi kebap :) gerçekten bütün gezilerimizde öncelik yemek :)
çok güzel bir gezi olmuş
Yıkamacıya ilk kez gidiyorsam sabit fiyat alıyor iç dış 25 tl. 2. gidişimde 50 tl istiyorlar :) 2 yıkama parası veya kanallarının küçük olduğunu tıkanıklık yaptığını falan fistan söleyip almıyorlar :)
Ynt: Tarsus-Çamlıyayla-Baştepe Kar Gezisi (20 Aralık 2009)
Çok güzel bir gezi olmuş burdan resimlerle idare ediyorum artık bakıp bakıp heyecanlanıyorum :)
Not: Bir konuya değinmek istiyorum; çukurova gruplarının offroad veya bir gezi fotoğraflarına bakın hep mangal var kesinlikle mangal bizim...
Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?
Bir yandan güzel bir yandan çirkin enteresan bir araç olmuş hem makas hem helezon mu onu çözemedim :) başlıkta bir yanlışlık var ama "En pahalı" değildir gezenbilirde bir ara konu vardı 75bin $ civarında bir CJ satılıyordu her...
Ynt: Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009)
Yorumlarınız için teşekkürler çok güzel bir pazar günüydü gerçekten katılmaktan bende çok mutlu oldum. Tek Tr plaka olmam da ayrı bir güzellikti :D