Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim
bu arada mavili döşemelerde çok güzel çok yakışmış elinize sağlık
bende kamera ve monitö aldım ama daha montaj yapamadım
amaç yılbaşını karavanda karşılamak ama bakalım inşallah yapabilirim
Arkadaşlar merhaba
aracın içinde nemlenme eğer izalasyon iyi yapılmış ise olma ihtimali olmaz değil ama azdır
özellikle camlarda oluşur bunun nedenide izalasyonun yapılamaması içerisi sıcak dışarısı soğuk cam da soğuğu iletir bu nedenle nemlenme buralarda daha çok olur tavanlarda olma nedenide...
gezegen07 arkadaşım uyarın için çok teşekkür ederim seyahat esnasındaki ses içeriye girebilecek soğuk bunlarda çok haklısınız daha öncede yazdım ilk kapatmama nedenim bence tabiki emniyet birde benim projemde oturma gurubum arkada ve o kapıyıda kullanmayı düşünüyorum ilginiz içinde çok teşekkür...
Arkadaşım ellerinize sağlık çok güzel olmuş beyaz renk oldukça cesur bir seçim bence ama çok ferahlatmış
bir sorum olacak aslında çok genel bir soru seyahat esnasında dolan siyah su tankınızı nereye ve nasıl boşaltacaksınız bende bir iveco yu dönüştürüyorum bilgi almak isterim
Arkadaşım selam ve teşekkür ederim
Çok büyük ihtimalle tahmin ettiğin araç benimki şu anda Kuşadası'nda mobilyacı arkadaşlarımın dükkanında benim işlerim dolayısı ile ara verdim ama herhalde bir iki hafta içinde tekrar gidip bitirmeye çalışacağım
Bu arada ne zaman istersen tanışabiliriz...
merhaba evet 3 sistem üstten kapaklı buzdolapları var ve bende uzun süre kullandım
fakat bu tür soğutucular ortam sıcaklığının 25 santigrat altına kadar inebilirler ortam sıcaklığının 40 derecelerde olduğunu farz ederseniz 15 dereceye ancak inebilirler ayrıca çoğunluğu küçük hacimlidirler
bu...
Akdeniz 45 bey tekrar merhaba
böyle eleştiriler ve cevaplar herhalde takip eden arkadaşlara yararlı olacaktır devam edelim lütfen
en başta yazdım ben yat elektrikçisiyim ev buzdolabını gerilim dönüştürücü yani inverter ile çalıştırıcam hesabımı yaptım 3 adet 100w lık güneş paneli limitlerde...
Akdeniz 45 bey fikirleriniz için çok teşekkür ederim
ben karavan dizaynının modasının olabileceğini düşünmüyorum şöyleki
karavanda yaşam size göre başkadır bana göre başkadır
ben karavanda kış akşamında ayaklarımı uzatıp kitap okuyamayacaksam 4 kişi karşılıklı yemek yiyip sohbet edemeyeceksem...