Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Motosiklet İle Enez

Ynt: Motosiklet İle Enez Teşekkürler, Fırsat buldukça gezmeye çalışıyorum,yaz boyunca 12 hafta sonu dur durak bilmeden sürekli gezdim :),motorsiklet forumunda paylaşıyorum genelde gezdiğim yerleri,burasıda yükleme yaptığım site,bakabilirsiniz...

2. yusuf3070

Motosiklet İle Enez

Ynt: Motosiklet İle Enez Öncelikle cesaretinizden dolayı kutlarım sizi,yaklaşık 6.000 kişi bakmış tek yanıtta sizden gelmiş ;) Sömürü sitesi olmaya aday durumdadır şu anda forum, O ada yanılmıyorsam bir yunan adası,gökçeda bulunduğum konum itibarı ile biraz solda kalıyor,orayı görebileceğimi...
  3. yusuf3070

Fotoğraflar Görünmüyor

Ynt: Fotoğraflar Görünmüyor Bir sene önce dile getirmiştim bu sorunu fakat bir arpa boyu bile ilerleme yok,zaten sitedede yaprak dahi kımıldamaz olmuş Buraları terk etme zamanı çoktan gelmiş anlaşılan

4. yusuf3070

Motosiklet İle Enez

Bu hafta motorum ile tek başıma Keşa'nın Enez ilçesini gezdim, Daha öncede birçok kez gitmiş olmama rağmen motorun avantajlarını kullanarak birçok yerini gezdim. Doğası ile denizi ile gerçekten çok güzel yer,gitmeyenlere öneririm Gidiş dönüş toplamda 310 km (Tekirdağ-Hayrabolu'dan) . . . ...
  5. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

6. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

7. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Teşekkür ederim Süleyman bey,şu sayfaya 1200 kişi bakmış tek cevap sizden gelmiş, Tekrar tekrar teşekkür ederim,sizin gibi emeğe saygı gösteren insanları bulmak zor..
  8. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Piyasadaki yan çanta fiyatları malesef çok tızlu,uygun fiyatlı olanları ise kumaş türü malzemeden yapılmakta kendim kullanacağım içinde okadar ahım şahım olmasına gerek yoktu,bu yüzden kendim yapmaya karar verdim. Öncelikle kendime uygun kasa baktım,hani şu meyve sebze yada piliç ,balık...
  9. yusuf3070

Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu?

Ynt: Mountainbiker's Photos Ilgınızı Cekıyor Mu? Ali bey google yada photobucket gibi setelere fotoğraflarınızı yükleseniz daha iyi olmaz mı? Şu anda okadar zahmet edip yüklediğiniz fotoğrafların heba olmuş olasılığı içten bile değil,diğer sitelerdede böyle bir olasılık var fakat dünya...

10. yusuf3070

Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu?

Ynt: Mountainbiker's Photos Ilgınızı Cekıyor Mu? Ali arkadaşım sitede bitmek tükenmek bilmeyen fotoğraf görüntüleme sorunu had sayfaya ulaştı malesef,yeni yüklediğin fotoğraflar dışında diğer sayfalardaki fotolar malesef görünmüyor :-\

11. yusuf3070

Resimler Görünmüyor.

Ynt: Resimler Görünmüyor. Ben buna benzer bir konuyu 8 ay önce açmıştım ve bu konuda bir arşın bile yol alınmış değil Sizce kimin umrunda !
  12. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop Trailer (yumu) Bizim buraları sakin yerler panellere bir şey olacağını sanmıyorum,çalınmaması içinde zaten yapıştırdım onları kimse sökemez yerlerinden, Bu kadar ufak ebatta bir yapıya bence ne yapılırsa yapılsın hiçbir şekilde dışarıdaki sıcaktan kaçamazsınız,Arazide...

13. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop Trailer (yumu) http://yu-mu.blogspot.com/2012_12_01_archive.html Yukarıdaki linktende bakabilirsiniz
  14. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop Trailer (yumu) Sayın oastral övgüleriniz için teşekkür ederim benim römorkumun ölçüleri en 1500mm lastikler dahil 2000mm Boy sadece römork yaşam alanı diyelim 3000mm önde bulunan kutu ve kaplinin bağlandığı profil ile beraber 4000 mm yi buluyor Yükseklik tam dıştan dışa 1400mm...
  15. yusuf3070

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Sağolun Ali bey,yanlız o kadar büyük bir araç ile gideceğiniz mekanlarda sınırlı kalır,oysaki siz tam bir doğa aşığısınız Ufak sevimli birşey ile heryere girebilmek mümkün olur ;)

16. yusuf3070

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Görelim Ali bey sayenizde,gezinizin keyifli geçmesini dilerim
  17. yusuf3070

Karavan Hakkında Yardım

Ynt: Karavan Hakkında Yardım Bence caretta sizin kullanım şartlarınıza göre uygundur,dışına bir sarkıtma yada bir çadır bağlarsanız yaşam alanınızı genişletebilirsiniz hemen hemen heryere girebilme olanağınız olur,dönüşü olmayan yollarda,toprak zeminde bile el ile rahatlıkla hareket...
  18. yusuf3070

Bisikletle çekilebilen Karavan

Ynt: Bisikletle Çekilebilen Karavan İçine giricem diyorsanız 50 kiloyu geçer malesef 100~150kg gibi,karavanın yükseklik iki metre motorsiklet için fazla olur,en fazla 120 cm yapmanız gerekir 20*20*1mm profilden yapabilirsiniz,30*30 ahşapta olur,İçini 2 yada 3 mm kontraplak dışınıda 0.50...

19. yusuf3070

Mazda E2200 Arıyorum

Ynt: Mazda E2200 Arıyorum Abdullah bey renk takıntınız yok ise ,çeki demirinizde hazır ;) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mazda-1996-mazda-ceki-demirli-5-plus1-cityvan-126209875/detay
  20. yusuf3070

Ceken Arac

Ynt: Ceken Arac Abdullah bey yarı van derken city van demek istiyorsunuz herhalde Panelvanlar genelde yük taşıma amaçlıdır yolcu sayısıda 1+1 yada 2+1 şeklindedir,karavan çekmediğiniz zamanlarda günlük hayatta kullanmanız biraz kullanışsız olur, Ama city vanların 5+1 insan taşıma kapasiteleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR