Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yağmurda test etme hocam allah muhafaza dw yaşayan bilir hayvan gibi titriyor araç hiçbir şekilde zaptedemiyorsun. dw'dan çıkmanın tek yolu hızını azaltmak. zaten başladığı an panikle kızaklıyorsun freni. o sırada arkanda bir araç varsa güm :) hele bir de ıslak zeminde olacakları düşünemiyorum :)
bir haftalık araştırmayla jeep alırsan (ki bu jeep zj yada wj) büyük hata edersin.
geçen bir arkadaşım sordu bana senin araçtan bulabilir misin temiz diye. dedim paranı hazırla, sonra bana 1 yıl müddet ver :) anca bulurum :)
emin olmamakla birlikte flanş işini görür gibime geliyor. emin olmak için ustanın elinde varsa eski bir flanş (ki bu tip araçlarla ilgilenen bir ustaysa kesin vardır) bir takıp deneyin derim. büyük ihtimalle sorun çözülür. çözülürse sökersin, daha sonra gidip yenisini alırsın istersen.
benimkiler de kaynaklı. eskisi yerine tam oturmadığı zaman kaynak yapılıyor. yalnız sert bir çukura girersen kaynaklar kopabilir. her yağ değişiminde kontrol ettir derim.
baba o lastikler ne öyle? fotoda bir oynama yoksa eğer o kadar ince lastik olmaz zj'ye.
bir de konuya hakim değilim (tüm mesajları okumadım) ama galeri kelimesi geçen son mesajı ve bir öcneki sayfadaki döşeme resmine binaen konuşuyorum; bu araç kesinlikle bitik. km de en az 500-600k. umarım...
çok para ya ben 500'e yaptırmıştım. aslında sen yaparsın onu nette resimleri videoları var. çok zor bişey değil senin için.
havasını da drb ile alman şart değil. manuel de alabilirsin. tabi bir kişi daha lazım bu işlem için :)
ışık yanmıyorsa muaynede sorun çıkacağını sanmıyorum. hatta yansa...