Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Yumu 3,5

Ynt: Yumu 3,5 Hepinize çok çok teşekkür ederim,daha iyileri sizlerle olsun

2. yusuf3070

Yumu 3,5

Başlığa isim bulamadığım için böyle yazdım :) İlerleyen zaman içerisinde yaptığım römorka benzer başka bir teardrop yapma fırsatı buldum Bunun yapım aşamasını diğeri gibi uzun uzun anlatmaya gerek olacağını zannetmiyorum,ölçüler birebir aynı sadece dış yüzeyin yalıtımını sağlamak amaçlı...
  3. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop Trailer (yumu) Teşekkür ederim sn AKA Evci52 Benim kullandığım malzemeden yapmak zorunda değilsiniz, İyi bir malzeme seçimi ile (güneş enerjileri hariç) Üç-dört bin gibi bir rakama yapılabilir

4. yusuf3070

Resimleri Göremiyorum

Ynt: Resimleri Göremiyorum Şimdi farkettimki bende göremiyorum :)
  5. yusuf3070

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Hayırlısı olsun

6. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Teşekkür ederim Engin bey :) Güngör hocam hiç aklıma gelmemişti bu fikriniz,gayette kullanışlı olacağı kanısındayım, Ön kısım için güneşten korunma amaçlı bir tente yaptım,şimdi sırada arka taraf var demektir, Hatta banyolarda kullanılar duş perdesi gibi birşey...

7. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) İstanbulun gürültüsüne sitresine öyle alışmışımki buradaki sakin ortamın değerini unutmuşum,Tabiatın canlanışına şaid olmak bile çok eskilerde kalmıştı. Okadar çok çalışmaya adamışızki kendimizi yaşamayı unutmuşuz ! Fırsat buldukça dağ,bayır,dere,tepe...
  8. yusuf3070

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Kolay gelsin abi,evye ve ikili ocakta en uygun yer tekzen benim bulabildiğim,tezgah altı evye 48,iki gözlü ocak 37 tl evyeyi damlalıklımı kullanmak istersin bilemem Çeşmede koyacaksındır herhalde,12 volt bir hidrofor çok iyi olur,pompa çok...
  9. yusuf3070

hs20 hakkında yardım

Ynt: hs20 hakkında yardım Bendede aynı makineden var,maalesef bendeki durumda ayni Tahminim yüksek zoom dan dolayı ,elimizin ufak bir titremesinde makine nereye odaklanacağını şaşırıyor,tripotla hiç denemedim birde onunla bakmak lazım Nettede zamanında bu makine için yazılım...

10. yusuf3070

İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

Ynt: İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir? Kıskandım doğrusu,bir iki tanede benden olsun :)

11. yusuf3070

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Berkutay abi çok güzel,sabit cam için uygulanabilir,kontraplağı iyi izole ettikten sonra arkadan flexi yapıştırılabilir,Ben flexinin illa kavisli olması gerektiğini düşünmüyorum ,çeşitli kalınlıklarda flexiler mevcut,kavis sadece mukavemeti...
  12. yusuf3070

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Uğur bey herhalde ustam boruları arkadaki mavi makine ile büktü :)

13. yusuf3070

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam kolay gelsin,bu dişlileri ben toplamış olsam kimbilir kaç tanesini arttırırdım :)
  14. yusuf3070

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Seyfettin hocam kolay gelsin, imalatınız şu an hangi aşamada bilemiyorum fakat şunu belirtmeden edemeyeceğim,Kaplini bağlamış olduğunuz profil arkaya doğru en azından römorkun orta kısmına kadar yekpare (eksiz) ulaşması daha sağlıklı...
  15. yusuf3070

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Berkutay abi siz daha bilirsiniz ama önceliği dış kaplamaya vermeniz daha iyi olur herhalde,dış ortamda korunaklı bir yer yapamasanız bile,karavanınızı dışarıya çıkarıp kurduktan sonra,dış kısmına geçici bir çözüm bulabilirsiniz (naylon...

16. yusuf3070

Motosiklet Römorku

Ynt: Motosiklet Römorku Ustam herhalde olmuştur,sadece motora bağlantı yapacağım yer biraz uğraştırdı,sadece 2 civata ile römorku arkaya bağlayabiliyorum,bayağı pratik oldu :) Söylediğiniz gibi böyle daha iyi ,motoru bile yatırabiliyorum artık,buna çeki demirinin rotilden olmasınında...
  17. yusuf3070

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Berkutay abi kötü olmuş sizin için,çok uğraşmıştınız oysa,evin bahçesi yokmu ? yada bir tanıdığınızın bahçesi,dört direk birde sera naylonuna bakar iş zaten önümüzde yaz,siz bir aya kalmaz üzerini kapatır,evin önüne park eder keyfe keder...
  18. yusuf3070

Motosiklet Römorku

Ynt: Motosiklet Römorku Ben bir aksilik olduğunu hisseder gibi oldum Şaban ustam,çok rüzgarlı bir günde römorkun ölçüsünden biraz büyük bir sunta taşımam icap etti,römork sağa sola sallandıkça bunu motora iletti,ama ben bunu rüzgarın şiddetinden kaynaklandığını düşündüm Sizin önerinizi...

19. yusuf3070

devlet tarafından zorunlu hurdaya ayırma hakkında

Ynt: devlet tarafından zorunlu hurdaya ayırma hakkında Ben bunu zorunlu değilde araç sahibinin isteğine bağlı olduğunu biliyorum,artı tarafı eğer aracın borçları varsa tüm borçları devlet tarafından siliniyor Bugün bunu 90 model araçlara yapıyorlar,ama otoyollarda 70 ve 80 li yıllara ait çok...
  20. yusuf3070

yeni başlacaklar için ilginç bir blog..

Ynt: yeni başlacaklar için ilginç bir blog.. Farkında değilsiniz herhalde ,blok kişiselde olsa burada link verilip insanların uyarılmadan görmesi sağlanıyor,ozamanda kişisel denilebilirmi? İnsanları katagorilere ayırmak,kendini beğenmişliğin bir başka yansıması değilmidir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR