Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi At terli yemiyor :)

2. yusuf3070

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu konu hakkında 116 sayfa bilgi var,bir göz atın isterseniz
  3. yusuf3070

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 Kayra çok güzel özetlemiş bende önce Hs 10 ile başladım şimdide HS 20 kullanıyorum ve bir dslr de olan özellikleri beklemiyorum ,ama ondan aşağı kalır yanıda yok açıkçası,Tek eksisi video çekimlerindeki odaklanma sorunu,oda ikinci planda kalıyor...

4. yusuf3070

SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği)

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Sayın meka İmalatınız ve karavanınızın dizaynı çok güzel ellerinize sağlık,profillerinizin et kalınlıkları biraz fazla gibi inşallah istediğiniz ağırlığı tutturursunuz Polikarbon üzerini ctp levha ile kaplamak ters bir durum...
  5. yusuf3070

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Berkutay abi saplamaları almadıysanız NORM 10.9 yada bulabilirseniz 12.9 kalitede alın,koskoca karavanı 4 adet civata tutacak sonuçta,bu civatalara özen göstermekte fayda var Kolay gelsin

6. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Teşekkür ederim Levent bey,hayırlısı Sayın Zentoz eski programları geri yükledim ,en sade hali ile Hakan ve Bülent bey sizlerede ilginiz için teşekkür ederim, Motor 2.5 olunca römork çekmek çok zevkli daha önceleri Renault Toros ile römork çekmişliğim çok...

7. yusuf3070

Fotoğraflar Görünmüyor

Ynt: Fotoğraflar görünmüyor Teşekkür ederim , Bir msj a 5 IMG ve ardından tekrar 5+5+5 vs devam edersem,hepsi ayni sayfada denk gelirse,yeniden ayni durum oluşmazmı Murat bey
  8. yusuf3070

Fotoğraflar Görünmüyor

Murat bey tavsiyenizi uyguladım bütün çerezleri hatta kayıtlı şifreleri bile sıfırladım ama durum değişmedi Daha sonra Chromede de bunları uyguladım fakat durum değişmedi Flash yada bir java eksikliği olduğunuda zannetmiyorum,internette çok gezindiğim için buna benzer bir sorunum olmadı,üç...
  9. yusuf3070

Fotoğraflar Görünmüyor

Bu bölüm kendi çalıp kendi oynayanlar için herhalde ???

10. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) İş yerindeki anlaşmazlıklardan dolayı,11 senedir çalıştığım iş yerinden ayrılmak zorunda kaldım İstanbuldan Tekirdağa (Hayrabolu) geri dönüş... Römorku ilk efa yola çıkardım hiçbir olumsuzluklada karşılaşmadım Ben nereye o oraya,arkanızda birşey çektiğinizi bile...

11. yusuf3070

Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları

Ynt: Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları Sayın bhdrslck Aşağı yukarı bir sene önce bu konuya son yorumu siz yapmışsınız,Bir bakımada konunun açılmasından tam 2,5 sene sonra yorumunuzu yapmışsınız Ve tekrar bugün dediğim gibi 1 sene kadar geçmiş üzerinden ve teşekkür etmişsiniz Zaman su...
  12. yusuf3070

Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu?

Ynt: Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu? Anket bence yanıltıcı olur ,çünkü senin fotoğraflarını takip edenler bu başlığı görmemiş olabilirler Benim gibi gördüklerini varsaysak dahi ,oy kullanamazlar ,çünkü bir arkadaşın yazdığı gibi butonlar çalışmıyor,oy verilemiyor. Emin ol ki...

13. yusuf3070

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN Kolay gelsin isminizi bilemediğim için tipitib diye hitab ediyorum :) Tipitib bey kanatları bağlamak için kullanacağınız 1,5 mm lik saç sizce fazla ince değilmi,rüzgarın ne zaman nasıl eseceği belli olmaz,çok çabuk yamula bilir,ayrıca firen sistemi yapmayı...
  14. yusuf3070

Fotoğraflar Görünmüyor

Foruma yüklenen fotoğrafları sadece benmi göremiyorum acaba, Mozilla,chrome yada exploleri kullansamda yinede görünmüyor Şu soruya eklediğim fotoğrafı dahil göremiyorum,o nedenle başka siteye upload ettim
  15. yusuf3070

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Tebrik ederim Atille bey pencerenin menteşe sistemi çok orjinal oldu,dar mekanlarda ferahlık.

16. yusuf3070

Yeni gönderilen iletiler neden siliniyor?

Ynt: Yeni gönderilen iletiler neden siliniyor? Bende birkaç gündür foruma yüklenen fotoğrafları göremiyorum
  17. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Teşekkür ederim,ben çok sevk aldım bu imalattan,aklıma sivri fikirler geldikçe uygulamaya çalışıyorum,bir bakımada kendimi test etmiş oluyorum Kısmetse bu bittikten sonra,ayni modelin fiber olanını yapmak amacım,çünkü ağırlık ve tamirat konusu daha uygun bir...
  18. yusuf3070

Matı Uyku tulumunun içerisine yerleştirmek?

Ynt: Matı Uyku tulumunun içerisine yerleştirmek? Bu konularda fazla tecrübem olmamasına karşın iki sene önce aldığım ve sadece yaz aylarında kullandığım (Lafuma Canoe LFC1187) tulumumdan çok memnunum.Kumaşı ve ölçüleri rahat bir uyku çekmek için bence çok ideal boyum 1.70 kilo 80 kg tulum...

19. yusuf3070

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla abi kolay gelsin,birçok konuda sizin sitede paylaştığınız bilgiler doğrultusunda tecrübe sahibi oldum Eminimki bu imalatınızdada birçok bilgi paylaşımınız olucaktır Tekrar kolay gelsin
  20. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Buda tavanı yukarıya kaldırmaya yarayacak mekanizma,motordan yana tercihimi 12v redüktörlü olarak kullandım, . . . . . . . . . .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR