Arama sonuçlarınız

1. Aliço

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Hüseyin Bey, Şelale fotoğrafları bu güne kadar gönderdikleriniz arasında beni en çok etkileyenleri oldu. Herhalde oralarda yaşayanlar,'' hidro elektrik santralleri kurulacak'' diye bir korku hissetmiyorlardır. Karavanınız da dikkatimi çeken, kullandığınız...

2. Aliço

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Önder Bey ile tanıştığımda, solar sistemler ile ilgili sohbet etmiş, ''Gezenbilir'' de tartışılan konuları aktarmıştım. Kendisi de günlük yaşamında solar sistem kullanan Önder Bey'in konuyu iyi bilmesi, deneyimleri ile de...
  3. Aliço

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Cavit Bey, aynı ürün. Bu arada, oto aksesuarlarıyla ilgili bir başka siteye daha önce verdiğim vantilatör siparişi için üç ay bekletip, oyaladılar.Ellerinde olmayan model için sipariş almışlar. Deka Marin hemen ertesi gün kargoladı.

4. Aliço

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Haldun Bey, Vantilatör siparişten iki gün sonra elime geçti. TMC'de Tayvan malı, yani oda çinli . Ancak geçen sene aldığım ''Carub'' marka Çin malı vantilatör ile olan farkı çıplak gözle bakıldığı zaman bile anlaşılıyor.Fiyatı da Carub marka nın 3 katı. Vantilatörü...
  5. Aliço

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Cavid Bey, Pimapen türü pencere yapanlar, sizin verdiğiniz ölçülere göre stor ya da çerçeveli takılıp çıkarılabilen sineklikler yapıyorlar (aliminyum çerçeve benzeri).Yakınlarınızda varsa onlara da danışabilirsiniz.

6. Aliço

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Haldun Bey Merhaba, Geçtiğimiz yıl, uyduruk çin malı vantilatörlerden kullandım. kısa sürede dağıldı. Ancak dağılmasına karşın çalıştı. Ege ve Akdeniz sıcaklarında karavanın içini anlamlı şekilde serinletti.İşe yarıyorlar.Çapları da, ölçmedim ama TMC'den daha küçük...

7. Aliço

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin. Sabırlar dilerim.
  8. Aliço

Baharı Camper'la Kovalamak; İstanbul'dan Beyşehir'e Bir Rota

Ynt: Baharı Camper'la Kovalamak; İstanbul'dan Beyşehir'e Bir Rota Başlığı okuduğumda , Eğirdir ve Beyşehir göllerinin dışında Anadolu'nun çıplak bozkırlarında geçen benim için çok da ilgimi çekmeyecek bir gezi diye düşünmüştüm. Ancak, izledikçe benim için büyük bir zevke dönüştü. Gezgin olmak...
  9. Aliço

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Sn.Rüzgar, Fotoğraflardan birinde 'Greece' diye yazmasa Ege sahillerimizde gezdiğinizi sanacağım.Tek bir farkla, bu kadar çöp bizde bile olmaz. Nice sağlıklı ve neşeli geziler dilerim.

10. Aliço

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Bir çok iş seyahatinin dışında, karavanla 35 günlük bir Avrupa gezimiz olmuştu. Köy, kasaba, Şehir, dağ, deniz kıyısı bir çok yerde konaklama ve yaşamları izleme fırsatını bulmuştum. Onların gözüyle bakınca da bizi neden AB'ne almak istemediklerini de çok iyi anlamış ve...

11. Aliço

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması Bu tür oluşumlarda sorumluluk almak; zaman, huzur vb. ciddi bir özveri istediği gerçek. Özellikle yaptığınız işi sizin gibi ciddiye de alırsanız, bu özveri daha da çoğalacaktır.Size, sevdiklerinize sağlıklı ve keyifli geziler dilerim.
  12. Aliço

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Oğuz Bey, kişisel blog'unuzu biliyorum. Kenar da köşede dursun niyetiyle söylemiştim..

13. Aliço

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Oğuz Bey, Once emek verdiğiniz 'karavan turk' belki de, kişisel blog'unuz niyetiyle forum kullanılmadan yayında kalabilir.. Dostlukla kalın.
  14. Aliço

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Sn.Rüzgar, Bu sene uzun soluklu gezi planlarımızı seçim tarihi ile ilişkilendirmiştik. Ancak bu sabah gezi yazınızı okuduktan sonra, Aganta!Burina!Burinata diyerek yollara çıkasım geldi. Size sağlık ve neşeli yeni geziler dilerim.
  15. Aliço

Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız

Ynt: Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız Bursa, yakın çevresinde bir çok kaçamak noktasıyla şanslı bir yöre. Değerlendirebildiğiniz için ne mutlu sizlere. Konakladığınız yerde, Belediye az bir ücret karşılığı elektrik sağlıyordu. Fotoğraflardaki kordondan anladığıma göre bu hizmeti devam ediyor.

16. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Sorun; karavanlarda kullanılan tuvaletin seramik,plastik ya da başka bir maddeden yapılması ya da şekli değil. Karavan da depolanan atığın ne yapılacağı, nasıl boşaltılacağıdır. Kullananlar, çevreye zarar vermeden boşaltıyoruz...
  17. Aliço

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Cem Bey, Abant ya da Eskişehir olursa hevesim artar.... Ancak Ankara dan gelecek bir kişi için o kadar kişinin fazla yol yapmasına ya da içlerine sinmeyen bir yerde yerde kamp yapmalarına gönlüm razı olmaz.
  18. Aliço

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Serdar Bey, Teorik olarak 280 W lık panel 23 A güç verebilir. Ancak şarj regülatörü bu enerjinin en fazla 13- 14 A nin akülere gitmesine izin veriyor. Akü doldukça güneş altında olsanız bile aküleri giden akımı azaltıyor. Akü...

19. Aliço

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Serdar Bey, Güneş panellerini monte etmeden önce benim de en büyük çekincem sürekli güneş altında kalma korkusuydu. Ancak bir önceki yıl da jenaratör kullanırken de etrafdakileri rahatsız etmemek için dilediğim her yerde...
  20. Aliço

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 2 yıl önce 5-6 ay süreylle 1kWa 4 zamanlı Attlas marka jenaratörü, akülerimi (2X105 A) tamamen bıoşalmadan şarj etmek için her gün düzenli 2-2.5 saat kullanarak şarj ettim. Akülerde yeni olduğu için enerji konusun da sıkıntı yaşamadım. Ancak jenaratörü kullanacaksanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR