Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Küçük Teardrop

Ynt: Küçük Teardrop Teşekkürler, ilçemiz ana yollardan uzak olduğundan sadece malzeme temininde sıkıntı çekiyorum

2. yusuf3070

Küçük Teardrop

Ynt: Küçük Teardrop Teşekkürler Arif abi Bir,iki derken tecrübe dahada artıyor,ilkindeki bakış açım şimdi çok değişti
  3. yusuf3070

Küçük Teardrop

Abimin kamp ve balıkçılık istekleri doğrultusunda ufak bir karavan yapmaya karar verdik Planımıza göre fazla ayrıntıya girmeyecektik,günlük sıradan aktiviteleri karşılaması ve gece uyku için damı olan bir şey bizim için yeterliydi Ölçüler en 150cm Boy 240 cm Yükseklik 125cm Teker dahil...

4. yusuf3070

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Kolay gelsin,başlanmış iş bitmiş sayılır :)
  5. yusuf3070

Çekme Karavan Yapımı

Ynt: Çekme Karavan Yapımı Kolay gelsin Profillerin içerisine köpük doldurmaya çalışmayın,zor olduğu gibi bir işede yaramıycaktır,4*4'lük uygulamada zor zaten Yoğuşmayı önlemek için kafkası bitirdiğinizde yapının dışa gelen profil yüzeylerine yalıtım bandı yapıştırınız Emin olun en dış yüzeyde...

6. yusuf3070

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Tolga bey yaşadığınız aksiliklerden dolayı geçmiş olsun,inşallah birgün bu sıkıntılarınız sona erer Diğer fotolarınızıda inceleyerek kapı dizaynına dikkat ettimde bence tasarım hatası var Kapı kasasında bulunan bini'nin (sünger...

7. yusuf3070

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland Vakit ayırıp bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
  8. yusuf3070

Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan

Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan Çok güzel bir karavan yapmışsınız elinize sağlık,modelide gayet şık görünüyor Birşey sormak istiyorum kontraplağa gofrajlı sacı direk silikonlamı yapıştırıyorsunuz?
  9. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) İlginiz için sağolun Süleyman bey,googlede şöyle bir araştırdım bahsettiğiniz malzemeyi ve köşelerine konan plastiği Galiba bahsettiğiniz kaidelerin kenarları biraz daha yuvarlak hatlı,plastikleri tam göremediğim içinde kesin emin değilim Böyle bir metal kutunun...

10. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Oda iyi motor ama yakıt fazla,1.8 litreyi tercih ederim ben :)

11. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Bunlarda son fotoğraflar... , , , , , , Motorumu satalı birkaç hafta oldu,amacım ayni modelin biraz daha yenisini satın almak,sıfırları bana cazip gelmiyor,zaten innovanın sıfırıda artık ülkemizde bulunmuyor,Neden bu model derseniz hangi motor 1 litre ile 60 km...
  12. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Sizde sağolun Salih bey beğenmenize sevindim

13. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Sağolun Ozan bey
  14. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Teşekkür ederim yücel bey ,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum Buyrun burada değişik çalışmalarım mevcut :) https://plus.google.com/106254182655765593399/posts
  15. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Sağolun Kuzay bey,paylaşım yapmayı seviyorum,forumda bu şekilde yaptığım birçok çalışma var teşekkürler

16. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Asıl ben teşekkür ederim Fuat bey
  17. yusuf3070

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Siz sağolun Sercan bey :)
  18. yusuf3070

Motosiklet İle Enez

Ynt: Motosiklet İle Enez Teşekkürler Kerim bey beğenmenize sevindim Özellikle belirtmeliyimki önemli bir konuya parmak bastınız :), Ben bunu bilerek yetkili kişilerin duyması maksadı ile bir gönderme yapayım yalanının arkasına sığınmamam gerektiğine,bu son kelimemden sonra vazgeçtim :D...

19. yusuf3070

Motosiklet İle Enez

Ynt: Motosiklet İle Enez Teşekkürler Hasan bey beğenmenize sevindim :)
  20. yusuf3070

Motosiklet İle Enez

Ynt: Motosiklet İle Enez Salih bey teşekkür ederim değerli yorumunuz için,sizin paylaştıklarınız yanında ,eh işte :) çok emeğiniz var burada,sürekli takipçinizim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR