Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

karavanını kendi yapmak isteyen bu arkadaşa yardım

Ynt: karavanını kendi yapmak isteyen bu arkadaşa yardım Hamza arkadaşım hoş gelmişsin sefa getirmişsin,bende karavanını kendi yapanlardanım,ufakta olsa yetinmesini biliyorum, Üç kişinin rahat yatacağı,banyosu,yemek yiyebileceği ve 750 kg altı bir karavan olurmu bilemiyorum ayrıca terleme...

2. yusuf3070

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Uzun zamandır yazılarınızı okuyorum,neden bilmem çoook sonraları fark ettim bu paylaşımınızı.Her defasında huzurlu ve sakin bir ortam aradım bu yazdıklarınızı okuyabilmek,çektiğiniz fotoğraf karelerini inceleyebilmek için...
  3. yusuf3070

kamyonete çekme karavan takılırmı?

Ynt: kamyonete çekme karavan takılırmı? Gökhan bey karavan ile tük taşınmaz demişsiniz,benim bildiğim kadarı ile karayolları yönetmeliğinde çekme karavan diye bir tabir yok, buna görede biz römork çekiyoruz, dolayısı ilede römorklar yük taşımak için değilmidir ???

4. yusuf3070

Motosiklet Römorku

Ynt: Motosiklet Römorku Mesut hocam sağolun, aslında tam tersi olmuyorda değil,mp3 çalar ve hoparlörler rüzgar alanı dışında olduklarından herhalde,ses çok net ve uçup gitmiyor,Egzozdan çıkan sesi duyabilmem için bazen mp3 çaları kapatmak zorunda bile oluyorum,kırda bayırda çok gezdiğim için...
  5. yusuf3070

Motosiklet Römorku

Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum :) Uzun zamandır motosiklet kullanıcısıyım,12 senelik İstanbul yaşantımda malesef bu zevkten bir süre mahrum kalmıştım, Şimdi tekrar Tekirdağda ikamet ettiğim için bir motor edindim,burada herşey motor ile yapılabilmekte,Burada motor insanın el ve ayağı...

6. yusuf3070

SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği)

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Sayın meka Güzel gidiyor, depolarınız kaç litre ?,buradan 100 er litre var gibi görünüyorlar hatta daha fazlası! Tam dolu olarak düşünüldüklerinde karavana büyük bir yük oluşturacaklardır,ağırlığın fazla dağılmaması nedeni ilede,şasenin...

7. yusuf3070

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı İlker bey paylaştığınız bu yazıyı çok beğendim,eminim bunda herkez kendinden birşeyler bulacaktır,bende bir köşeye koyayım,unutmamak adına,Teşekkürler...
  8. yusuf3070

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Herhalde bir yalnışlık olmuş ustam Arkadaşlar video alttaki linkte... http://www.youtube.com/watch?v=xovwg-1LHM0
  9. yusuf3070

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Seyfettin hocam,bende bu kaplamayı kullanacağım için zamanında çok araştırmam olmuştu,buna uygun yapıştırıcıyıda alttaki linkte bulmuştum http://www.yatmalzemeleri.com/Epoksi-LAMINASYON-Recine-ESA-3000,PR-5692.html Burada fiyat daha uygun,hem...

10. yusuf3070

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam ellerinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyor, Birçok buggy videosu izledim hiçbirinde rastlamama rağmen,yapısınada ters olmasına rağmen acaba bir çamurluk bu makinede nasıl dururdu :) Tasarım olarak çift çeker tıraktörlerinkine benzer

11. yusuf3070

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Serdar bey aracın arkasına iki adet sağlı sollu motorsikletin uzunluğuna uygun ve dikey olarak ray montajlanabilir,daha sonra bu rayların içerisine geçecek başka bir ray.İçe geçen bu iki rayı aşağı kadar uzatıp (araca montajlı raylara çok az geçik kalması yeterli) alta...
  12. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Cenk bey size seve seve yardımcı olmak isterim, Şaban ustam tekrar teşekkür ederim Ben Tekirdağın Hayrabolu ilçesinde ikamet ediyorum,buyrun gelin çayın sözümü olur :), biliyorsunuz bende buraya geri dönüş yaptım sizinki kadar güçlü olmasada benimde bir motorum...

13. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Murat bey teşekkür ederim,ama bilirsinizki kamp çadırının tadıda bir başkadır ;) Mehmet bey temennileriniz için sizede teşekkür ederim,Cam takviyeli polyester levha kullanmak amacım,polyester fiberglass işçiliğini herkezin (mesela ben :))layıkıyla...
  14. yusuf3070

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam aracınızı yeni yılda denemiş olucaksınız,umarım bu yeni yılda daha başka projelerinizi burada görme imkanımız olur... Mutlu yıllar :D
  15. yusuf3070

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sayın korsellx öyleki bu cihazı ciddi ciddi kullanmak istiyorsunuz,neden mesaj yolu ile bunu halletmeye çalışıyorsunuz!!! İddia sahibi ulaşılamıyacak karanlık bir güçmü? Açın telefonu konuşun,böyle önemli bir şeyi mesay yolu ile halletmeye çalışmanız...

16. yusuf3070

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Berkutay bey o beyaz dediğiniz malzeme Cam Takviyeli Polyester levha kısaca CTP levhada deniliyor,internette üretim yapan birkaç firma var,ve ona uygun bir yapıştırıcıda aldığınız zaman karavanınız makul ağırlıkta olur,darbelere karşıda...
  17. yusuf3070

1984 Volkswagen Jetta çeki demiri

Ynt: 1984 Volkswagen Jetta çeki demiri Böyle bir konuyu forumda daha önce okumuştum, fakat bir türlü bulamadım,Minübüs tarzı bir araçtı yanılmıyorsam,galiba birde defanderle ilgili böyle bir konu vardı,yanlış hatırlıyorda olabilirim, Yusuf bey (adaşız :)) Herhalde çeki demiri alıp buna...
  18. yusuf3070

1984 Volkswagen Jetta çeki demiri

Bir tanıdığımda 1984 model dizel,çeki demiri fabrika çıkışı orjinal olan bir jettası var,Ve bu çeki demirinin aracın bir parçası olduğunu belirtiyor Kendisi ile telefon ile konuştuğumda,çeki demirin aracın ruhsatında işlimi diye sorduğumda böyle bir ibarenin bulunmadığını söylüyor. Bu çeki...

19. yusuf3070

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Ayni malzemeleri kullanarak başka bir yerde deneme yapın,genleşme ne kadar oluyor gözlemleyin ,daha sonra sağlamlığına bakın sizi tatmin ediyormu Bence kavisli bölgeler daha basit olur,sacı iki profil arasına sıkıştırarak karavanın alt ve...
  20. yusuf3070

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Dysonun siyah olanından kullanın hayatta ayıramazsınız ama maliyet olarak biraz fazla tutabilir, poliüretan deniz tutkalıda (pattex) kullanabilirsiniz bu ona göre daha ekonomik ama kuruma sürecine kadar yoğunlaşır,iyi preslenmesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR