Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internete gordugum kadariyla bu mercedes motorlar hava kontroluylede calisiyormus hava hortumlari var ek kisimlar var bun lard a sorun olabilir diye anladim
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaslar hava sogukken ilk calistirmada arac calisiyor motoru durdurmak istedigimde kontagi kapatiyorum arac calismaya devam ediyor motor sicakken bu sorun olusmuyor?
bana orda anlatilan sehir efsanesi ise bu araclarin suriyeli bir is adaminin oldugu 2. el araclari toplayip ulkelerinde sattigi suriyede in savas cikinca bu araclari goturemedigi kaldigi yonunde birseyler anlatilar
mazot pompasina baktiramadim daha gecen 13 lt yakti bu depo yakitindan Emin olduktan sonra kontrol edecem
diger arabayi sattim musso tek arac olarak kullaniyorum yerde 20 cm kar var ara sokaklar buz musso beni 4 cekere almadan kabak yazlik lastikle yolda birakmadi arac kaydimi patinaja dustumu tcs hemen devreye giriyor yarin kislik lastik takacam
adamlara arabayi alinca sordum neden vites konlunun oldugu konsol çerçevesi ve vites topuzlari yok diye onlarda arabalar otomatik vites park konumu unda oldugundan arabalarin akùleri bittiginden dolayi arabalari çekerken araci boşa almak icin sokuldugunu anlati bende isinizi bitiginde yerine...
burda eskiden kac... mazot olurdu on biraktiginda donardi cunku az su olurdu o donardi hocam siz istma bujilerine bir baktirin
yillardir mazotlu araba kullaniyorum dun kontagi actigimda hava sicakligi -15dereceydi tek marsta calisti
benim musoyu motoru yikadilar mazot pompasi elektirik girisi dahil bütün elektirik soketlerinin uzerini kapatip motoru tazikli su ile yikadilar sonra hava ile soketlere hava tutlar bir sorun olmadi