Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Berkutay bey (Ctp polyester levha) bir araştırın derim,kapalı kasa kamyon ve kamyonetlerin dış kaplamasında kullanılıyor,hatta sizin yapacağınız karavanın yüksekliğincede var,ama yakınlarınızda bulabilirmisiniz bilemem...

2. yusuf3070

Saroz 'da Kamp Alanı

Ynt: Saroz 'da Kamp Alanı Keşan tarafında kamp alanı bulamazsınız,Danışment orman kampının neyi felaket anlamadım,hiç olmamasından iyidir sadece hafta sonları kalabalıktır ,uzunkum İbrice limanının altındadır ama kamp alanı değildir ama çadır vs kurulmasına birşey denmez ,yada eriklide...
  3. yusuf3070

Saroz 'da Kamp Alanı

Ynt: Saroz 'da Kamp Alanı Eriklideki danişment orman kampı iyidir ,Uzunkuma da gidebilirsiniz plajı çok güzeldir ama ağaç bulamazsınız,palet yada neopren çorap almanızda fayda var sarosta deniz kestanesi bol ve ağrılıdır :) (kayalık alanlarda)

4. yusuf3070

Polyüreten Kaplama

Ynt: Polyüreten Kaplama Umut bey haklılık payınız var,bende en başta inşaatlardan bahsettiğinizde ısı yalıtımıdır o demiştim kendimce,ama dikkat ettimki ısı yalıtımını sağlamak amaçlı kullanılan makine ile videodaki makine ayni sadece tabancası görünsede, uygulanan sıvı değişiyor dediğiniz...
  5. yusuf3070

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Nihat bey ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun, görevlilerden çekinmeden istediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz artık herhalde Keşke bizim imal ettiğimiz römorklar içinde bir defaya mahsus bir ücret tahsis edilse seve seve veririm,yok...

6. yusuf3070

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? http://www.airpano.com/360Degree-VirtualTour.php?3D=Halong-Bay-Vietnam Bu sitede dinledim hayran kaldım,arayıp taramadığım hiçbir yer kalmadı ama sonunda buldum İnsana huzur veren bir müzik, Play ;) http://www.nhaccuatui.com/m/hxUhL7ees2

7. yusuf3070

burhan kaynar ( galeri )

Ynt: burhan kaynar ( galeri ) Gözünüze sağlık Burhan bey,güzel kareler Kız kulesinin olduğu fotoğraf hangi programla yapılıyor,yoksa başka bir tekniğimi var
  8. yusuf3070

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Bende bırakanlar arasına girdim sayılır herhalde,10 senedir günde 2 paket kadar içtiğim sigarayı ,profil resmimdeki karavanı yapmaya başladığımda bıraktım,aşağı yukarı 7 ayı geçti,hiç aramıyorum aramakta istemiyorum. Sağlığımızdan olmamız bir yana,biz işçi...
  9. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Evet Önder bey aşağı yukarı doğru tahmin etmişim,bende tam montaj yaparken farkına vardım,eğer varmasaydım başka bir zaman diliminde kim değiştirmiş bunları diyebilirdim :) önemli değil hayırlısı Güngör hocam bir ay gibi bir zaman içerisinde bunu hep...

10. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Bu müzik çok hoşuma gitti insana huzur veriyor, playere basmanız yeterli ;) http://www.nhaccuatui.com/m/hxUhL7ees2 Teşekkür ederim sayın zentoz,Muammer arkadaşımızada özelden cevabını verdim bu sayfada paradan söz etmek istemiyorum :) Devam ediyorum Su ve...

11. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Bülent bey fotoğraflar duruyor,ben görebiliyorum Herhalde tarayıcınızda bir yazılım eksik başka bir tarayıcı ile deneyin
  12. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Bülent bey çok teşekkür ederim,şımarmamak adına harika olmuş diyemiycem :) ,birgün inşallah biryerlerde karşılaşırız Coşkun ve Serkan bey sizede ayrıca teşekkür ederim,beğendiğinize memnun oldum Gültekin bey tekrar teşekkürler, Cavit hocam birgün inşallah bu...

13. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Edit: Bu kaçıncı denemem,siteyi işinin ehli kişilere teslim etmelisiniz,geçen zaman malesef geri gelmiyor Fotoğraf ve yazıların birbirine girmesini sağladığınız içinde ayrıca teşekkür ederim >:( Devam ediyorum: Herhalde pc de virüs vardı hiçbir hafıza...
  14. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) :) römorkta bayağı bir ilerleme oldu,bilgisayar hafıza kartlarımı okumamaya başladı bu yüzdende fotoğrafları yükleyemiyorum bu sorunu çözdüğümde burada paylaşmaya devam edeceğim
  15. yusuf3070

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Camlar çok güzel görünüyor,açılan kanadıda var herhalde, Nihat bey acaba tek taraf camın ölçü ve ağırlıkları hakkında bilginiz varmı,maliyetinide belirtebilirmisiniz

16. yusuf3070

Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek Ustam valla bu deyim size çok az gelir resmen sıfırdan bir arazi aracı yapıyorsunuz ??? ,herşeye çok emek verilmiş belli Her fotoğrafı şu sitede tek tek paylaşsanız emin olun her biri için sayfalarca yorum olur, Şu siteyide düzeltemediler...
  17. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Gültekin bey,Bülent bey,Engin bey,Serdar ve Cavit hocam hepinize tek tek teşekkür ederim Bülent bey internette çok şey paylaştım bu güne kadar ama böyle uzun soluklu ve anlatımlı olarak ilk oluyor,becerebildiysem ki siz öyle söylüyorsunuz ne mutlu bana :)...
  18. yusuf3070

Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek Evet Şaban bey olmuş,farenizin imlecini yüklediğiniz fotoğrafın üzerine getirin ,yazılar çıkacak (direct linki) tıkladığınızda otomatilk olarak link kopyalanıyor sonra buradaki imlecin içerisine yapıştırın, Böylelikle istediğiniz kadar fotoğrafınızı...

19. yusuf3070

Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek Şaban bey kolay gelsin,fotoğrafları çok merak ettim,sitede sorunlar oluşuyor http://photobucket.com/ bu siteye üye olabilirsiniz yada üye olmadanda yüklenebiliyor herhalde ,fotoğraflarınızı oraya yükleyin size link vericek (direck link) o linki...
  20. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Römorkun altına özel bir kaplama var rulo ile uygulanıyor onu yapmayı düşünüyorum. Sayın endurado sizede çok teşekkür ederim,bu modeli ben çok beğenmiştim o yüzdende daha geniş yapabilme olanağı olmasına rağmen bu ölçülerde yaptım,zaten fazla bireyde yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR