Arama sonuçlarınız

1. gezmen

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Bu kamperi, tek araç olarak, hangi kentte kullanmayı düşünüyorsunuz? ??? Cavid Sezen

2. gezmen

Sırbistan ( Belgrad - Vojvodina Bölgesı - Novi Sad - Karlofça - Fruska Gora )

Ynt: Sırbistan ( Belgrad - Vojvodina Bölgesı - Novi Sad - Karlofça - Fruska Gora ) * Halklar arasında düşmanlıklar yoktur. Egemenler, iktidarlarını sürdürebilmek için, ırkçılık yapar ve iç&dış düşman yaratırlar. :( >:( Ezberlerle yetişen insanlar/halklar da, düşman(!)ları bir şekilde...
  3. gezmen

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Hayırlı olsun; kolay gelsin Gökhan Bey. :) Düşündüğünüz PSA kamperi tek araç olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz? :-\ Cavid Sezen

4. gezmen

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah Bey, iyi yolculuklar şimdiden; yazı ve fotoğraflarınızı bekliyor olacağız. :) Cavid Sezen
  5. gezmen

Karavanım İçin Enerji Sistemi?

Ynt: Karavanım İçin Enerji Sistemi? Geçmiş olsun. :( Cavid Sezen

6. gezmen

Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz.

Ynt: Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz. Tarabya'daki tepeden Boğaz manzarası ve Atatürk Arboretum fotoğrafları çok etkileyici.(Eminim A.Arboretum'un kendisi daha çok...) :) ;) Cavid Sezen

7. gezmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoş geldiniz. :) Cavid Sezen
  8. gezmen

Yakıt Pilleri İçin Artı Eksi Listesi

Ynt: Yakıt Pilleri İçin Artı Eksi Listesi Her zaman olduğu gibi... :) Cavid Sezen
  9. gezmen

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bir Tutku Araç bulmak zor iş; o kısım atlatıldı ya... ;) Hayırlı, uğurlu olsun; kolay gelsin!.. :) Cavid Sezen

10. gezmen

Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya Burada bir kardeş araç gördük!.. ;) Mehmet Hoca'm, çok güzel yörelerimize ilişkin bilgi ve fotoğraf ile yorumlar için çok teşekkürler. :) Cavid Sezen

11. gezmen

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Abdi Bey'i çok iyi anlatan satırlar; sağol Bülent... Cavid Sezen
  12. gezmen

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Az önce öğrendim; çok üzgünüm. Birkaç kez uğramıştı bize ve söyleşmiştik geçmişte. Yakınlarına, eş ve dostları ile karavancılar&doğa severlere, başsağlığı ve sabırlar diliyorum. :( :'( Cavid Sezen

13. gezmen

Kelebekler Vadisinde Duzenlenecek Festivale Dur Demek Gerekli

Ynt: Kelebekler Vadisinde Duzenlenecek Festivale Dur Demek Gerekli Fethiye Kaymakamlığı'na ileti gönderdim. Cavid Sezen
  14. gezmen

Kelebekler Vadisinde Duzenlenecek Festivale Dur Demek Gerekli

Ynt: Kelebekler Vadisinde Duzenlenecek Festivale Dur Demek Gerekli Koca ülkede başka uygun yer bulamamışlar mı? :( >:( Cavid Sezen
  15. gezmen

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: 2, Çekme Karavanım Güle güle kullanın. :) Cavid Sezen

16. gezmen

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım .
  17. gezmen

İşçi Ve Emekçiler Bayramı Kutlu Olsun.

Ynt: İşçi Ve Emekçiler Bayramı Kutlu Olsun. Emeğin en yüce değer olacağı bir ülke ve dünya umuduyla, kutlu olsun!... Cavid Sezen
  18. gezmen

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Çoğunu, çoğumuzun bildiği ama bir kez daha görmenin önemli olduğu, ne anlamlı sözler; paylaşım için teşekkürler "egeli"ler... :) ;) Cavid Sezen

19. gezmen

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Yapılan her onarım ve bakım, gezi iştahını artırır ;); güle güle eskitin... :) Cavid Sezen
  20. gezmen

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Bu güzel etkinlikle ilgili tüm yazılı ve görsel paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler. :) Cavid Sezen

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR