Arama sonuçlarınız

1. TeMu

CJ vs Samurai

Ynt: CJ vs Samurai Tamamen katılıyorum.

2. TeMu

CJ5'ten CJ7'ye

Ynt: CJ5'ten CJ7'ye Bu yaz yeni projelerle geliyoruz :)
  3. TeMu

CJ vs Samurai

Ynt: CJ vs Samurai ikiside gezilere katılıyor olabilir de hangisi acaba tüm etabı tam anlamıyla bitirebiliyor. Günlük hayatta kullanacaksanız Suzuki almanız sizin avantajınıza olur yok eğer sadece Offroad anlamında kullanacaksanız zaten Jeep CJ ' nin arkasından gelmek için bir çok modifiyeye...

4. TeMu

CJ7 Kalkışta Titreme Sorunu

Ynt: cj7 kalkışta titreme sorunu Lastik havalarınızı kontrol edin. İnmiş ise kalkışta titreme yapar araç. Selamlar...
  5. TeMu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Temuçin Karmutoğlu ---- TeMu ----- 1977 Jeep CJ7 Tarsus

6. TeMu

AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor...

Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Selamlar. Daha yeni amerikadan sipariş vermeyi düşünüyorum. Kafamda OX var. Fiyat sordurdum 1300 euro fiyat verdiler daha ucuz bir yol aramaktayım şuan, bulursam size de haber veririm :) http://www.quadratec.com/products/16100_4003.htm

7. TeMu

satılık k5 blazer

Ynt: satılık k5 blazer bu araç bir zamanlar Tarsus ta arkadaşımdaydı görünce farkettim :) İyi satışlar...
  8. TeMu

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Selamlar.Yunus abiye tamamen katılıyorum gelişebilmemiz için bazı şeylerden fedakarlık etmemiz lazım. Zamanında edenler bugün bunun meyvesini yiyor ve ülkeleri de sapasağlam yerinde duruyor. Ayrıca örnek verecek olursak hergün gelen doğal gaz zamları vatandaşı çok...
  9. TeMu

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Selamlar hasan bey,buna şanzumanlı marş diyoruzda başka bir ismi varsa türkçede bilmiyorum. Fotoğraf makinam bozuldu resmini çekemedim direk buraya link veriyorum.Ayrıca bu marşı tüm herkese tavsiye ederim :)...

10. TeMu

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Yeni aldığım Powermaster XS marşımı taktım.Benzin hortumlarımı değiştirdim, benzin filtremi değiştirdim. Yeni egzozumu aldım onu da yarın taktıracam. (Jeep CJ7)

11. TeMu

Mersin Tepeköy Göleti Kamplı Motosiklet Gezisi (1 Ağustos 2009)

Ynt: Mersin Tepeköy Göleti Kamplı Motosiklet Gezisi (1 Ağustos 2009) Yine bir çukurova gezisi ve her zamanki gibi kebap :) gerçekten bütün gezilerimizde öncelik yemek :) çok güzel bir gezi olmuş
  12. TeMu

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. Heyecan ve merakla okuyorum ayrıca size çok özeniyorum kolay gelsinnn.

13. TeMu

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Yıkamacıya ilk kez gidiyorsam sabit fiyat alıyor iç dış 25 tl. 2. gidişimde 50 tl istiyorlar :) 2 yıkama parası veya kanallarının küçük olduğunu tıkanıklık yaptığını falan fistan söleyip almıyorlar :)
  14. TeMu

Cj Almak İstiyorum. Yardım!

Ynt: cj için yardım! araç CJ7 bile değil bırakın orjinali
  15. TeMu

Tarsus-Çamlıyayla-Baştepe Kar Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Tarsus-Çamlıyayla-Baştepe Kar Gezisi (20 Aralık 2009) Çok güzel bir gezi olmuş burdan resimlerle idare ediyorum artık bakıp bakıp heyecanlanıyorum :) Not: Bir konuya değinmek istiyorum; çukurova gruplarının offroad veya bir gezi fotoğraflarına bakın hep mangal var kesinlikle mangal bizim...

16. TeMu

Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ? Bir yandan güzel bir yandan çirkin enteresan bir araç olmuş hem makas hem helezon mu onu çözemedim :) başlıkta bir yanlışlık var ama "En pahalı" değildir gezenbilirde bir ara konu vardı 75bin $ civarında bir CJ satılıyordu her...
  17. TeMu

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
  18. TeMu

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar Gezengez o siteleri hatırlarsan eğer bana mesaj atabilir misin. Selamlar...

19. TeMu

Satılık Bf goodrich 31x10.5x15 4 adet az kullanılmış lastik

Ynt: Satılık Bf goodrich 31x10.5x15 4 adet az kullanılmış lastik Selamlar Hakan bey, Resimleri en kısa zamanda koyarsınız işallah.
  20. TeMu

Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009)

Ynt: Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009) Yorumlarınız için teşekkürler çok güzel bir pazar günüydü gerçekten katılmaktan bende çok mutlu oldum. Tek Tr plaka olmam da ayrı bir güzellikti :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,575
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
almosttcrackeeej

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri